Egy 8. kerületi gyermekotthonból tűnt el a 15 éves Vanessza vasárnap délután.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözést adott ki az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Tirpák Vanessza Mária eltűnése miatt – olvasható a BRFK közleményében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves lány 2020. július 19-én délután egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Tirpák Vanessza Mária körülbelül 160 centiméter magas, sötét, hosszú hajú, aki az eltűnésekor barna mellényt, világos farmert, valamint fehér cipőt viselt.

15 éves lány tűnt el a fővárosban, keresik a rendőrök – fotó

Fotó: BRFK

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
A Blahán keressék vagy Bécsbe dolgozik a kis prosti!Az ilyen nőket könnyű félre vezetni és már az utcán találják magukat a kuncsaftok meg csorgassák a nyálukat a finom fiatal husi után!!!
simmering73
Nem veszett ő el, csak átalakult. Feltehetően szórakoztatóipari betantott munkás lett. Tudjátok hol kell keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.