Elegáns ünneplés.

Így örül a Fidesz az EU-csúcs eredményének: bevándorlózás, Gyurcsánynézás

Az EU-csúcson született megállapodás a magyarok számára pénzügyi és erkölcsi siker, Magyarország több pénzzel és emelt fővel zárhatja az EU-csúcsot – közölte a Fidesz kedden az MTI-vel.

Közleményükben azt írták: Orbán Viktor miniszterelnök ismét következetesen kiállt a nemzeti érdekekért és elérte, hogy Magyarország a tervezettnél 3 milliárd euróval több pénzt kapjon.

Magyarország ígéretet kapott arra is, hogy "a bevándorláspártiak által kiprovokált és a hazug Sargentini-jelentésre alapozott igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárást le fogják zárni" – tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: "Nem mondunk le arról sem, hogy a magukat civilnek nevező, de valójában politikai tevékenységet végző szervezeteket el kell zárni az uniós pénzcsapoktól, mert az uniós pénzeket a migráció szervezésére és a tagállamok nemzeti szuverenitásának lebontására használják."

Hangsúlyozták, hogy Európának és Magyarországnak most a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk helyreállítására, a munkahelyek védelmére és új munkahelyek teremtésére kell fordítania minden erőforrását.

A közlemény szerint a magyar baloldal ezúttal is "gyalázatosan viselkedik. Gyurcsánynétől kezdve a szocialistákon át a Momentumig most is a nemzeti érdekek ellen dolgoznak és Magyarország ellen áskálódnak". Akkor lennének elégedettek, ha Magyarország kevesebb pénzt kapna és feladná a nemzeti érdekeit pénzügyekben, valamint gazdaság- és bevándorláspolitikában is – tették hozzá.

Az uniós tagállamok vezetői pénteken kezdődött, és kedd hajnalban véget ért brüsszeli csúcstalálkozójukon elfogadták a 2021 és 2027 közötti időszakra vonatkozó uniós költségvetésről szóló és a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó pénzügyi csomagot.

Forrás: MTI

Kép: Fidesz

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Horizont: Remélem jó "irányba" hánytál és esetleg el is "találtad":)) A Fidesz és élükön O.V. egy tetüfészek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Pontosan a Fidesz-tagoknak ismerniük kellene őfélesége ingatag mentalitását, és mégis a hátizsákjában a parlamenti ukázzal indították útjára, amellyel nem merészelt előrukkolni, kivételt képezett a holland kollégája, aki kidobta a parlamentjének az elvárását, akit őfélesége lefickózott, zavarában azzal vágott vissza, aki nem ismeri el az EU alapértékét, vagy mit, annak az EU-ból kívül tágasabb:
.
----- Orbán Viktor miniszterelnök brüsszeli sajtótájékoztatója
,
www.youtube.com/watch?v=uFzvQWmHKVY&t=396s
----------------------------
.
Papír nélkül ennyire tellett nekije!
szegfue
@Horizont: Remélem jó "irányba" hánytál és esetleg el is "találtad":)) A Fidesz és élükön O.V. egy tetüfészek!
Nessy
"Elegáns, kulturált" reakció, fidesz módra! Hiába, a stílus az ember!
namihami
Végre előálltak valami eddig még nem hallott újdonsággal. Ezeket még sose hallhattuk egyik szófosójuktól sem. Ez van, amikor a stáb napról-napra képes újabbnál újabb ötletekkel és érvekkel előállni.
A fantázia gazdagsága ismét megcsillant az orbáni körökben.
Eriksson
Szegény Dobrev most komoly gondban van.
csak úgy....
@Eriksson: aztán miböl kifolyólag? nem ö tehet arról,hogy te is beveszed a fideszes mesét a világra szóló gyözelmükröl! jó volna,ha legaláabb 1X használnád hetente az eszed!
szegfue
@namihami: 19:26 Sajnos a "fantázia" nem azonos a cselekvéssel... mint tudjuk magától O.V-tól... nem azt kell nézni mit mond, hanem hogy mit tesz.
Nyírfa
@tudode: Néztem egy darabig, hallgattam a németes angolját, a támadó artikulációját, de erőt vett rajtam az undor.
Jogállamilag, őt személy szerint, ki kellene rúgni az EU-ból.
tudode
@Nyírfa: .
Az a bukéja ennek, a tárgyalásról kiszökött videónak, hogy sec/perc alatt lefordította valaki magyarra!
.
Ráférne az országra már egy kis nyugalom, amely elképzelhetetlen, mert még egy családnak is nehéz egy nárcisztikus családtagot tolerálni, egy országnak pedig Isten verése:
.
--- Bánki György: Szétszaggatja a nemzetet a NER
24.hu/kozelet/2019/12/04/banki-gyorgy-ner-pszichiater-nemzet-kozosseg-eroszak-hazugsag-interju/
Balavány György
2019. 12. 04. 11:19
.
""""Ha úgy tekintünk az országra, mint „anyaföldre”, ha a hazának anyafunkciót tulajdonítunk, akkor az van, hogy az anyánk nem figyel ránk, és ez óriási csalódás – mondja Bánki György pszichiáter, a nárcisztikus személyiségzavar ismert kutatója, akivel a többi között arról beszélgettünk, hogy a szenvedéstörténeteink versenyben állnak egymással, hogy legtöbbször a saját meggyőződéseinkhez keresünk társakat és megerősítő információkat, de arról is szót ejtettünk, miért durvul a politika és a közbeszéd.""" (,,,,)
------------------------------
.
Tanulságos cikk!
csak úgy....
@Eriksson: má megint mit nem értesz,te párton kívüli fideszes bodri?
Nyírfa
@tudode: Orbán Viktor önmagában országimázs. Ahogy ő nem való civilizált emberek közé, úgy az ország járatódik le a képviseletében. Tartok tőle, hogy nem fogom megérni a magyarság konszolidációját.
tudode
@Nyírfa: .
Elképesztő az, hogy mindenféle államháztartási, közgazdasági tanulmány nélkül úgy megrészegítette a hatalommal járó bírtoklási vágy, hogy ennek ellenére szabadon rendelkezik az ország vagyonával, szinte minden szinten, gondnoksága alá helyezve a pártkatona pénzügyminiszert is, és nem bátorkodik senki, hogy fékezze, mert megvannak félemlítve azzal, hogy
.
Aki tisztességesen viselkedik, megsérül a csatatéren azt kihozzuk, aki nem arra lőni fogunk!!!
.
--- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
..
"""Egyedül a (mindenkori) miniszterelnök kezébe került a költségvetési előirányzatok és a kötelezettségvállalások kérdése.""
.
Előfordulhat, hogy csak úgy szabadúlhat fel az ország a szorításából, ha saját magát buktatja meg valami oltári blődséggel!!!
Nyírfa
@tudode: Gondnokság...nem is rossz gondolat: esetleg, ha őt helyeznék végre gondnokság alá.
A sajátjai fogják megbuktatni, abban a pillanatban, ahogy az EU beint, és nem lesz pénz az adriai jachtra. Meg a honvédségi gépen való furikázásra ésatöbbi ésatöbbi...
csak úgy....
"Orbán Viktor számára nincs ennél kedvezőbb helyzet, neki ez az igazi terepe: minél zavarosabbak a közállapotok, minél kevesebb információhoz jut a lakosság, és ő a hatalmi piramisa csúcsáról egy személyben irányíthat. Még mindig jobb persze, ha valódi „ellenséggel” hadakozik, nem az általa kitalálttal. És tény, hogy a vírust elég jól megúsztuk, aki akarja, neki is köszönheti" (hajós ha nem jós)
tudode
@Nyírfa: .
Úgy tűnik, hogy a körmére néznek, mert egész a patás ördög fekvése az alábbi videó szerint:
.
----- Semmi sem valósult meg Orbán terveiből?
Az Egyenes Beszéd vendége Molnár Csaba EP-képviselő, DK..
.
www.atv.hu/videok/video-20200721-semmi-sem-valosult-meg-orban-terveibol
.
A legjobb tudomásom szerint a választásra jogosúltak 57%-a elfordulúlt a a politikától, a 43% szavazótól, innen, onnan összekapirgált vokssal 22%, az ellenzék pedig 21% voksot kapott 2018-ban, és úgy kotortatta össze a 2/3-ot, hogy feltalálta a spanyolviaszt a győztes kompenzációval.
.
Nem szeretnék alárendeltségébe tartozni, és barátjának lenni, mert Illéstől kezdve, Simicskán át, Lázárig nem kímél senkit, a jól bevált karaktergyilkolásával, hogy tudják hol a helyük, elvégetetve a piszkos melót a bársonyfotel várományosokkal!

.
vitriol
Emberek! Nincs itt semmi látnivaló! A fidesz és a vezérkar folytatja a hazudozást!
Józsipapa
a 132 hős szembeköpheti saját magát, mert
nem ezzel engedték útra a hátizsákjában,
a fénylő csillagot...
most meg megy a mea culpa;
ezért teljesen felesleges volt a hétfő - keddi
időtöltés !!!
szarházi banda !!!
Nyírfa
@tudode: Szerinted van barátja? Talán Simicska volt, de, lehet, hogy ő is csak eljátszotta azt a szerepet, amit Orbán kiosztott rá. Nem tudom, a hatalmon kívül van-e bármi érdemleges a számára. Nem is érdekel, számomra ő egy teljességgel érdektelen ember. Ami miatt mégis figyelni kell rá, az az a sajnálatos tény, hogy ő lett a miniszterelnök.
verőce21
Ez nem győzelem, ez inkább szégyen...! Az lenne győzelem, ha nekünk nem adnak "hitelt" semmit...,
(Na az talán győzelem lenne…)
LauraEM99
Nézze mеg а webkamега mаszturbáсiós vidеóimаt -> www.lovexx.club
ómió
Bevándorló? Gyurcsányné? Pedig azok efftársilag - nyilván - "nincsenek is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.