Az aluljáróban követték, majd rátámadtak.

Embertelen: Brutálisan megvertek és kiraboltak egy férfit Budapesten – így segíthet a tettesek megtalálásában

Egy fiatal férfi kért segítséget a rendőröktől 2020. július 18-án hajnali 3 óra 50 perckor Budapesten, a III. kerületben. A férfi elmondta a járőröknek, hogy a Flórián téri aluljáróban sétált, amikor két férfi követte, majd amikor utolérték, többször megrúgták, és elvették a mobiltelefonját és a pénztárcáját.

A rendőröknek a térfigyelő kamera felvételei alapján sikerült azonosítaniuk az egyik támadót, a 26 éves U. Lászlót, akit 2020. július 21-én a XIII. kerületben, a Lehel téren elfogtak.

A 26 éves férfit előállították, rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság július 24-én el is rendelt.

Ismeretlen társát keresik a III. kerületi rendőrök, ezért kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás/kép: Police.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Árulja el már valaki, miért titkolják az egyik elkapott rabó teljes nevét!? Röhej!!!
Namely
Ha jól látom, véletlen sem megint cigány az elkövető és nincsen cigánybűnözés...
DR PRÉDlKÁTOR
@silber13: "A rendőröknek a térfigyelő kamera felvételei alapján sikerült azonosítaniuk az egyik támadót, a 26 éves U. Lászlót, akit 2020. július 21-én a XIII. kerületben, a Lehel téren elfogtak."
solidedge
Az orkok támadása. Ne legyünk türelmetlenek. A beilleszkedés nem gyors folyamat. Adjunk még nekik újabb 500 évet.
silber13
@DR PRÉDlKÁTOR: Igen azt láttam, de nem is ez a poblémám, hanem miért nem írják ki a TELJES nevüket ezeknek a férgeknek? Szarok a személyiségi jogaikra, ezeknek leginkább és naponta a 9 farkú macska kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.