Augusztus 1-jétől megszűnik a Budapest és több Zala megyei város közötti, közvetlen autóbuszjáratok többsége – közölte honlapján a Volánbusz.

Több buszjárat is megszűnik Budapest és Zala megye között
Fotó: volan.hu

A közlekedési cég Budapest és Zalaegerszeg, illetve Budapest és Nagykanizsa között a vasút igénybevételét ajánlja. A közvetlen távolsági autóbuszokkal Budapestről eddig elérhető Zala megyei településeket a vonatokhoz csatlakozó regionális autóbuszjáratokkal lehet elérni – derül ki a társaság közléséből.

A Volánbusz honlapja szerint megszűnik a Budapest-Zalakaros-Nagykanizsa, valamint a Budapest-Keszthely-Hévíz-Zalaegerszeg-Lenti vonal.

Új járatként a Budapest-Keszthely-Hévíz-Zalakaros-Nagykanizsa útvonalon indítanak járatot naponta kétszer mindkét irányba, ezekkel a Zala megyei fürdőhelyeket, illetve a Kis-Balaton körüli településeket (Alsópáhok, Sármellék, Zalavár, Zalaszabar, Nagyrada, Garabonc) lehet elérni.

Szintén új a Lenti-Zalaegerszeg-Keszthely-Balatonszentgyörgy közötti, vasúthoz csatlakozó autóbuszvonal, amellyel Balatonszentgyörgyön biztosítanak átszállást a kétóránként a budapesti Déli pályaudvar felől érkező, illetve oda induló vonatokhoz. Hasonló közlekedési lehetőséget kínál az ugyancsak újonnan induló Nagykanizsa-Zalakaros-Balatonszentgyörgy-Keszthely vonal, amely szintén Balatonszentgyörgyön csatlakozik a Budapest-Déli pályaudvar felől érkező, illetve oda induló vonatokhoz – olvasható a Volánbusz honlapján.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Az ország jobban teljesít! Ja... Nem!
Ugyanezért 2007-ben: Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj!
justhpeter
Megkezdődik a korábban jobban támogatott régiók lezüllesztése, egyben a NER utolsó felvonása.
LauraEM99
Ideje tаlálni egy állаndó barátnőt. Sок еgyedülálló hölgy vár itt -> www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok