Tíz cím Boldog István kedvenc újságjából. "Kedves Olvasóink, annyi lenne a kérésünk, mikor 130-as pulzussal nekiálltok kommentelni, hiszen mi is így írjuk cikkeinket, hogy használjátok a mi fórumunkat, ne a Facebookot. Minden cikkünk alatt megtalálható a fórum, nyugodt szívvel lehet gyalázni, mocskolni a szutyok ellenzéket, bármit lehet írni rájuk. Az ellenzéki politikusok női osztagát is nyugodtan lehet ribancozni is, tényleg nem jár tiltás érte.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A nemzet csótány címért többen versengenek. Alap feltétele hogy fideszes érzelmű legyen. Jelenleg Bede toronymagasan vezet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
melegen ajánlom a cikket erikksonnak és cirmosnak!
ez lenne a nívógíjas fideszes sajtó?
csak úgy....
Kedves Olvasóink,

annyi lenne a kérésünk, mikor 130-as pulzussal nekiálltok kommentelni, hiszen mi is így írjuk cikkeinket, hogy használjátok a mi fórumunkat, ne a Facebookot. Minden cikkünk alatt megtalálható a fórum, nyugodt szívvel lehet gyalázni, mocskolni a szutyok ellenzéket, bármit lehet írni rájuk. Az ellenzéki politikusok női osztagát is nyugodtan lehet ribancozni is, tényleg nem jár tiltás érte.”

na erre mit szóltok?
legott
Boldog István - mezőgazdasági gépszerelő és politikus - nemsokára nem lesz boldog.
justhpeter
Ez a nemzeti-keresztény csürhe szintje.
solidedge
A nemzet csótány címért többen versengenek. Alap feltétele hogy fideszes érzelmű legyen. Jelenleg Bede toronymagasan vezet.
advocat
Ez az ő szintje! Szóval a Nobel-díj bizottságnak hosszabb ideig nem fog gondot okozni.
Nessy
Érdekes, most nem jelent föl senkit , senki a média hatóságnál? Máskor egy rossz szó, egy kép, és máris megy a feljelentés , aztán jön a több milliós büntetés!
Drága hívek! Ez nincs rossz hatással a kisdedek szellemi és lelki fejlődésére?
Miután mindig rájuk hivatkoznak! Azért akinek az a színvonal az etalon, ott komoly baj van vállon felül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.