Átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből Sz. Pétert, aki a gyanú szerint végzett édesapjával, Szilágyi István színésszel.

Az ország Lópici Gáspárjának fia majdnem három hónapot töltött az elmegyógyító intézetben, ahol vizsgálták, ám nemrégiben a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegébe került át. 

Dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta a Blikknek, hogy a Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a bíróság szüntesse meg Sz. Péter IMEI-ben való kezelését, hogy a férfi mostantól bv-intézetben tölthesse a letartóztatást. A bíróság elfogadta az indítványt, így a férfit áthelyezték a fegyintézetbe.

Ma 80 éves Szilágyi István, aki már nem dédelget hosszú távú terveket, apró örömökkel is beéri. A szombatjait Nándi, az...

Közzétette: Story – 2017. december 7., csütörtök

A Blikk a család egyik barátjától úgy tudja, Pétert nem viselte meg, hogy átszállították a Venyige utcai börtönbe, ahol korábban több mint hét hónapig raboskodott.

Sz. Péter még 2017-ben olyan súlyosan bántalmazta édesapját, hogy a színésznek több bordája is eltört, 2018 júliusában pedig a másodfokon eljáró bíróság bűnösnek mondta ki a férfit, akit 2 év, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztéssel büntettek. 

Címlapkép: Facebook/ Story

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.