A következő uniós költségvetés jogállamisági mechanizmusa még nyitott kérdés, és az Index ügye alapvetően hátráltathatja a kormányt a tárgyalások során.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ideje lenne 12 év baromkodás után, hogy őfélesége rossz időben rossz helyen legyen, mert már rég kitelt a tisztessége, és úgy ragaszkodik az orvul megszerzett SS hatalmához, mintha képes lenne viselni az un. közjogi méltóságát!
Macskaszem
Nem számított a csúti féreg tömeges felmondásokra, arra játszott, hogy majd szép lassan átfestik narancs színűre, és senkinek nem tűnik fel.
Mellé fogott a sunyi mocsodék, mert Amerikától a lengyel tesvírekig mindenki őt köpködi.
Remélem az unió komolyabb fenyítést alkalmaz, mint ahogy eddig maszatolt.
verőce21
Na majd a monentumos lányok...az EP-ben...!
namihami
Két nézőpontja van az ügynek:
1. Odakinn már ismerik a ""mentalitását"", csak egy strigulát húznak a többi mellé. Az ""elvtársai"" (lengyelek, olaszok, stb.) pedig eddig is tapsoltak neki.
2. A hazai fidesz-fanok pedig, tegyen akármit, csak az Istennek járó áhítattal fogadják bármely cselekedetét. Ha a szájukba sz@rna, akkor is csokoládéként fogadnák és ünnepelnék érte.
Oposit
@namihami: Amúgy szarnak is mindenki szájába rendesen.
Aki Én
@namihami: Ennyi a lényeg. Tegyen bármit, maguk alá szarnak a gyönyörűségtől. Ezért mondják, hogy nem túl intelligens emberek a fideszesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.