Polt Péter legfőbb ügyész szerint nem ismernek arra konkrét adatot, hogy Kaleta fizetett volna a felvételekért, amiket a számítógépén találtak. Az is kiderült, a magyar hatóságoknak a külföldi bűnüldöző szervekkel az alapadatok átadásán túl nem volt együttműködésük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tehát ajándékba kapta. Ezért nem kell böribe varrni. Az olasz maffia csak jelenthet a vadregényes keleti barátainak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kookas
na ja az csak egy vírus miatt települt a gépére GYÉPÉSEK ezt a csikari és a hal farok be szopja!
Qqberci
"Polt Péter legfőbb ügyész szerint nem ismernek arra konkrét adatot"

Meg kell kérdezni az FBI-t...
Nessy
Tehát, ha "nem fizet", nem bűn cselekmény! Ezzel az erővel nem kevés pedofilt fel lehet menteni, legfeljebb utólag fizet az államnak! Az is bevétel a költségvetésnek!
Aki Én
Tehát ő ingyen pedofil féreg? Az mindjárt elfogadhatóbb...
simmering73
Tehát ajándékba kapta. Ezért nem kell böribe varrni. Az olasz maffia csak jelenthet a vadregényes keleti barátainak.
csak úgy....
a végén kiderítteti a fidesz,hogy a kaleta elvtárs csak privát nyomozott és erre volt neki az "anyag" ! kaleta sem marad az út szélin...
csipetke
Azt mé' nem mesélte el az elsikálásügyi izééé,hogy miért kellett ezt az aljadék patkányt az adófizetők nemkevés pénzén kimenekíteni Peruból?Ott is hagyhatták volna,hogy ottrohadjon meg valamelyik Dél-Amerikai börtönben.Itthon úgy is az lesz eztán,hogy leköpik,vagy rohadtul elverik,amerre csak megy,mert ismerik a pofázmányát.Jobban teszi,ha eltakarodik ebből az országból
csak úgy....
@csipetke: talán a bukta veszély miatt menekítették ki ,ki tudja kikkel cserélgette azt a szemetet "ingyen"!? titkosítottak,- mi meg majd találgatunk!:)
namihami
Úgy, tehát nem fizetett?!?!
Akkor ingyen gazdagította a hazai államvagyont! És ezt az embert akarják a liberálisok meghurcolni? Ezt az igazi hazafit, aki még a szabadidejében is azon dolgozik, hogy nekünk mindenből még több legyen! Hogy gyarapodjon a nemzeti pedofilfotó-vagyon!!!
Azonnali felmentést és minimum egy Lovagkeresztet neki. A NÉP és a Békemenet nevében augusztus 20.-án szobrot neki a Horthy szobrok mellett. Elvégre ez is, az is ""országgyarapítónak"" nevezhető.
Qqberci
@csak úgy...: Csak társadalmi munkában pedofil...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.