Súlyosan megsérült egy vendég Rogán-Gaál Cecília esküvője után – tudta meg a 24.hu.

Baleset történt Rogán Cecília esküvőjén, egy volt teniszező súlyos sérüléseket szenvedett
Fotó: tihanyivinarius.hu

A 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező a lap információi szerint az esküvő után a tihanyi szállására hazaérve azzal szembesült, hogy a lagziban felejtette a kulcsot. A barátnője visszament érte, eközben Borsos valószínűleg

megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett.

Úgy tudni, Borsos állapota súlyos, Budapesten ápolják kórházban, és a következő 72 óra dönti el a sorsát.

Az Országos Mentőszolgálat nem adott tájékoztatást, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy „a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.”

A lagzit Tihanyban, Mészáros Lőrincék éttermében tartották, és a hazai teniszélet több ismert szereplője is részt vett rajta. Így a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező, Borsos Attila és Szabó Edina korábbi válogatott kézilabdázók fia, aki egy ideje sportpszichológusként dolgozott, például az érdi kézilabdacsapatnál, és a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója volt. Ez az a klub, amelyben tavaly ősszel Rogán-Gaál Cecília is megjelent fontos pozícióban.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
Akárhogyan is nézem: ha az ital hatása miatt nem volt képes felmérni, hogy mit csinál, akkor nem kellene annyit innia. Ha józanul tette mindezt, akkor simán "hülye". Meg egyébként is, hova sietett?! Gyorsan le kellett feküdnie, mert reggel munkába indult volna? Azért mielőbbi gyógyulást kivánok a sérültnek, leginkább a fejében, hiszen sokkal nagyobb baj is történhetett volna!
kereső
@szegfue: Állitólag nagyon súlyos az állapota.
szegfue
@kereső: Kösz! Rákerestem, elolvastam, bár nem tudni mit jelent a "sulyos" állapot, vagyis melyik része sérült meg ennek a szerencsétlennek.
Sámannus
@TASzSz: Vagy valaki szilikon farka kopott el a használattól...
Sámannus
@TASzSz: Nehogy má csak a cici szilikon. ezeknél minden a hazugságra épül, még az eszüket is hazudják. Mint Tóni a digitális zseni, vagy ez az agyon kokszolt izompacsirta, aki a létra árnyékáról esett le:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.