Újabb infók derültek ki az ügyről.

Szörnyű részletek: bedrogozta, aztán megerőszakolta magatehetetlen betegét a sátoraljaújhelyi ápoló

Ember ilyet képtelen tenni! Gyomorforgató gaztett elkövetőjét fogták el a rendőrök. Mint kiderült, egy begyógyszerezett beteget erőszakolt meg egy férfi a sátoraljaújhelyi kórházban.

A nő, aki mindig tud újat mutatni, ha vetkőzésről van szó – Claudia Romani esete a tangás fürdőruhával, amiből kiesnek a mellei – arcpirító fotók

Az RTL Klub információja szerint azt hihette, hogy bármit megtehet a magatehetetlen nővel, úgysem derül fény undorító tettére.

Az erőszakos férfi valószílűleg már hosszú ideje ápolóként dolgozott az intézményben, idáig azonban nem volt vele különösebb probléma, mindig felelősségteljesen elvégezte a rábízott feladatokat.

– Gyógyszeres kezelés alatt állt a nő, emiatt teljesen tompák voltak az érzékei. Minden bizonnyal ezt akarta kihasználni támadója, ám azzal nem számolt, hogy a kórteremben egyedül fekvő beteg felébred az erőszak közben és védekezni kezd

– mondta a BLikk névtelenséget kérő informátora, aki szerint nagy szerencse, hogy az ápoló megijedt, nem pedig agresszívvé vált, amikor áldozata magához tért.

A rendőrség közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, ezzel meg is erősítve a csatorna információját. Mint írják, „a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a férfit, akivel szemben a hatóság szexuális erőszak elkövetése miatt indított eljárást”.

A közlemény szerint az abúzust egy 53 éves férfi követte el még július 10-én a hajnali órákban. A gyanúsítottal szemben büntetőeljárást indított a rendőrség. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a férfit július 27-én őrizetbe vette, egyben kezdeményezte letartóztatását. Kerestük a kórházat is az esettel kapcsolatban, ám egyelőre a vezetők nem foglalnak állást.

– Figyelemmel arra, hogy rendőrségi eljárás van folyamatban, annak lezártáig a kórház nem nyilatkozik

– válaszolta a lap megkeresésére dr. Kovács Lajos megbízott főigazgató.

Hosszú börtönévek várhatnak a kórházi dolgozóra. A büntető törvénykönyv szerint ugyanis 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az a személy, aki más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hogy ha haver,,akkor felfüggesztett...Oszt elrecskázgatnak közösen a Kaleta nevű szarházival...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Az a szomorú, amikor lebukik egy-két geci, hogy közben hihetetlenül sok geci van a világon, akik nem buknak le.
Szerinted pl csak Taiwanon hány mocskos undorító féreg ront meg kiskorúakat, vagy erőszakol meg bedrogozott szexrabszolgákat?
Otthon persze köztiszteletben állnak, és ők a jó fejek.

Ma többen éheznek, mint pár száz évvel ezelőtt a föld őszlakossága volt - geci!

SENKI nem jut a Mennyországba!
Istennek más tervei vannak, amiket te nem ismersz, a köcsög velejükig romlott istentelen egyházak papjai miatt.
Mindenki hazudik neked - a papok, a politikusok, kereskedők, az anyád, az apád, a testvéred, az unokatestvéred, a másod unokatestvéred, a házastársad, a gyereked, az unokád - és ha megéred - a dédunokád, a mostohád, a piroska meg a farkas, és még hamupipőke is!

De tudjuk jól, hogy ki a hazugság atyja és mire képes...
legott
Óz a nagy varázsló a legnagyobb hazug !!!
vacsi
Vajon milyen osztályon feküdt a nő, hogy egyedül volt egy szobában? Nem biztonságos egyedül aludni, ha nem tudjuk bezárni az ajtót. Még kórházban sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.