A miniszter durva időszakot jósol az ország számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Ezzel a fóbiával forduljatok orvoshoz !!! Marhák !
tudode
Rossz a ragozás, mert a KRITIKA az nem TÁMADÁS, a támadás az, ha valakit hókon vernek, mert netán még meg is érdemli amiatt is, hogy a közjogilag érvénytelen alap izéjével "megszabadította" -- finoman szólva -- a társadalmat a vérrel áztatott alapjogaitól, nagy kegyesen meghagyva az un. EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ VALÓ JOGOT, azzal együtt, hogy az ellenfelekben/ellenségekben vezetőszáron gyönyürködhet/nek őfélesége köré csatlakozó megélhetési akárkik!
.
A cuccolás az elröpül az alapjogok semmibe vételéhez!
Nessy
Azért azon elgondolkozhatna O.V. és kormánya,ha valóban működne kis hazánkban a jogállam, nem lenne alapja a számonkérésnek! És ugyanez vonatkozik Lengyelországra is! Igaz, mindig az kiabál, akinek a háza ég! Úgy mellékesen nem Magyarországot, hanem pártunkat és kormányunkat "támadják"! Jelenleg ők autóznak forgalommal szembe a sztrádán! A jogállam nevében az aláírt egyezségből már most ki akarják venni a civilszervezetek támogatását. A pártok támogatásából meg egyet hagynának, "csak a fidesz", aki mindent visz, ellenőrzés nélkül!
LauraEM99
Sziа! Кéгjük, szavаzzоn аz оldаlamоn tаlálhаtó erotikus кépеimért --> www.lovexx.club
RonaGyuri
Jucus egy kicsit, na jó nagyot csúsztatott:
támadásra lehet számítani az egyre kiméletlenebbül gátlástalan magyar vezetés ellen!!! =))
Józsipapa
nálatok gátlástalanabb banda nem létezik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.