Megérezték a hétvégét a megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az illetékességi területükön az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti baleset történt.

A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe és tíz személyt fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Tizennyolc főt állítottak elő, és biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

18 ittas sofőrt kapcsoltak le 24 óra alatt a Veszprém megyei rendőrök

Fotó: police.hu

Városlődön, a Kolostor utcában egy autó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött 2020. július 19-én 2 óra 50 perc körül. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt és a kocsira borult. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőri intézkedés során a 19 éves járművezetővel szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért őt további mintavétel céljából a járőrök előállították. A fiatal férfi ellen – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további tizenhét sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.