Az M0-s déli részén Dunaharaszti és a halásztelki csomópont között lassú a haladás.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gödöllő térségében. A 34-es km-nél a sérült járművek a belső sávot foglalják el, mögötte lelassul az előrejutás.

Élénk a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. A csepel-szigeti szakaszon Dunaharasztitól a halásztelki csomópontig jelentősen lelassulnak a járművek, helyenként már csak lépésben lehet autózni.

Hasonló a helyzet az M3-as autópálya bevezető szakaszán és a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt.

Átépítések, terelések, átadások, lezárások

Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 46-os és a 39-es km között átépítik a terelést, most a belső sávot zárják le. A Bicske csomópontot viszont újra megnyitották a forgalomnak!

Átadták a forgalomnak az M25-ös autóút újonnan megépült, az M3-as autópálya és Andornaktálya közötti szakaszát. Ezzel Eger már gyorsforgalmi úton is elérhetővé vált. Az M3-as autópályán a 108-as km-nél található az M25-ös új csomópontja.

A 32-es főutat Szolnok közelében, az M4-es autóúttal kapcsolatosan, építési munka miatt a 67-es km-nél lezárták. Várhatóan 1 évig, a forgalmat a főúttal párhuzamosan kiépített terelőútra irányítják.

A Dunakanyarban, a 12-es főutat Zebegény határában, a 17-es km közelében félszélességben megnyitották. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A fennmaradó fél útpályán a helyreállítási munkákat még folytatják. A főút melletti kerékpárutat viszont már használhatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.