Kezdetét vette az Index további működésének fenntartása érdekében egy új szerkesztőségi stáb felépítése – értesült több forásból is a Media1.

Már el is kezdték toborozni az új munkatársakat az Indexhez

A portál egyelőre annyit állít biztosan, hogy 

történtek konkrét megkeresések újságírók, szerkesztők felé, hogy érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál.

Azt nem tudni, hogy a mostanival azonos létszámmal működtetnék-e tovább az oldalt, vagy kevesebb emberrel, illetve változik-e majd a rovatstruktúra.

Mint megírtuk, több mint 80 ember mondott már fel az Index 90 fős szerkesztőségéből, miután kirúgták Dull Szabolcs főszerkesztőt.

Péntek este több ezer fős tüntetés volt a portál és a magyar sajtószabadság mellett. A kormánymédia szombat reggelre azt találta ki, hogy Gyurcsány-szál van az ügy mögött, az egyik volt indexes újságíró viszont egészen más okokról ír Facebook-bejegyzésében.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez pusztán adóforint kérdése. Fidesz-firkász van bőven.
""Amíg kormánypropaganda-lósz@r van, addig fideszsajtós-veréb is lesz.""
Clavigo
@ómió: A Gazdáid keresnek új firkászokat ( helyes a meghatározás ,rájuk nézve ),te kretén. Örülök,hogy segíthettem.Azt azért ne várd tőlem ,,hogy tisztába is tegyelek. Mitől vagy te ilyen értetlen ? Nem fejlődött ki az agyad ? Szomorú..
ómió
@Clavigo: A bolsi fajgyökér miliőben, ahol te "forogsz", ez így működik? Futsz az efftársi gazdáidhoz? Látszik is az agyatlan fajtádon! Már az se tűnt fel, hogy a tetvesbolsi hazudozóbandád toboroz? Előbb szétveri a fake news portált, aztán elmegy az Orbánhoz emiatt "tüntetni", utána meg "toboroz"! Dettó az az elmebeteg, mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.