Börtönben marad a férfi.

Szóltak neki, hogy ne randalírozzon a kocsmában, erre csontozó késsel gyomronszúrta a csapos élettársát

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a letartóztatás fenntartását annak a férfinak az ügyében, aki tavaly gyomron szúrt egy férfit.

A szarvasi férfi 2019 nyarán ittas állapotban egy kocsmában szórakozott. A férfi a további kiszolgálásának megtagadását követően a hangját felemelve méltatlankodott és fenyegetőzött, ezért a pultos nő élettársa őt rendre intette. Ezt a vitát a férfi úgy kívánta lezárni, hogy a magánál tartott késsel gyomron szúrt egy férfit. A megszúrt férfi életét az idejében megkezdett, szakszerű orvosi ellátás mentette meg.

A Gyulai Törvényszék fenntartotta a szarvasi férfi letartóztatását, mellyel szemben a vádlott jelentett be fellebbezést.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozta a letartóztatás fenntartását, mivel a vádlott cselekménye 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, továbbá őt korábban erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt elítélték.

A terhelt büntetőjogi felelőssége tárgyában a Gyulai Törvényszék folytatja le a bizonyítási eljárást – írja az Ügyészség.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem is igazi vendég az, aki legalább egy, 15-20 centinél hosszabb pengéjű kést nem visz magával a kocsmába.
Gyütt Mönt
Tartok tőle, hogy felfüggesztettet fog kapni. Mostanában az olyan trendi.
Borsodi
@Gyütt Mönt: Lassan már divatból is ölni fognak.Tél előtt meg főleg jó ha börtönbe megy a söpredék.Mi meg fizetjük az ellátásukat.
DonnaOI80
A helyi аnyuкáкnak аnоnim szеxгe van szüкségüк!
Csaк üzenet, és kérje mеg, hоgy bаszd mеg!
--
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.