Komoly vádak.

Origo: több százmillió forintot csalt el az ellenzéki  képviselő, őrizetbe vették a rendőrök

Az Origo értesülése szerint több százmillió forintos áfacsalás gyanújával őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Joób Mártont, az Összefogás Szegedért egyik önkormányzati képviselőjét, Botka László (Összefogás Szegedért Egyesület) polgármester "bizalmasát".

A portálon kedd kora este megjelent cikk szerint Joób Márton a szegedi polgármester, Botka László legszűkebb köréhez tartozik és az önkormányzatban a család- és szociálpolitikáért, illetve sportért felelős tanácsnok.

A 2018-as választáson az MSZP és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltje volt Csongrád megye 2-es körzetében (Szeged), de B. Nagy László, a Fidesz-KDNP jelöltje megelőzte.

Az Origó úgy tudja, hogy a NAV már hosszabb ideje nyomozott a politikus ügyében. A hírportál megkeresésére a NAV annyit közölt, hogy folyamatban lévő ügyben nem nyilatkozhatnak.

Barnáné Horváth Melinda, a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense az MTI érdeklődésére ugyanezt mondta.

A portál értesülése szerint Joób Márton letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
És mi van simonkáva?
hivatalos, hogy egészen a törvényalkotásig nyúlnak a fideszes Simonka György büntetőügyének szálai – derült ki Polt Péter legfőbb ügyész Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek adott válaszából.
Ebben a legfőbb ügyész elismerte: a vád alá helyezett Békés megyei országgyűlési képviselő elérte, hogy számára kedvező törvénymódosítást hajtsanak végre a parlamentben.
Már börtönben van?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Justitia
És mi van simonkáva?
hivatalos, hogy egészen a törvényalkotásig nyúlnak a fideszes Simonka György büntetőügyének szálai – derült ki Polt Péter legfőbb ügyész Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek adott válaszából.
Ebben a legfőbb ügyész elismerte: a vád alá helyezett Békés megyei országgyűlési képviselő elérte, hogy számára kedvező törvénymódosítást hajtsanak végre a parlamentben.
Már börtönben van?
tudode
Papa kezdődik!
.
Milliárdokat törvényesítetten erény, több ezret, sőt egy kiflit csenni bűn, pedig addig az a sikk aki nem elégszik meg az un. nem munkája gyümölcsével, az dicsőség!
.
Pedig egyszerű matematika, mennyije volt a rendszerváltáskor, és mennyije lett innen, onnan
.
----- A milliárdosok lebuktatásáról Sándor István (Papa)(volt) főnyomozó
.
www.youtube.com/watch?v=pr6k6MUVbTQ
.
ÖVÉK AZ ORSZÁG, MAGUKNAK ÉPÍTGETIK, miközben a dolgozó kisemberek melóznak rájuk orrba, szájba!
Nessy
De a Tenisz szövetség eltűnt milliárdjaiért senki nem felelős! Farkas Flórián jól el van a parlamentbe. És mindezt szemrebbenés nélkül lenyeljük! Megérdemeljük!
nezelodo
Alighanem ez a koma most nagyon szeretne Simonka, vagy Farkas Flóri, esetleg a M. Lölö lenni, és jól jött volna a becsületes üzlet a Mátrai , leánykori nevén Gagarin, hőerőművel, még lovagkeresztet is kapna érte.
tudode
Már beleláttak soroSS elnökségekor az un. MÉDIATÖRVÉNYÉVEL kapcsolatban:
.
Hihetetlen, hogy milyen módon kikéri ki, amely arra utal, hogy már 2011-ben beleláttak a cinkelt kártyájába:
.
---- Orbán Viktor válaszbeszéde - EP 2011 január
.
www.youtube.com/watch?v=GhupFuSsoHE&t=598s
.
Megvan döbbenve a MÁDIA SZABAD ÁRAMLÁSA korlátozásával kapcsolatban! Rikácsolva!
.
Cerdi polgármestere rákoppintott a köcsögtelenítéssel!
Clavigo
oszt mi van a többször éretségizett ,nagyon dzsuker Flórijaaánnal ??
namihami
Hogy is hangzott? ""Egyenként figunk levadászni...""
Ez már nem a kezdet, ez a folytatás, a folyamatos orbáni ellenzékvadászat. Amihez a pintyérek, a poltok és a tállaik asszisztálnaj.
RonaGyuri
aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített
Nessy
@Shikari: Nem is tudtam, hogy Farkas Flórián átigazolt a fideszből? A Tenisz szövetség régi vezetőjével együtt. Igaz, nála a szomszéd asszony macskája tehet a több milliárdos hiányról, nem a régi vezetőség.
kereső
Pitik vagytok origo. Én nem a fideSS parlamenti kétharmadát a mai napig biztositó bűnözőket kérem számon rajtad, mégcsak nem is járóka livia által elsikkasztott állami támogatást, a mátrai erőmű-mint kiderült- 75 milliárdját, hanem mostanában nem hallttunk a Ceglédy ügyreől, a Gyurcsány kölcsönről, Bottka Laci milliós karórájáról, Gyurcsány Ferenc több százezres szemüvegéről. Na ezért vagytok semmik-, mert ezek mostanában valahogy el kerülték a figyelmeteket.
kereső
És csak úgy érdeklődöm tisztelettel, honnan származnak a "jó értesülések"? Csak nem a polt ügyészség szivárogtatott már ismét? Lehet, hogy a letartóztatásról-és a megvádolásról a vádlott még nem is értesült?Majd az ujság megirja?
Rockxy
nemis igaz, nyilas duma.
mondta a szálasi is.
Giovanni Alba
@kereső: Ismerős a recept, nem? Megvádolni, terjeszteni, csicskák által harsogni, lobogtatni. Az egyik már írta is : Már megint a szocik! Aztán majd szépen, lassan jönnek a részletek, sejtelmes sejtetések, féligazságok, csúsztatások. Később majd a sajtó helyreigazítási perek, amelynek lezárultával az elmarasztaló ítéleteket kezdik relativizálni, a végrehajtás ameddig csak lehet szabotálni. A lényeg az, hogy a lufi kitartson a '22-es választásokig.
Mrfingusz
@Csizmás Kond: akár a csuti tolvaj és bandája
Nyírfa
Origo, komoly vádak...:) Propi, ez nagyon ciki!
Mrfingusz
@Shikari: te fostalicska szarházi geciputtony ,a csuti akinek a faszát szívod bezzeg becsületes ? :)
Kapanyél
Ejjnnye no! Hát nem tudja az alapszabályt! A hatalomtul nem lopunk, mer az nem tűri a konkurenciát!
Nyírfa
@kereső: 7.42

" Lehet, hogy a letartóztatásról-és a megvádolásról a vádlott még nem is értesült?Majd az ujság megirja? "

Kommentár nélkül: EZ a fidesz.
solidedge
Pitiáner ügy Simonka 1,4 milliárdos csalása mellett.
Giovanni Alba
@kereső: Azt írják, a rendőrség őrizetbe vette, a letartóztatásról később döntenek. A lényeg itt a rabosítás, rendőri intézkedés. Lehet majd rabszíjon vezetni, mint Czeglédyt anno. Ugyanakkor farkas flórit meg nem találták akkor, amikor ott vigyorgott az ország házában a doktorminiszterelnökúratyaisten háta mögött.
Gyütt Mönt
@Shikari: 06:58 épp most építik a kisvárdai lówellnesst, készül a vadászati kiállítás is, stb.
Eriksson
Ezt a tényt az Index független oknyomozó újságírói nyomozták ki?
kereső
@Giovanni Alba: Erre gondolsz:))) az őrizetbe vételnél?:"Az Origo értesülése szerint több százmillió forintos áfacsalás gyanújával őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Joób Mártont, az Összefogás Szegedért egyik önkormányzati képviselőjét, Botka László (Összefogás Szegedért Egyesület) polgármester "bizalmasát"."-- na szóval , nagy hatalma van a NAV-nak, de őrizetbe nem vehet senkit!! Az origo hazudik, vagy nagyon hülyék irják a hireket, ha még ennyit sem tudnak.persze nem csodálkozom- habonyi szinvonal, ami az ismereteket illeti.
TASzSz
S mit szól mindehhez Németh Sándor?
Nessy
@Shikari: Minő szerencse, hogy a jobbillibeknél a lopás ismeretlen fogalom! Nagyobb összegek náluk "megvédésre" kerülnek, melyek aztán el is tűnnek!
Nessy
@Shikari: Politikai tisztánlátásod tökéletes! Ergo tényleg nincs értelme bármit mondani.
simmering73
@Shikari: Mi van te illiberális csatornapatkány. Ma se dolgozol?
Nessy
@Shikari: Ugye, ezt te sem gondolod komolyan! Polt Péter ügyészsége, amint bármelyik fidesz potentátot komolyan elítéli! max felfüggesztettre. Vagy kibekkelik, míg az ügy elévül, vagy gyorsan hoznak egy visszamenőleges törvényt, és a delikvensek máris ártatlanok, mint a ma született bárány!
lampa laz
@Shikari: arika, ha jogállamban élnénk a parlament már rég nem működne, mert a politikusok többsége börtönben ülne. Közülük is legtöbb fideszes lenne, élükön orbánnal.
Nessy
@Shikari: Ó, hogyne! A törvények mindenkire vonatkoznak, kivéve: több oldalas felsorolás! Egyébként anno Rákosi idejében sem volt személyi kultusz és egypárti rendszer, voltak választások is.
Jelen pillanatban az igazságügy miniszterünk sem tudja saját bevallása szerint ,definiálni a jogállam fogalmát. De fejezzük be, mert neked minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagy elégedve. Én kevésbé! Talán a korunk, és a napi problémákkal történő találkozások is közrejátszanak az eltérő véleményben.
legott
Komoly Origo.
Komoly vádak.
Komoly rendőrség.
Komoly főügyész.
Komoly megoldások.

Régen volt egy film(klasszikus), azt hiszem Hideg, mint a kő volt a címe, de lehet, hogy Kemény, mint a kő volt.
Na mindegy!
A lényeg, hogy az kemény volt, mint a kő (azután la film klasszikus után lett vége a kőkorszaknak - plusz-mínusz 5000 év).
Nyírfa
Folyamatosan törlik a hozzászólás/tetszik-értesítéseket. Mi lesz ebből, kérem? Útilapu? Átszervezés? Megszűnés?
lampa laz
@Nyírfa: többször észrevettem már én is ezt, most is a 3-ból csak 1 értesítés jött. Lehet, h 'indexre' leszünk rakva hamarosan?
lampa laz
@Shikari: néha a másik ablakon is nézzél ki ne csak a jobboldalin, akkor többet fogsz látni ebből a rút világból.
Justitia
@Nyírfa: Igen, én is tapasztalom. Törölnek, csak nem tudom időfüggő (sokáig nem szólt hozzá, persze ez is hány nap), vagy a hozzászólás tartalma szerint.
Csak: Tulajdonos vált a Propeller.hu hírgyűjtő oldalt működtető Propeller.hu Kft. – tudta meg a 24.hu
A kft. új tulajdonosa a mostanában több új termékkel is digitális fronton erősítő, egyre kiterjedtebb online portfóliót kiépíteni szándékozó, korábban az RTL, jelenleg a TV2 műsorszállítójaként ismert, a 100 leggazdagabb magyar listáján és a legbefolyásosabb médiapiaci szereplők listáján is előkelő helyen szereplő, korábban az RTL Klub résztulajdonasaként is ismert Rákosi Tamás érdekeltségei közé tartozó IKO-csoport leányvállalata, az IKO Digital lesz.
Nyírfa
@Justitia: Szerintem meg fog szűnni a Propeller. Őszintén szólva, nem kár érte. Egyébként is azt terveztem, hogy lelépek, csak halogatom, mert néhányotok hiányozna. :)
De már gondolkodom, hogyan , merre tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.