Újabb infók derültek ki az ügyről.

Szörnyű részletek: bedrogozta, aztán megerőszakolta magatehetetlen betegét a sátoraljaújhelyi ápoló

Ember ilyet képtelen tenni! Gyomorforgató gaztett elkövetőjét fogták el a rendőrök. Mint kiderült, egy begyógyszerezett beteget erőszakolt meg egy férfi a sátoraljaújhelyi kórházban.

A nő, aki mindig tud újat mutatni, ha vetkőzésről van szó – Claudia Romani esete a tangás fürdőruhával, amiből kiesnek a mellei – arcpirító fotók

Az RTL Klub információja szerint azt hihette, hogy bármit megtehet a magatehetetlen nővel, úgysem derül fény undorító tettére.

Az erőszakos férfi valószílűleg már hosszú ideje ápolóként dolgozott az intézményben, idáig azonban nem volt vele különösebb probléma, mindig felelősségteljesen elvégezte a rábízott feladatokat.

– Gyógyszeres kezelés alatt állt a nő, emiatt teljesen tompák voltak az érzékei. Minden bizonnyal ezt akarta kihasználni támadója, ám azzal nem számolt, hogy a kórteremben egyedül fekvő beteg felébred az erőszak közben és védekezni kezd

– mondta a BLikk névtelenséget kérő informátora, aki szerint nagy szerencse, hogy az ápoló megijedt, nem pedig agresszívvé vált, amikor áldozata magához tért.

A rendőrség közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, ezzel meg is erősítve a csatorna információját. Mint írják, „a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a férfit, akivel szemben a hatóság szexuális erőszak elkövetése miatt indított eljárást”.

A közlemény szerint az abúzust egy 53 éves férfi követte el még július 10-én a hajnali órákban. A gyanúsítottal szemben büntetőeljárást indított a rendőrség. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a férfit július 27-én őrizetbe vette, egyben kezdeményezte letartóztatását. Kerestük a kórházat is az esettel kapcsolatban, ám egyelőre a vezetők nem foglalnak állást.

– Figyelemmel arra, hogy rendőrségi eljárás van folyamatban, annak lezártáig a kórház nem nyilatkozik

– válaszolta a lap megkeresésére dr. Kovács Lajos megbízott főigazgató.

Hosszú börtönévek várhatnak a kórházi dolgozóra. A büntető törvénykönyv szerint ugyanis 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az a személy, aki más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hogy ha haver,,akkor felfüggesztett...Oszt elrecskázgatnak közösen a Kaleta nevű szarházival...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Az a szomorú, amikor lebukik egy-két geci, hogy közben hihetetlenül sok geci van a világon, akik nem buknak le.
Szerinted pl csak Taiwanon hány mocskos undorító féreg ront meg kiskorúakat, vagy erőszakol meg bedrogozott szexrabszolgákat?
Otthon persze köztiszteletben állnak, és ők a jó fejek.

Ma többen éheznek, mint pár száz évvel ezelőtt a föld őszlakossága volt - geci!

SENKI nem jut a Mennyországba!
Istennek más tervei vannak, amiket te nem ismersz, a köcsög velejükig romlott istentelen egyházak papjai miatt.
Mindenki hazudik neked - a papok, a politikusok, kereskedők, az anyád, az apád, a testvéred, az unokatestvéred, a másod unokatestvéred, a házastársad, a gyereked, az unokád - és ha megéred - a dédunokád, a mostohád, a piroska meg a farkas, és még hamupipőke is!

De tudjuk jól, hogy ki a hazugság atyja és mire képes...
legott
Óz a nagy varázsló a legnagyobb hazug !!!
vacsi
Vajon milyen osztályon feküdt a nő, hogy egyedül volt egy szobában? Nem biztonságos egyedül aludni, ha nem tudjuk bezárni az ajtót. Még kórházban sem...
Józsipapa
kasztrálni, majd börtönbe vele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.