A kormányfő szokásos pénteki rádiónyilatkozatában arról beszélt, Magyarország szerencsés, mert ő volt katona.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ...pedig mindent beleadott az ifjú kommunista. 10 évig alelnökölte a libsi internacionálét a Soros-ügynök.
Hamar rájött, hogy nem a rendszerrel van baja, hanem azzal, hogy nem ő irányítja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Meghallgatva őfélesége öntömjénezését, aki nem veszi észre, hogy nem csak a saját országa, az EU is
.
Viktor bácsi a csatában
Elesett egy fűszálban,
Arra ment egy öregember.
És hájába lándzsát döf(ött)
.
Ilyen az, amikor valaki csak a lóvé szaga után lohol, leszolgált katonaként!
Aki Én
@Shikari: ...pedig mindent beleadott az ifjú kommunista. 10 évig alelnökölte a libsi internacionálét a Soros-ügynök.
Hamar rájött, hogy nem a rendszerrel van baja, hanem azzal, hogy nem ő irányítja.
Nessy
@Aki Én: Orbán a csillagok konstellációja szerint váltogatja az elveit és a hitét! Egyáltalán van, vagy volt neki valaha bármelyik?
namihami
@Shikari: Akkor már csak a kakastollasok és az Auschwitzba menő vonatok hiányoznak a palettáról. Bár, ha a TEK.et nézzük, akkor már lengedezik a toll. A Vár elfoglalva és a ""páncélozott fehérló"" is abszolválva. Az egyházi és oktatási dominancia is kipipálható. Ahogy az államstruktúra a megfelelő ""szakértőkkel"" és folyamatos rotáció mellett, szintén kialakítva.
namihami
""...arról beszélt, Magyarország szerencsés, mert ő volt katona.""
És tényleg. A III/III-as, Besúgó Század egyik élkatonája volt. Még papírja is van róla.
Aki Én
@Shikari: ...én megtehetem, nekem van erkölcsi alapom hozzá. Nem úgy, mint a ,,mindenvoltmár" hazug gazdádnak.
Nem is véletlen, hogy csak ti, alulművelt félkegyelműek imádjátok.
namihami
@Shikari: Mert volt ""szerencsém"" látni a hitleri és ennek köszönhetően a horthi-féle országvezetés eredményét. 470.000 ember, köztük olyan fiatalok és gyerekek, akik elpusztítása egy teljes generáció (és persze azok utódai is) meg nem születhetését köszönheti ennek az ""országépítő államférfinak /már ez is röhej/"". És ez volt képes magát embernek nevezni. Ezek a vonatok nem a náci gépezetnek, pusztán a Horthy által vezetett magyar közigazgatásnak ""köszönhetők"". És nincs az a másféle tevékenysége, ami felmentheti ennyi ártatlan élet kioltását. Ha mindenegyéb tevékenysége ""terezanővéri"" lett volna (ahogy nem volt--lásd Szeged és társai), akkor is egy közönséges tömeggyilkos.
/és még annyi, nem vagyok zsidó---mielőtt ezt írnád/
Nessy
@Shikari: Természetesen a határon túli ellenőrizetlen szavazatok, a voks turizmus, a lojális szavazatszámláló program segedelmével, melyek milliárdokba kerülnek. Aztán csak kijön az a fránya 49%, ami unortodox matek szerint 2/3 ( 67,6%). Azért talán egyszer megérted, hogy akik az elmúlt rendszerekben becsülettel dolgoztak, nem mindannyian voltak suttyó, bugris, liberálfasiszta komcsi emlőkön nevelkedettek! Jó részüket egyébként megtalálod a parlamentbe, a CÖF első sorában, a fidesz odaadó hívei között! Náluk a Lé határozza meg a tudatot.
Málna
@Nessy: 09:52 Az ember változik, és így a nézetei is. Aki ugyanúgy lát mindent, mint 30 évvel ezelőtt, annak kár volt élnie, mert semmit nem tanult a tapasztalásaiból.
namihami
@Shikari: Különösen a nyilasokkal. Ő hozta őket az ország nyakára...
Nessy
@Málna: Az ember a környezettel együtt változik! De a tisztesség, a becsület, a hit nem. Még ha ez időnként a hátrányára is válik az embernek.
Nessy
@Shikari: Érdekes, Rákosinak, és Kádárnak is ez volt az elve! Disszidens nem szavazhat! Tudod, csak egy a gond! A határon túliak jó pénzért szavaznak, de a döntésük ódiumát nem viselik! Így könnyű!
Nessy
@namihami: Volt benne némi szerepe! Kitartottunk a nácik mellett a végsőkig!
Málna
@Nessy: Ezeknek semmi köze a nézeteidhez. Attól még lehetsz tiszteséges és becsületes, hogy másképp látod a világot, hogy évtizedek alatt liberálisból konzervatívvá váltál, ateistából istenhívővé - vagy fordítva.
csak úgy....
elment alkudozni+ koldulni és gyöztesen tért haza! :) jó fej ez a viktor...
Nessy
@Shikari: Miért? Bármelyik határon túli szavazóra vonatkoznak a magyar törvények a saját hazájában? Adózik Magyarországon?
csak úgy....
@Shikari: az mitöl politikai program,hogy a külhoni,nem magyarországon élö ,külföldön született,nem az anyaországban adófizetök szavazhatnak? ez semmi más mint egy választási csalás! persze neked ez magas...
Aki Én
@Málna: Már megbocsáss, de mi az, hogy ,,ezeknek semmi köze a nézeteidhez"?
Nem az a gond, ha valaki néha változik, hanem ha követhetetlenül, kiszámíthatatlanul minden volt már, meg annak az ellenkezője is. Ez inkább a hiteltelenség, megbízhatatlanság egyértelmű jele. Honnan tudod, hogy a most neked tetsző énje, elvei, iránya meddig tart, mi lesz esetleg holnap, nem fordul-e megint az ellenkezőjére, ha személyes érdeke azt kívánja?
Mondjuk nektek eddig is mindegy volt mit mond, az is tetszik, ha a tegnapinak az ellenkezőjét.

Itt van egy apró részlet róla:
www.youtube.com/watch?v=roch3_SatNE
Aki Én
@Shikari: ...ó, dehogynem. Már bele is szédültetek.
Málna
@Aki Én: Milyen minden? Amennyire tudom, régebben liberálisabb volt, most pedig konzervatív nézeteket vall a Fidesz. Érdekes, én is pont ebbe az irányba kezdek tolódni. Egyébként sem érdekel, mi volt régen vagy mi lesz holnap, azért bírják a szavazatomat, amit most képviselnek. Ha ez változik, akkor majd legfeljebb nem rájuk szavazok. Úgy teszek, ahogy az aktuális személyes érdekem és szimpátiám megkívánja. Ki az a hülye, aki nem?
csak úgy....
@Málna: oszt szerinted mi a különbség a libsi és konzervatív fidesz között? tolódsz a konzervatizmus felé,csak nem a vagdalthús és olajos hal?
ha téged nem érdekel,hogy mi volt régen,akkor a horthy emlékmüveket is lesz...od?
te agyilag, egy csöppött szöszke és túl vagy tupírozva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.