A rendszerváltás időszakának magyar miniszterelnökével László Ágnes készített nagyinterjút. Második rész.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 21:44 ♦ Az Echó tv megszűnt. A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl." Ő lesz a román Elena ( Ceaușescu) a kémiai tudományok doktora a "cokettő" magyar kiadásban.
Üzenjük Brüsszelnek:
i.imgflip.com/3b8meq.jpg
nezelodo
Basszus, ha igaz lenne, hogy majdnem kiganyéztak, akkor most ki lenne az állampárt és feje?
tudode
Tárgyilagosan!
.
Ha a rendszert váltó, és azóta regnáló miniszterelnököket bárki egymásmellé képzeli ÁLLAMFÉRFIÚI minőségében, beleborzad abba, hogy mivé lett a rendszerváltás!
.
Pl. a privatizáció átalakúlt rablógarázdálkodássá, olyan alávaló módon, hogy az un. suttyó újgazdagok milliárdossá váltak a köz vagyonából, fokozatosan úgy átpolitizálva az egész országot, hogy nem lett olyan szelete az államnak, ahol divatból kiment libernyákok pályáznának a mindenre hatónál, szakmai tudás nélkül bársony sámlira, ülőKÁRA!
.
Összegezve: Oda juttatta őfélesége az államférfiak csúfjaként. --- saját módján ---a rendszerváltásból kiszakítva.16 évet szakbarbárként, ahol a part szakad!
vitriol
Elhittem, hogy a propeller valóban meg akar újulni - durbincs nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.