A Puskás Akadémiának ugyan van már egy sportszállodája, de az a jelek szerint kicsi, és nincs közvetlenül a pályák mellett. A 444 szúrta ki a Puskás Akadémia egyik videójában, hogy épül valami a miniszterelnök hátsó kertjében lévő stadion egyik pályája mellett. Szerintük ez nem lehet más, mint a tao-pályázatokban „Sport és Ifjúsági szálláshely” néven futó projekt. Hisz ha már a stadion mellett felépült a 12,5 milliárdos sportcsarnok (megbízó és kivitelező Mészáros Lőrinc), akkor kell valami olyan is, ami „a Stadion és a nemrégen átadott Sport és Konferencia központban részt vevő sportolók számára biztosít szálláshelyeket”. A Puskás Akadémiának ugyan van már egy sportszállodája, de az a jelek szerint kicsi, és nincs közvetlenül a pályák mellett. Az építkezés 2,1 milliárd Ft-os tervezett költséggel indult úgy, hogy csak részben lesz benne a tao révén állami támogatás. De persze - ahogy mindig, amikor a Fidesz valamelyik nyúlványa az érdekelt fél - ez megváltozott menet...

Feltöltő: Gyütt Mönt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
lassan alapozni kéne az orbán hívek részere egy vakok és gyöngénlátók intézetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Halleluja adófizető testvéreim,,halleluja... Oszt jó napot.
advocat
Munkanélküliek, nyuggerek és hasonlók! Szavazzatok Viktorra. Még 40 évig uralkodni fog. Ha ez nektek jó!
csak úgy....
@advocat:- na meg a cigányság javát,kiket csak orbán tudja megvédeni a migráncsoktól.
csak úgy....
@Clavigo: aztán mibe fogadunk,hogy nem a flóri tette zsebre a milliárdokat,amit a fölzárkóztatásra kapott! :) flóri csak egy labdaszedö csicska az orbáni birtokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.