A koronavírus-járvány miatt kialakult kedvezőtlen gazdasági helyzetben a munkahelyeket létrehozni tudó és akaró vállalatokat támogatja a kormány, nem a munkanélküliséget finanszírozza – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán, Győrben.   A tárcavezető az Innovatív Raktárlogisztika Kft. lítiumion-akkumulátorok tárolására is alkalmas új raktárának építését bejelentő ünnepségen azt emelte ki, hogy a vírus egyrészt az emberek […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Akkor az hogy is van,hogy pénztáros lölő meg lett támogatva a jóIsten tudja hány milliárddal,mégis kirúgott 800 embert?
Ja,hogy a fidesz-banda tagja egyenlőbb az egyenlőnél?Ami ebben az országban folyik,az még a Holdról is látszik.Ezek egyszerűen beépítették a korrupciót a rendszerükbe
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nagyon helyes ez a fideszes hozzáállás. Igen, pénzt engedéllyel felvenni csak hasznos és a köz javára végzett értékes munkáért szabad.
Hogy ez mennyire igaz, azt például tökéletesen illusztrálja egy Dajcstomi, Járókalivi, Rezsibuzi, Farkasflóri (és a karakterszám kevés lenne, ha mindet fel akarnám sorolni).
Justitia
@Eriksson: "Ne legyen köztéren ételosztás, mert csak odagyűlnek - mondta ki nem régiben a debreceni város és pártvezetés. Ha betiltani nem lehet, akkor vessünk ki rá adót, pont akkorát, amennyi elveszi a karitatív szervezetek kedvét az ételosztástól. Hisz aki ingyen ebédre van rászorulva az annyit is ér. miért nem szedett ő is össze egy jó kis közbeszerzést?"
alexnet.blog.hu/2017/11/23/nemzeti_pfuj
Eriksson
@Justitia: Van még valami a böngésződben? Későre jár.
Justitia
@Eriksson:Miért? Holnap nem mész fel a propira? Muszáj válaszolnod arra ma még amit írok? Kényszeres vagy?
Eriksson
@Justitia: Kényszeres vagyok és idióta, de nem érdekel minden ami éppen a szemed elé kerül. Szóval, a kedvemért ne keresgélj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.