Három év börtönt kapott.

Több millió forint értékben lopott a parlamentből az ott dolgozó őr – most kapja meg büntetését

Három év szabadságvesztésre emelte a Fővárosi Ítélőtábla annak a raktárosként dolgozó nőnek a büntetését, aki 2015 októbere és 2016 márciusa között előbb az Országgyűlés Hivatala, majd a Képviselői Irodaház épületéből közel 14 millió forint értékben tulajdonított el számítástechnikai eszközöket.

Az ellopott gépeket, monitorokat az akkor országgyűlési őrként dolgozó élettársa segített kivinni a Parlament épületéből – közölte a főügyészség.

Az elsikkasztott eszközöket a raktárosnő egy orgazda testvérpárnak adta el, a hiány leplezése céljából pedig az eszközigényléssel kapcsolatos okiratokat meghamisította. A nyomozás során a számítástechnikai eszközök csaknem felét sikerült lefoglalni.

Forrás: Blikk

Kép: Benkő V.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Amikor a tolvajtól lopnak, na akkor nincs irgalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nyitott szemmel járt, és azt hitte követendő amit lát...
szép új világ
Ha nem volna kettős mérce és ugyan úgy büntetnék mint a többi tolvajt a parlamentben, akkor most államtitkárrá kellett volna kinevezni.
justhpeter
Szerencsétlen még hülye is a matekhoz. Ha milliárdokkal kezdte volna még ma is lopkodhatna. Természetesen az alkotmányos költség leadását követően.
namihami
Azt a skríbler egy kicsit részletesebben is megírhatta volna, hogy az ASSZONY hogyan vihette ki a cuccokat? Egy olyan épületből, ahová csak spéci engedéllyel lehet még csak bemenni is. Csak nem a szoknyája alatt? Vagy bedugta a monitort a melltartójába? Netán a kapuőrnek adott egy puszit (stb.) és ezzel elcsavarta a fejét?
Kéretik a módszert közkinccsé tenni...
RuthBI75
Нi mi а hеlуzet?
Volt tеgnаp а baгátommal.
Szeгetnе szехеt еlkötеlеzettség nélkül.
--
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.