A brüsszeli csúcsot követően, a Magyar Nemzetnek adott interjút Varga Judit igazságügyi miniszter.   Varga Judit a lapnak azt mondta, az Európai Tanács által elfogadott következtetések nem tartalmaznak jogállamisági feltételrendszert: az állam- és kormányfők megerősítették, hogy fontos az EU pénzügyi érdekeinek védelme és a jogállamiság tiszteletben tartása, de a két terület nem kapcsolható össze. Ez a megközelítés […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: 15:15
"Nem kell ide egyetlen hazaáruló liberálfasiszta sem, mind eltakarodhat!"
Ilyen politikus nincs az ellenzék soraiban, de azért igazad van . Takarodjanak, azokkal együtt akik az elmúlt 10 évben "hazavágták" Magyarországot.
Csak úgy csendesem megjegyzem, hogy tudd: szeretett vezéred 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnöke majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának a tagja volt.
Orbán Viktor is libsi ? Igen ? Nem !
Ő egy gerinctelen, politikai szélhámos aki úgy váltja a meggyőződését mint más az alsógatyáját. Egy hullámlovas, aki nem a haza javára, hanem a saját hasznára szörfözik a politika tengerén.
A történelem könyvbe, csupa kisbetűvel fogják beírni a nevét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Jucus te már megin komoly szövegértési gondjaidról tettél tanúságot!! =))
kereső
Biztosan igy van, amennyiben Magyarország =orbán &Co -val.
Pálinkás Pál
"Arra számítok, hogy ősszel egy új, minden eddiginél keményebb, gátlástalanabb támadássorozat veszi kezdetét."
Ha ez az ára annak hogy eltakarítsanak titeket, akkor rendben van!!!
volvós
A miniszterasszony ALÁ...van rendelve a O1G -nek, és ezt örömmel teszi
az átalakított ov(r)ális szobában...demokratikuSS ,,,???
verőce21
Az országeláruló lipsik maguk fogják kezdeményezni a "jogállamisági" eljárást, ha eu elfelejtené! De legalább az eljárási szöveget lediktálhassák...

Vérbeli nyilasutódok és kommunisták, akik a saját népük és országuk elpusztításában lelik örömüket. A hatalomért semmi sem drága nekik...!
kereső
"Lisszaboni ülésén Burma és Kuba mellett Magyarországot is elmarasztalta Kereszténydemokrata Internacionálé végrehajtó bizottsága. A Fidesz javaslatára azt állapították meg, hogy a legutóbbi parlamenti választásokat követően több alkalommal sérültek az alapvető politikai és állampolgári jogok, a rendőrséget pártpolitikai alapon befolyásolják, illetve a magukat ellenzéki gondolkodónak érzőket megfélemlítik, és eltávolítják az állami szférából. Az ülésen jelen volt Orbán Viktor is, mint a Kereszténydemokrata Internacionálé egyik alelnöke. Kovács László külügyminiszter szerint soha egyetlen magyar ellenzéki politikus nem fogadtatott el hasonló határozatot a saját hazájáról az elmúlt tizenhárom évben. Kovács szomorúnak tartja, hogy a Fidesz és személy szerint a volt miniszterelnök, Orbán Viktor ilyen mélyre süllyedt. A külügyminiszter valótlannak nevezte a vádakat, mert szerinte Magyarország betartja az európai normákat. Mint mondta: Orbán Viktor 2000 őszén, még miniszterelnökként éppen amiatt bírálta az ellenzéket, mert szerinte a nemzetközi sajtóban tett nyilatkozataikkal ártottak Magyarország érdekeinek. Hozzátette: az ügyben megteszik a szükséges diplomáciai lépéseket. Orbán Viktor nem nyilatkozott arról, hogy a Fidesz miért terjesztette elő a javaslatot. Helyette Hende Csaba, a "Szabadság Kis Köre" polgári kör tagja egy sajtótájékoztatón azokat a szerinte jogsértő eseteket sorolta, amelyekre a polgári körök hívták fel a figyelmet. Az MDF-es politikus szerint a Fidesz meghallotta a polgári körök 'segélykiáltását' és ezért vitte a nemzetközi nyilvánosság elé az ügyeket. A nyilatkozattal kapcsolatban Németh Zsolt, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Távirati Irodának úgy nyilatkozott, hogy az antidemokratikus jelenségek az elmúlt egy évben látványosan elszaporodtak Magyarországon és ezekre a nemzetközi közvélemény is egyre inkább felfigyel. Az SZDSZ elnöke, Kuncze Gábor elképesztőnek tartja a Fidesz és személyesen Orbán Viktor akcióját, amellyel egy nemzetközi fórumon...
kereső
...kezdeményezték Magyarország elitélését" 2003!
Sziszifusz
@Shikari: 15:15
"Nem kell ide egyetlen hazaáruló liberálfasiszta sem, mind eltakarodhat!"
Ilyen politikus nincs az ellenzék soraiban, de azért igazad van . Takarodjanak, azokkal együtt akik az elmúlt 10 évben "hazavágták" Magyarországot.
Csak úgy csendesem megjegyzem, hogy tudd: szeretett vezéred 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnöke majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának a tagja volt.
Orbán Viktor is libsi ? Igen ? Nem !
Ő egy gerinctelen, politikai szélhámos aki úgy váltja a meggyőződését mint más az alsógatyáját. Egy hullámlovas, aki nem a haza javára, hanem a saját hasznára szörfözik a politika tengerén.
A történelem könyvbe, csupa kisbetűvel fogják beírni a nevét.
Clavigo
@Shikari: Lassan lejár a műszakod,,seggfej. .. Lassan megszűnik a munkahelyi wifid,,gyökér,,vagy le kell adnod a szolgálati te-lót,,@nyádmajma.
Sziszifusz
@Shikari: 15:50
"Fletó"-nak már nincs helye az ország vezetésében, és ez így van jól.
Orbán Viktor lehet, hogy még megnyeri a 2022--es választást, de ez azért eléggé kérdéses.
Attól függ mit akarnak azok akik az "Orbán bábot" mozgatják. Korábban még szabad akaratából volt az aki, de mára már tőle sokkal nagyobb erők irányítják és határozzák meg, hogy "mit és merre".
Nézd meg az arcát és a tekintetét, ez az ember szenved attól, hogy kényszerítik. Egyébként számára a hatalom élet-halál kérdése. Vagy a hatalom, vagy a börtön, és ebben nem ő dönt.
Majd eldöntik, akik ...
Nyírfa
Judit, oké, hogy férfias jelleged van, de nem akarsz inkább nő lenni? Ha már annak születtél. Tudod, gender vagy valami ilyesmi.
Nessy
@Shikari: Ha emlékeim, és történelem órai tanulmányaim nem csalnak, Magyarország 1034 éve létezik! Igaz, volt amikor nem igazán tartott lépést fejlődésben a környező államokkal, de volt amikor nagyot lépett előre.Elnézést, ha tévedek, és új, illiberális időszámításunk van! Orbán előtt és Orbán alatt.
Pálinkás Pál
@verőce21: rövid az emlékezeted??? a görény főnököd rohangált ki Brüsszelbe hetente feljelenteni az országot amikor ellenzéki volt!!!nektek eléggé szelektív a memóriátok..
Nessy
@Shikari: Te írtad, hogy kis hazánk azért létezik még, és fejlődik mert a jelen kormányunk van hatalmon. Nálunk pl.kissé megkésve épp most alakul az eredeti tőkefelhalmozás, az oligarcha rendszer. Ismét időszerű Móricz Rokonok című műve.
Nyírfa
@Shikari: Ó, különösen, amikor a Kossuth téren sétálva fújja a haját a szél, tiszta Titanic! Csak bele ne vesszen a Parlamentbe!
Nyírfa
@Nessy: Hogy mennyire szeretnék már Orbán után lenni! :DDD
kokopelli
@Nessy: segítek! A Varga Judit a szélsőséges Körber-alapítványnál kapott kiképzést és azzal a kiképzéssel
hülyíti az ifjúságot,a hazáján kívül is!! Időközben más politikus is megjelent a "Körberéknél" mint fogékony
tudáséhes nebuló! A kérdés csak az,hogy kik lesznek "szalon-nácik"a magyaros narancs színben? (;-))
Nessy
@kokopelli: Megvilágosodtam! Köszi! :-)))
Azért érdekes , hogy volt olyan téma, amiről még minisztersége előtt teljesen ellenkező nézeteket vallott, mint manapság. Ilyen a jó politikus manapság!
Kookas
judditka már 2010 óta támadja az országot ez a geci horda!
Sámannus
Megtámadtátok már ti. Nem kell a rizsa!
"Magyar Nemzetnek adott interjút " Ahol úgy takarítanak mint a Covid 19 ellen harcolnának.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/kozos-foton-az-egyutt-vacsorazo-orban-viktor-es-ghaith-pharaon-3888377/
Ja, vagy a történelem nem felejt ti akkor is csak szarházi élősködők lesztek, ha az írást is betiltjátok hazaárulókáim.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Mit értesz te a haza javán ?
tudode
Adjon minden harci retoriKÁZÓ a teremtőnek hálát, akik nem élték át a II. világháború borzalmait!
.
Akik átélték mindig felkapják a fejüket, hogy azok, akik csatáról, támadásról, egyebekről hallanak visszajön a múlt azzal, hogy szerencsére még csak karaktergyilkolnak, és nem lőnek!
.
Egyáltalán tudatában vannak a szavak jelentőségével, mert senki nem akarja azokat megtámadni, akik nem értik a jogos kritiKÁT, nem süti le még a szemét sem az, aki 2011 óta húzogatja a bajszát az Európai Uniónak, amely ha nem lenne már régen kitört volna a IV. világháború
.
www.google.com/search?q=Az+Eur%C3%B3pai+Uni%C3%B3+a+b%C3%A9ke+%C5%91re&oq=Az+Eur%C3%B3pai+Uni%C3%B3+a+b%C3%A9ke+%C5%91re&aqs=chrome..69i57j33.14181j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------------
.
Azt írta az újság, hogy
.
----- "Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne" – Magyarország megtámadásról beszélt egy ukrán képviselő
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03gL0LIUfot__7Ccuc-rwuE-AQQyw%3A1595435321600&ei=OWkYX4iBJLCorgS4xaqABw&q=Ukr%C3%A1nok+k%C3%A9t+%C3%B3ra+alatt+el%C3%A9rik+Balatont&oq=Ukr%C3%A1nok+k%C3%A9t+%C3%B3ra+alatt+el%C3%A9rik+Balatont&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoECAAQRzoECCMQJzoFCCEQoAFQq5wBWLWrAWCergFoAHABeACAAYUBiAGoB5IBAzEuN5gBAKABAaoBB2d3cy13aXrAAQE&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjIgezco-HqAhUwlIsKHbiiCnAQ4dUDCAw&uact=5
-------------------------------------------------
.
Vissza az agarakkal! A magyar nyelv nagyon szép, nem illik állandóan harciaskodni még egy deKÁZÓNAK sem!.
tudode
Komolyra fordítva a szót!
.
Miniszter-asszony figyelmébe ajánlható lenne, ha nem azt duruzsolná, amelyet az, aki egy személyben többet ártott ennek az országnak, mint akiket vádol amiatt, mert képtelen betartani az Európai Unióban is a házirendet:
.
---- Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006
.
www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A&t=1954s
-------------------------------
.
A lényege a meghallgatásnak 2006-ban, hogy vonják meg az EU-s lóvét Magyarországtól!
.
Elképesztő az, amikor egy un. közjogilag érvénytelenűl basáskodó, un. miniszerelnököt egy alárendeltségébe tartozó védi meg a nincs mitől!
legott
Te büdös paraszt kurva, hiába tanultál - gecibb lettél, mint voltál.

A szóhasználat rossz.
Maximum "visszatámadnak" azok, akiket ti éveken keresztül támadtok. Vágod, te büdös paraszt kurva!?

És megsértődik a nagyon paraszt nagyon magyar nagyon fideszes gyökér luvnya, hogy egyeseknek elegük lett belőlük...
Ez felháborító!
kereső
@Nyírfa: Gender? Te káromolod az Istent?:))))))))))
Nyírfa
@kereső: Jaj, szegény fejemnek! Gundelt akartam mondani. Vagy nem is. Göndört. Igen, Szép göndör haja van a Juditkának. Nem jó.
Szép egyenes haja van, de milyen jól állna neki a göndör! Ez az, kimagyaráztam!! :)))
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 18:12
...,hogy mit értek a haza javán ?
Mindent ami a magyar emberek érdekében történik.
Nem tartom a haza javát szolgáló dolognak: amit a fékek és ellensúlyok lebontásával tettek, a közpénzek külföldre, ki tudja kiknek történő osztogatását, az önkormányzatiság rafinált módon történő elsorvasztását, a pályázatok potentátok személyére kedvező célzott feltétel rendszerét, a magyar társadalom ketté szakítását ... és még sok sok hasonló dolgot. Ezekről te is tudsz, de ...
solidedge
Magyarországot senki nem támadja. A benne élő emberek egy részét támadják, akik nem tudnak európai normák szerint élni. De ezzel a támadással a magyarok nagy része is egyetért.
csipetke
Ez a nő pont úgy hazudik,mint a gazdája,vagy a többi fideszes,szemrebbenés nélkül.A kifizetéseket a jogállamiság megléte,vagy éppen a hiánya alapján fogják utalni.Úgyhogy nem ártana a madamnak többször elolvasni a megállapodást.
De hogy miért takaróznak Magyarországgal,azt nem értem.Kizárólag a fideszt,illetve a kormány aljas politikáját támadják,és nem az országot.Agyatlan liba
csipetke
@Sziszifusz: 13:36 Ez szóról szóra igaz,amit leírtál.Brunner Tibor,aki fideszes,a parlamenti környezetvédelmi bizottság volt elnöke azt mondta,hogy "CSAK NÉHÁNY EMBER ZSEBÉRŐL SZÓL AZ EGÉSZ ORSZÁG SORSA." ...és ez nagyon elkeserítő
Gazella
Annyira agyvelős hülye picsa vagy... szarrá lopják magukat ezek az elvakult geci seggnyaló lakájok...
Undormányok a szememben.
Gazella
Tudtam hogy az EU igenis feltételeket szab az EU pénzosztásról. Aki állandóan lop és keresztbe tesz az EU-nak azt kilökik az utca szélélre úgy ahogy ö teszi a saját népével.. pfff. Te picsa jobb ha vissza huzod az agyadat ugyanis sok mindeen kötelezettségszegési szabály eljárás van az ország ellen ami le sincs zárva.. bocs tőletek akik olvassnak , még vaksi vagyok.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...akkor még egy kérdés...mit értesz a fékek és ellensúlyok alatt ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 07:54
Vizsgáztatsz, vagy csak provokálsz ?
Ideális esetben a hatalmi ágak függetlenül működnek egymástól, kölcsönösen ellenőrzik egymás működését. ( a törvényhozó hatalom, a végrehajtó hatalom valamint az igazságszolgáltatás.) Na ez az ami ...
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...csak próbállak megérteni. Kezdem a hazával. A haza az a terület ahol az adott állampolgárnak sajátos jogai vannak. Annak a java az ha benne a polgár a saját lehetőségei szerint meg tud élni és számon tudja kérni a jogait.
A fékek és egyebek meg egy nagy baromi blöff. Minden társadalom a saját törvényei szerint él ahol a hatalom a törvények betartatója. Tehát ahol egy a hatalom ott nem lehet különböző ág ami egymást kell macerálja hanem van egy alaptörvény amelyet mindenki be kell tartson és a különböző ágak ezeket ellenőrzik esetenként büntetik a kihágókat.
Egy országban egy törvény alatt nincs külön függetlenség, nem is lehet csak abban az esetben ahol az államforma föderalizmus, egyesülelt, esetleg autonomia ahol egy egységen belül külön törvények alapján oszlanak szét.
Magyarország esetében ez kizárt.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: kimaradt...a köztársaság kifejezés is ezért nem igaz, ugyanis azt is akkor szokás használni ha azt valakivel megosztod és nem egy nemzeten belül.
kereső
@Nyírfa: ))))))))))))))))))!Igy kell ezt. Látom, Te is az "átkosban" szocializálódtál- bizonyára nem felejtettél még el a sorok között olvasni. Hej, ha lennének Ujságirók kis hazánkban!
nezelodo
Jaj csak nem emiatt a lehetséges támadás miatt vettünk milliárdokért kiszuperált tankokat a németektől? Vagy ezzel a hatalmas összeggel békítette meg a vezér a rá joggal megorrolt Merkel anyót?
Nyírfa
@kereső: Volt is, van is. A 70-es évek elején alig vártam, hogy megjöjjön a Népszava, és olvashassam Diurnus szenzációs kis cikkeit. Nem kellett a sorok között olvasni, nem rejtette el a mondanivalóját. Aztán ott volt Pálfy József főszerkesztésével a Magyarország, egészen '89-ig járattam, utána szennylap lett belőle. De a kedvenc lapjaim között ott volt a 168 óra is, még Mester Ákossal, az ÉS-ről nem is beszélve: Megyesi Gusztáv úgy volt akkoriban az abszolút favoritom, mint napjainkban Föld S. Péter (fsp) De, amíg fiatalabb voltam, én szerettem a Magyar Ifjúságot is, szóval, nem panaszkodom. :)
Ma az abszolút fa
Nyírfa
@kereső: Az utolsó mondatkezdeményt, légy szí' ne vedd figyelembe, fogalmam sincs, hogy maradt benne. :)
Zseniálisan bánok az internettel! :D
csipetke
@Csizmás Kond: 9:45 Eccerű mint a fakocka.-beírod a gugliba,hogy fékek és ellensúlyok. Részletes magyarázatot találsz.
Na ezt nyírta ki orbán gyökerestől,Mindenféle ellenőrzést megszüntetett.Nem véletlenül írták át az alkotmányt,ami már nem alkotmány,hanem csak tákolmány.Vagy ott van az orbán-féle választási rendszer,ami az ellenzéknek nem ad túl nagy teret.
Csizmás Kond
@csipetke: ..nahát...hogy erre miért nem gondoltam.
Amúgy meg vagyok győződve hogy ha oda a gugliba a fékek és micsodák magyarázatára zoknimosástechnológiát írtak volna te azt is alaptörvénynek vennéd.
Azok a fékcsodák csak az ott működhet ahol nincsenek egységes demokratikus törvények, ahol egy polcon több hatalmi erő van...na de ezt úgy sem érted csak a szlogent tanultad meg könyv nélkül.
csipetke
Láthatólag gőzöd se volt arról,hogy mik is azok a fékek és ellensúlyok,de ehhez képest most kioktatólag nyomod itt a süket rizsát,mást hülyének nézve,holott már régóta látom,hogy milyen sokmindennel nem vagy tisztában.A fékek és ellensúlyok kizárólag demokráciában működnek,a te mondandóddal ellentétben.Magyarországon már csak nyomokban lelhető fel demokrácia,orbán gondoskodott róla,hogy így legyen.Az alaptörvénnyel meg úgy tűnik,te nem vagy tisztában,úgyhogy ne akarj okosnak látszani,mert irtó sok ostobaságot írsz.Bár te onnan Románia-alsóról írogathatsz,nem sok vizet zavar.Ne válaszolj,nincs értelme
kokopelli
@csipetke: ...szerintem sem!A rokonságomban folynak le csodás beszélgetések.U.i még a nyugatról is hallok olyan
híreket és axiomákat,amitől betegre röhögném magam,de egyszerűbb az "okos enged..."közmondás után menni!(;-))
advocat
Jucika! A jogállamiság - elméletileg - csak egy kívánságműsor. Nincs pontos meghatározása. Szerintem, de én még a cocializmusban tanultam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.