A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.

Az ágyneműtartóban próbált elrejtőzni az áldozatát fejbe rugdosó ifjú nyíregyházi rabló

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. M. 19 éves geszterédi lakos ellen – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. július 26-án 17 óra körül Nyíregyházán, a Benczúr téren előzetes szóváltás után bántalmazott egy 17 éves nyíregyházi fiút. A gyanúsított több alkalommal fejen rúgta a fiatalt, ezután nadrágja egyik zsebéből kivette a mobiltelefonját, és ismét fejen rúgta.

Az ágyneműtartóban próbált elrejtőzni az áldozatát fejbe rugdosó ifjú nyíregyházi rabló

Az eltulajdonított készülékből kivette a SIM kártyát, és a súlyosan megsérült áldozatát hátrahagyva ismeretlen helyre távozott.

A rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását, ellene körözést rendeltek el, ami alapján néhány órán belül egyik ismerőse nyíregyházi lakásában elfogták.

Megpróbált ugyan az egyenruhások elől egy ágyneműtartóban elrejtőzni, de nem járt sikerrel. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatása után őrizetbe vették.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Oposit
@Pálinkás Pál: számomra nem, de az ilyen hírekben mindig leírhatnák nyugodtan, hogy kifélék az ilyen szarháziak, hogy mindenkiben rögzülhessen a fajtajellegűség.
Az is érdekes, hogy a tetoválásra mindig van pénzük ezeknek. Lehet ezért lopnak, hogy legyen tattó.
Pálinkás Pál
@Oposit: soha nem fogják leírni...régen az átkosban legalább jelezték hogy az elkövető "kreol bőrű"...lásd Kék Fény
Oposit
@Pálinkás Pál: igen, tudom sajnos.
tudode
Elrémisztő a XXI. században az, hogy társadalmi mulasztás következtében, mély szegénységben élő családok fiataljai arra vetemednek, hogy a másik gyermek, felnőtt javait vegyék el, mint a II. világháború után, miközben az újgazdagok sarjai svájcban, egyéb elit helyeken kupálhatják ki magukat:
.
Nézzük csak azt, hogy a társadalom kutatóknak is van ezzel kapcsolatban szavuk:
.
----- Fiatalkori bűnözés okai ---Nagyjából 8 310 találat (0,49 másodperc)
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk023EDpOb48uwmpZprR17V7UUhAlUw%3A1595917100320&ei=LMMfX_HsEoqAkwWVxaSoCQ&q=Fiatalkori+b%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s+okai&oq=fiatalkor%C3%BAak+b%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9se&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgCMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHUABYAGDqcGgAcAF4AIABAIgBAJIBAJgBAKoBB2d3cy13aXrAAQE&sclient=psy-ab
---------------------------------
.
----- Fiatalkori bűnözés megelőzése --- Nagyjából 7 110 találat (0,71 másodperc)
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03Hwy_BYxWltHiRu3iddW2sf0hH2w%3A1595917115424&ei=O8MfX8qyGYKwkwWE757gDQ&q=Fiatalkori+b%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s+megel%C5%91z%C3%A9se&oq=Fiatalkori+b%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s+okai&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgFMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHUABYAGDBmghoAHAHeACAAQCIAQCSAQCYAQCqAQdnd3Mtd2l6wAEB&sclient=psy-ab
--------------------------------
.
A rablást, egyebet elkövető fiatalok valójában áldozatai a rablógarázdálkodók ügyeskedésének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.