Megihlette Bayer Zsoltot a Brüsszelben zajló tárgyalási sorozat. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa az alábbi verset publikálta blogján: Rutte és Asselborn két hülye fasz – ráadásul jegyesek. Minden külön értesítés helyett…   A holland miniszterelnök, Mark Rutte azért kerül a magyar kormány célkeresztjébe, mert továbbra is kitart amellett, hogy Magyarország nem tartja tiszteletben a jogállamiságot, ezért gazdasági […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bayer nem adhat más, csak mi lényege! Egy részeg kocsis hozzá képest úr!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Basszus, ha tudta volna az a berúgott, bekokózott forradalmi csapat egykor, hogy mi lesz majd Hollandiában, aki most a nyugodt erő, biztos oda rohant volna a rendszerváltó szobormászásra! Azért gyanítom tudták azok a hősök, hogy ott nem pátyolgatták volna őket a vendéglátók, itthon meg a Horn Gyula, hanem ottani szokás szerint a tűzoltók simán lemosták volna két vízsugárral a bronzról! Némelyikre rá is fért volna, mert máig mosdatlan, és nem csak a szája...
nezelodo
@durbincs: Kijárna neked is egy menedzserszűrés az osztrák klinikán, bár ránézésből is tudható a súlyos elmebajod. Alighanem nem is a Pióker volt ott a légyotton anyáddal a kocsisoron, (max. ő szegte be a füledet), amikor készültél, hanem egyenesen a Sztahanov, azért vagy ilyen buzgón lökött.
legott
@durbincs: A kutya sem kíváncsi rád/ Élsz-halsz - a kutyát sem érdekli!
Ha most megdöglenél, a családodból senki nem venné észre.
A saját családodat nem érdekli, hogy mi történik veled, te nyomorult!

Miről beszélsz, te szerencsétlen!?
Inkább örülnél neki, hogy valakik más szemmel néznek rád, és a boldogulásodat kívánják - idegenkén, ha már a saját szüleid nem éreznek irántad semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.