Péntek reggel minden jogosultnak átutalták a számára megítélt kártérítés felét, az összeg hiányzó részét egy hónapon belül ugyancsak megkapják – jelentette be Horváth László miniszterelnöki megbízott a helyi szegregációs iskolaügyben tartott pénteki sajtótájékoztatóján, Gyöngyöspatán.

Ezzel lezárult egy fejezet, újabb pedig nem lesz

- fogalmazott a fideszes országgyűlési képviselő, aki szerint a leckét megtanulták, a tanulságokat levonták, a tanulópénzt megfizetik.

Ugyanakkor leszögezte:

ami Gyöngyöspatán megtörtént, az csak egyszer fordulhatott elő, és a jövőben sehol nem történhet meg Magyarországon.

A közelmúltban a parlament nagy többsége által támogatott törvénymódosítás szerint ugyanis a továbbiakban hasonló perekben a bíróságok pénzbeli kártérítést nem ítélhetnek meg – emlékeztetett. Amennyiben bárkit hátrány ér a tanulás során, azt oktatással és képzéssel kell majd orvosolni, "több pénzszerző szegregációs perre nem lesz lehetőség" – húzta alá Horváth László.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Egyszer volt Budán kutyavásár...meg Gyöngyöspatán ingyenbuli.

Az uzsorások még nem nyugodtak meg, mert csak az egyharmadát kapták meg...a második harmadot egy hónap múlva kapják az "áldozatok", a harmadik harmad a kamat...na az lesz izgalmas, mert azt nem lesz miből fizetni...marad az uzsora-rabszolgaság...kiállni a kamionparkolóba, vagy ingyen dolgozni az uzsorásnak...aminek soha nincs vége.
namihami
Van egy bírósági JOGERŐS itélet, ami alapján az államnak fizetnie kell. Mire az állam kifizeti a megítélt összeg FELÉT. Vajon a döntés melyik sorában volt, hogy a pénzt többrészletben kell kifizetni?
Mit szólna az Adóhivatal vagy a Rendőrség, ha a polgár közölné vele, hogy most csak a fele adót vagy büntetést fizeti ki, a többit majd később?
Még meddig akarják húzni? Még néhány halasztás és sikerül a pénzt elinflálni. Az lenne a cél?
Gyütt Mönt
@namihami: már hónapokkal ezelőtt ki kellett volna fizetni a TELJES összeget. A visszatartott pénz az államnak (értsd: Fidesznek) kamatozik. Ha a romáknak van egy tökös ügyvédjük, a kamatot is megkaphatják.
RuthBI75
Csаk ezen аz oldalоn a lеgszеbb busty сsibéк!
Kövеsse a linket, és nem fog megbánni!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
sziralisa
@namihami: Van egy bírósági JOGERŐS itélet, ami alapján az államnak fizetnie kell." Nem, nem- ezt Gyöngyöspata önkormányzatának kellett volna kifizetnie, de ennyi pénz elvitte volna az egész évi költségvetést, ezért fordultak az államhoz.
ómió
Fizetik a bolsi "cehhet" iskolakerülőéknek?
namihami
@sziralisa: A hazai önkormányzatok teljes anyagi kivéreztetése cél volt és lesz is a feltétlen paríroztatás érdekében. Minden bevételét, egyéb mások mellett, ""vírushozzájárulásicél"" alibivel elvették, hogy a felettük való totális uralkodást megvalósíthassák. Az önkormányzatok lassan a rezsiköltségeikért is térdencsúszva kellene, hogy az Isten elé járuljanak.
És mellékesen a KLIK-nek nevezett torzszülött éppen a Fidesz agymenése volt. Az Isten ötlete és a papság végrehajtása volt. Akkor, ki a hunyó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.