Valószínűleg ennél fantasztikusabb sajtóközleményt nem is lehetne írni.

"Kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, beszélje meg férjével, hogy a a karcsúbb, XL-s öltönyt részesítse előnyben" – az évtized sajtóközleményében aggódik Orbán Viktor elhízása miatt egy

Aggódik Orbán Viktor súlyáért a Honfoglalás 2000 egyesület. A társaság sajtóközleményt is juttatott el az MTI-hez, amiben aggodalmukat fejezik ki a miniszterelnök alakja miatt, és testmozgásra kérik. A közleményben Orbán feleségét is megemlítik, akinek szerintük szintén vigyázni kell férje súlyára.

Véletlen lenne, hogy a közlemény pont azután került kiadásra, hogy a 444 szemlézett egy kutatást, amely szerint kapcsolat van a korrupció és a korrupt politikusok elhízása között?

Erre a kérdésre talán soha nem lesz válasz, viszont a közleményt teljes szövegében érdemes elolvasni:

A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége,s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak:

Szilvásy György, elnök, a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.

Forrás: OS MTI/nuus.hu

Kép: MTI/Marjai

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
HÍzzon csak még jó sokat! Jó sok zsíros szemetet zabáljon ez a szarházi patkány anyabaszó, hadd dögöljön csak meg mielőbb szívrohamban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
Egy friss nemzetközi kutatás szerint a korruptak dagadtak is.
Nyírfa
@Borsodi: Minden férfi mögött egy asszony áll, aki nem csak a nyakkendőt segít megkötni, hanem az üzletet is.
ómió
De, hát ő nem a "Norbi Update Movement" reklámarca! Nem baj?
vitriol
Ha már arra vetemednék, hogy orbán feleségének közbenjárására apellálnék férjéhez intézett kérésem tolmácsolását illetően, akkor nem ilyen mondvacsinált problémával állnék elő. Akkor egyszerűen azt kérném közvetíteni, hogy próbáljon megfelelni azoknak, akik miniszterelnöknek választották 10 évvel ezelőtt /nem Romániában, nem Ukrajnában, nem Fehéroroszországban, és még sok országban szintén nem!/, hanem kizárólag Magyarországon. Tehát a kérés lényege: viselkedjen felelős magyar min.elnökként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 23., 18:09
Szörnyethalt egy motoros Pilisszentkeresztnél
Szórakozás - 2020. October 23., 18:00
Megvan Kulcsár Edina és Csuti lakodalmának dátuma