Kovács Zoltán beszélt arról, hogy a tervezettnél 3 milliárd forinttal több mehet a Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás előkészületeire. A korábbi 7 milliárd forint helyett már 10 milliárd forintot költhetnek a jövő évi vadászati világkiállítás előkészítésére – ezt Kovács Zoltán kormánybiztos mondta az RTL Híradónak. Azt is elmondta, optimista a költségeket illetően, de egyelőre végső összeget nem mer mondani, mert rengeteg tényező befolyásolhatja még a rendezést, közte az egészségügyi és a gazdasági helyzet is. Az eseményre eredetileg egymillió látogatót vártak, de azóta kitört a koronavírus-járvány, a kormány azonban továbbra is kitart a rendezés mellett. A Jobbik szerint ilyen költségek árán nem szabadna megrendezni az eseményt, mert biztosan nem térül meg a befektetett pénz.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Gyütt Mönt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Mindenre van pénze orbánnak, csak a szegényekre, a nyugdíjasokra, a hajléktalanokra, a munkanélküliekre, az orvosokra, ápolókra, a kórházakra, az egészségügyre, a tanárokra és a Láncra nem futttja. Kihagytam vmit?
Gyütt Mönt
Nagyszerű híreket olvastam erről. Gondoltam, megosztom veletek, örüljünk együtt. Szerintem ez még Shikarinak, Csizmásnak is tetszik.
nezelodo
Remélem kiállítják majd a Semjén kitömött rénszarvasát, fülében az azonosító krotáliával, meg a kötelet, amivel a helikopterre akasztották szegény párát. Csak nehogy valamelyik lelkes rajongója a vadászatnak, és az egyházfinak hódolata jeléűl felkösse magát a madzagra...
Justitia
Mindenre van pénze orbánnak, csak a szegényekre, a nyugdíjasokra, a hajléktalanokra, a munkanélküliekre, az orvosokra, ápolókra, a kórházakra, az egészségügyre, a tanárokra és a Láncra nem futttja. Kihagytam vmit?
Nessy
Hiányzik most ez az egyre drágább kiállítás, mint üveges tótnak a hanyatt esés! Ha ráér Semjén fővadászunk, Kovács Zoltánnal együtt üres óráikban koronavírusra is vadászhatnának! Legalább értelmes dolgot csinálnának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.