Valószínűleg ennél fantasztikusabb sajtóközleményt nem is lehetne írni.

"Kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, beszélje meg férjével, hogy a a karcsúbb, XL-s öltönyt részesítse előnyben" – az évtized sajtóközleményében aggódik Orbán Viktor elhízása miatt egy

Aggódik Orbán Viktor súlyáért a Honfoglalás 2000 egyesület. A társaság sajtóközleményt is juttatott el az MTI-hez, amiben aggodalmukat fejezik ki a miniszterelnök alakja miatt, és testmozgásra kérik. A közleményben Orbán feleségét is megemlítik, akinek szerintük szintén vigyázni kell férje súlyára.

Véletlen lenne, hogy a közlemény pont azután került kiadásra, hogy a 444 szemlézett egy kutatást, amely szerint kapcsolat van a korrupció és a korrupt politikusok elhízása között?

Erre a kérdésre talán soha nem lesz válasz, viszont a közleményt teljes szövegében érdemes elolvasni:

A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége,s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak:

Szilvásy György, elnök, a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.

Forrás: OS MTI/nuus.hu

Kép: MTI/Marjai

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Horizont: A felesége...lehet szólt a bele miatt és megint valamelyik balesetin van..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Szeparepa2: sokkal szebben hangzana,ha küldenél neki egy vigyázz magadra viktort ! a végén hozzá tennéd,hogy te már nagy vagy viktor ,ne mi aggódjuk érted,mert mi lesz nélküled a stadionjaiddal a saját lábon (eu. pénzekböl) élö szeretteiddel?
SystemError
Zsirosodjon csak a patkány geci szíve...
csak úgy....
@SystemError: persze, mert a magyar adókból arra is fussa,hogy egy svájci magánklinikán kapjon egy használt szivet!- talán a shikari oda is adná neki..
nezelodo
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen módon nyilvánul meg a vezér alattvalóinak szeretete! Aggódnak a főni hordón szárított ingei és a transzport hordóra szabott öltönyei miatt! Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy már nem ötszáz literesen szikkasztják a textilt a napon, hanem sokkal nagyobb ászokhordón, és az már nem fér ki a pinceajtón...
rokker33
Miért kell bántani szegény védtelen jószívű embert??Hisz mindent amit tesz csak a hazáért és értetek teszi! Jó egy keveset lop néha füllent egyet meg kapott egy kis putri jellegű szerény dolgozó szobát de elátkozni a vezért elég szomorú!!:) :)
Gazella
@Szeparepa2: a betegsége miatt hizik.. nem a zsíros ételek miatt :D igaz mozogni nem mozog ... aki csakis kizárólag kocsival autókázik :D az egyik betegsége agyban van. A másik pedig a szív és hormon..
Gazella
Hmm civilek és magyarok millliói... na oda ne szaladjak :D tán az a pár milla onnan a kuplerájok táborából (székely) civil szervezetek se ugrálnak neki .
Na meg a jülföldi befolyásunk :D na bakker ezek se mi vagyunk.. sőt! Külföldön tőlünk keletebbre meg a balkán a befolyásolható, nem a nyugat.
volvós
Szilvásy elvtárs tisztességesen lesz.pta a hordóhasut, és még közzé is tette...
Egészségedre vén b.zi időbe telt, amig mindet lenyelted !!!
balos
Szegény szilva profeszőr,összetévesztette a címet!Magáévá tette a o1+1 .ecit!
solidedge
"Kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, beszélje meg férjével, hogy ne mutatkozzon gyerekek előtt, mert frászt kapnak tőle.
Clavigo
Ez a " brigád " mindig valami orbitális baromsággal áll elő...
SystemError
@Horizont: A felesége...lehet szólt a bele miatt és megint valamelyik balesetin van..
namihami
Látod Viktor, nem kellenek neked libernyákok, ha a se..nyalóid ilyen profi módon képesek néhány sorban lealázni. És ezt nem Brüsszelben vetették papírra, hanem itthon.
Minek az ellenség, ha a barát ilyen?---nemigaz???
advocat
Szerintem Orbán Viktorné nincs. Miniszterelnök, meg akárkit csak a közvetlen megszólításkor urazzuk, illetve levélben, és általában kis betűvel írjuk. Szerintem, de ehhez van szakember.
De ez csak a levélírók művelcccccségének bizonyítékai lehetnek.
Szerintem az öltöny csináltatott és nem XXL! Mert azt öltönynél nem alkalmazzák - legfeljebb alsónadrágnál, meg pólónál -van "rendes" méret, 60-62-64. hogy Viktornál maradjunk. Mert a kisebb súlyúaknak elég az 54-56-os is. Esetleg még kisebb. Ez a jóember nem igazán polgár. Csak urizál(na),
nezelodo
Legalább illően meg tudták volna szólítani a "first ladyt"...
legott
Hogy lehet 10 év alatt ennyire lepukkani?
Aki boldog, jól néz ki. Sugárzik belőle.
Orbán Viktor nem boldog, mert szarul néz ki.
Így mi értelme?
legott
Ha nem vagy boldog, úgy mi értelme?

Mondjuk én szeretek szomorú lenni.
Nekem a szomorúság a boldogság.
Jobban szeretek szomorkodni, mint nevetgélni.
A szomorúság katarzis, míg a hülyén nevetgélés egy semmi.
A katarzis megtisztít, a hülyén nevetgélés, meg nem.
legott
@Szeparepa2: Kemény vagy, de igazságos :)
advocat
Még annyit, hogy ezt egy - Indiából idejött migráns vezető (vajda) - is megirígyelné.
tudode
Lévai Anikónak már a szerelmük derekán is feltűntek a következők élete pártJÁRÓL, hogy
.
A Közelről, másképp című anyagból az derül ki, és az idő múlásával az, hogy KORÁVAL ARÁNYOSAN ROMLIK az un. nárcisztikus alaptermészete::
.

A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét
.
444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget
.
---- A házasságuk olyan, mint egy kamaszos szerelem, kedvesen csipkelődnek.
----Orbán máig nem tudja, hol van a porszívó a lakásában.
----Csak négy órát alszik naponta.
--------Lévai Anikó szerint, ha a férjét valami nem érdekli, egyszerűen elengedi a füle mellett.
-----Fiatalon hátizsákkal csavarogták be Nyugat-Európát. „Alig volt pénzük, olcsó helyeken, állomáson, néha árokparton töltve az éjszakát, minden fillért alaposan beosztva, konzerveken élve jártak városról városra.” Amikor Párizsban jártak, Orbán Itt a piros, hol a piros?-on eljátszotta a vésztartalék 500 frankjukat. De ami Lévai szerint ezután történt, az még keményebb: Letörten baktattak, Lévai pedig csak őrlődött belül, hogyan lehet valaki ilyen felelőtlen. Torkára fagyott a szó. Szótlanul mentek egymás mellett. Pár perc néma séta után Orbán hirtelen megállt, és azt mondta: „Most meg mit kiabálsz velem?” Nem is csoda, hogy úgy elkezdtek nevetni, alig bírták abbahagyni.
----Orbán szerint a férfinak csupán annyi a dolga, hogy egy fokkal szebb legyen az ördögnél.
----Orbán és Lévai még az egyetemi kollégiumban megegyeztek, hogy „Anikó nem mutatkozik hajcsavarókkal a fején, és hogy egyikük sem visel még otthon sem mackónadrágot”.

----„Ha észreveszi, hogy 10-15 kiló felszaladt rá, kemény fizikai munkába kezd, hogy a felesleget ledolgozza.”
Orbán túlságosan szereti a disznóhúst, és inkább fát vág 2-3 órán át, minthogy diétázzon.

Story, 2009. ősz
-----------------------------------------------------
.
Még STORY-nak is elképesztő lehet egy családban, de egy országban megengedve magának azt, amit az...
tudode
Folyt. a 21.17 (Elfogyott a karakter)
.
Még STORY-nál is elképesztő lehet egy családban, de egy országban megengedve magának azt, amit az...egyszeri ember, aki felkeresi a sebészét, hogy nincs megelégedve a férfiúi büszkeségével, választ egy elefántormányt!
.
A kontrollnál a sebész megkérdezi hogy van megelégedve az elefánt-ormánnyal, jól, jól válaszolja, egy probléma van vele, hogy időnként kiugrik a cipzár mögül, és LOP is!
legott
Orbán Viktor nagyasszony, mély torokos és kussol.
Orbán Vikornak 12 centis a farka. Erre varrjál gombot, geci!
legott
ehrpségem Ahogy blws adódikódé megolom Orbán Vitort
legott
Annyira jo , amikot egyött asok geci
A kurva anyád!
legott
Lemegyek hozzád vidékre, és kiírtalak.
Te magyar paraszt.
Nyírfa
Megesküdtem volna, hogy július 27. van, erre kiderül, hogy április 1.
Borsodi
Azt beszélhetné meg a férjével,hogy fejezze be az állandó háborúskodást,és próbáljon meg újra a földön járni vagy mondjon le.
Nyírfa
@Borsodi: Minden férfi mögött egy asszony áll, aki nem csak a nyakkendőt segít megkötni, hanem az üzletet is.
ómió
De, hát ő nem a "Norbi Update Movement" reklámarca! Nem baj?
vitriol
Ha már arra vetemednék, hogy orbán feleségének közbenjárására apellálnék férjéhez intézett kérésem tolmácsolását illetően, akkor nem ilyen mondvacsinált problémával állnék elő. Akkor egyszerűen azt kérném közvetíteni, hogy próbáljon megfelelni azoknak, akik miniszterelnöknek választották 10 évvel ezelőtt /nem Romániában, nem Ukrajnában, nem Fehéroroszországban, és még sok országban szintén nem!/, hanem kizárólag Magyarországon. Tehát a kérés lényege: viselkedjen felelős magyar min.elnökként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.