Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott, telefonfülkét sodort, végül oldalára borulva állt meg régi nagykorú kocsijával az a 24 éves tahitótfalui férfi, akit a rendőrök kettős vérvételre előállítottak.

A 24 éves férfi a BMW-jével valósággal letarolta a környéket, a szesz- és a drogteszt is bejelzett

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2020. július 25-én este. A rendőrök

kiterjedt helyszínnel

találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket – írja a rendőrség a hivatalos honlapjukon.

Mint kiderült, a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és járdaszigetre hajtott.

A 24 éves férfi a BMW-jével valósággal letarolta a környéket, a szesz- és a drogteszt is bejelzett

Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél. A balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszó sofőrt a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták az egyenruhások.

Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószer-gyorsteszt, mindkettő – utóbbi THC-ra és amfetaminra – pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították.

A Szentendrei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

(police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
BMW ...24 éves " férfi "...drog és alkohol ...a rendőrség hozzáállása...végén kiderül, hogy ártatlan, mert minek volt előtte ez a sok minden ...persze attól függ, kinek a kije !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Csemegézhet a nagypofájú Balázs celeb ennek "aggkorú embernek" a vezetésre való alkalmasságán is...
DonnaOI80
Csаk еzеn az oldalon а legszеbb bustу сsibék!
Kövessе a linкet, és nеm fog megbánni!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
volvós
BMW ...24 éves " férfi "...drog és alkohol ...a rendőrség hozzáállása...végén kiderül, hogy ártatlan, mert minek volt előtte ez a sok minden ...persze attól függ, kinek a kije !!
volvós
@Józsipapa: Sajnos lehetetlen, mert lop egy másik verdát és vezet továb...olyan " romás " történet...
Oposit
Fajtajellegű tudatmódosító szerrel telepumpálva.
jesz
olyan édi...aszongya: "nagykorú kocsijával"...akkor az alsó hangon is öregebb 18 évesnél...nőben pont kiváló ez az életkor, de autóban már nem annyira...
Oszt vót-e jogsija, vót-e érvényes orvosija?
simmering73
Ilyen állatokkal van tele az ország. Tehát ha a 70 felettiektől el kell venni a jogosítványt, akkor az ilyeneket meg örökre el kell tiltani a vezetéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.