Ő az első fiú unoka a családban.

Megszületett Orbán Viktor negyedik unokája – adta hírül a Blikk

A lap szerint az újszülött a miniszterelnök Sára lányának második gyermeke, egyben az első fiú unoka a családban.

Megszületett Orbán Viktor negyedik unokája – fotó

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor is a Facebookon jelezte az eseményt, a kitett fényképen egy csecsemővel látható a kezében a következő szöveggel:

"Férfiak egymás között"

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nagyon megható kép. Majd tűzd a cellád falára. Reméljük őt már nem húzod be cinkos társnak és nem teszed tönkre az életét, mint egy szar maffiózó apa/nagypapa. Még a maffia is védi a családot ettől...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nagyon megható kép. Majd tűzd a cellád falára. Reméljük őt már nem húzod be cinkos társnak és nem teszed tönkre az életét, mint egy szar maffiózó apa/nagypapa. Még a maffia is védi a családot ettől...
SystemError
A szarban döglődő rokkantnyugdijas nagypapák is ilyen képeket posztolgatnának, ha nem semmizted volna ki őket gyilkos patkány.
SystemError
@ómió: Ezt még Szikora is megírigyelné!
colibri
A Karmelita erkélyén van hely bőven a cseperedő unokáknak.
Clavigo
Szerintem máris nyertese lett 1- 2 közbeszerzési tendernek... :):) ( hozzászólás a facebookon :):):DXDX. )
Horizont
A kisbabának jó egészséget nagyon aranyos.
Hát a nagymami hol van már megint?
SystemError
@Horizont: A Kecskeméti kórházban...:)
rokker33
Szapora fajta a csüngőhasú cigány malac! Minden évben születik egy utód ez már hagyomány sőt kötelező! Gondolom hogy nem kell dolgoznia majd apuci ad a gyereknek egy szeletet a mészáros birodalomból!!
verőce21
Jaj, de aranyos a dr. Miniszterelnök Úr... karjában a csecsemő...!
ágimami
Ennyi unoka mellett elmehetne unokázni - végleg!!:DDD
nezelodo
Egykor a papa nagy barátja volt a Kis Hercegnek, (aztán kis híján lecsukatta), most pedig megszületett a fiú unoka a trónörökös kis herceg. Legyen szép élete, de ne uralkodóként...
sysy
Lehet neki öröm, de a népnek nem, mivel még egy piócát kell eltartani a mi millióinkból ,,,,
Aki Én
Ájjjááájjjáááájjj...
Akkor ez az arány is fog még romlani?

m.blog.hu/k/k/image/k-m.png
Horizont
@sysy: egy kisbaba se tehet arról hová született.
fideszes gyökér
A kis Adolf Hitlernek is mennyire örültek!
Sztálinnak is!
Idi Amin Dadának is!

Egy újszülött sajnos még nem tus nyilatkozni arról, hogy adják inkább állami gondozásba.
Nyírfa
Egy újszülött kiszolgáltatott, védtelen, ÁRTATLAN. Orbántól irtózom, de a kisbaba tabu! Ti pedig többen túllőttetek a célon.
SystemError
@sysy: A kicsi nem tehet arról, hogy egy gyilkos, szélhámos patkány féreg a nagyapa. Récsölt leszámítva én a gyerekeit sajnálom Viktornak...eleve elbaszott, lelkisérült cinkos sorsra vannak ítélve egy folyton agyonvert anya mellett felnevelve. Akarnok Récsöl meg egoista picsa, ő is szenvedni fog, ha rájon, hogyTiborc HVCS mit művel hétvégente...Aztán Schmidt Mária lesz belőle...:)
Aki Én
@Horizont: ...orbán is kisbabának született...
SystemError
@Aki Én: Ott is volt egy beteg apa...
justhpeter
A kicsinek hosszú, boldog életet kívánok, a nagypapinak ugyanannyit a Csillagban. Ő már megszolgálta.
tudode
Isten éltesse az unokát!
.
Sok, sok jövevény nem lenne büszke olyan nagypapira, akinek köszönheti az életét!
.
Amiatt sem, mert őfélesée, alias nagypapi sok, sok, a XXI. században nélkülőző gyermekket Hegedűs Zsuzsa néni, a nagypapi miniszterelnöki megbizottja eteti, mert
.
www.youtube.com/watch?v=ra5KYXU3N9Y&t=46s
.
Miközben a a nagypapi népes családja milliárdokat guberál össze a nehezen dolgozó kisemberek szája elől, a feneketlen hokizsebébe
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csa&aqs=chrome.3.69i59l2j69i57j69i59j0l4.6038j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!
legott
Szegény Magyarország! Szegény magyarok! Mától még többe kerül eltartani az Orbán-családot.
Azt szokták mondani, hogy az isten fizesse meg. Nálunk ezt úgy szokták mondani - a hívők - egy egész ország fizesse meg, hogy Orbán pont olyan szegénynek látszódjon, amennyire csak akar.

Anyám meghalt. Régen sajnáltam. Már nem sajnálom !!! Vágod, geci!? Örülök, hogy nem látja ezt a szartengert, ami 2,5 millió hülye-primitív-buta-paraszt-geci miatt erre az országra zúdul egy lelkében-elméjében-testében istentelen undorító kis geci pondrót támogatva - Magyarország, Európa és az egész világ romlására !!!
Orbán Viktor miatt sokkal, de sokkal, de sokkal, de sokkal istentelenebb és sátánibb lett a világ.
ha minden ország vezetője olyan lenne, mint Orbán Viktor, már kitört volna a 3. világháború. Felfognád ezt a magad kedvéért - még ha másokra szarsz is - te buta csökött paraszt?

Nem tudsz különbséget tenni jó és rossz között, hiába evett Ádám és Éva a tiltott gyümölcsből.
Úgy tűnik, hogy te kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurvára messze estél almaként a fától (pl. ezért nem látod a fától az erőt sem)
simmering73
Egyik már nem, a másik még nem férfi.
Giovanni Alba
@RonaGyuri: Átlagban. Az egyik még nem, a másik már nem, de az átlag az jó.
Giovanni Alba
@simmering73: Bocsi, előbb írtam minthogy végigolvastam volna a hozzászólásokat.
kokopelli
Az a filmbeli osztogató cigányasszony egy "jóvágású" fehér(?)nép!Csak az a baj,hogy a vágás nem keresztben van!
legott
Orbán Viktor, gyilkos. Magyar gyilkos. Amíg magához ölel egyet, ezer másikat pusztít el - megfosztva őket az élet lehetőségétől.
legott
Ezer másik családot áldoz fel, hogy az övé érdemtelenül jólétben élhessen.
Orbán Viktor, emberáldozatot mutat be az ő istenének (Sátánnak) azért, hogy ő és a családja jól élhessen.
Te hülye fideszes gyökér, fogalmad sincs róla, hogy milyen magasról szarik rád, a családodra Orbán Viktor, akit te istenítesz - Isten helyett !!!
kokopelli
Megnézte már valaki a sajtótól,hogy van-e a kisunokának piros pötty a "kis anatómiai kimenete" fölött!
Pl. a Marhatolcsy,vagy a kíní nagykövet megnézhetné! (;-))...biztos ami sicher!
fideszes gyökér
@Nyírfa: Esetleg ha állami gondozásba adnák, akkor lenne esélye normálisnak lenni.
F_Viktor
Micsoda leosztás!
Míg a család lopni jár, addig a Sárára az utódnemzés van ráosztva.
Nyírfa
@fideszes gyökér: Szerintetek ezekkel a megjegyzésekkel különbek vagytok Shikarinál? Egy ártatlan gyerekre, egy újszülöttre zúdítjátok ezeket a förtelmeket? Ti beszéltek változásról? Kiábrándító.
Tolulnak fel az olvasmányélmények, a dokumentumok, hogy mit műveltek a nácik a gyerekekkel...
Itt lóg a fejünk felett az ismétlés igénye, Horthy, Hitler szellemisége kúszik vissza, van egy fasisztoid kormányunk, amelyet a pokolba kívánunk, és akkor azok, akikkel egy szebb világot teremtenék, egy emberibbet, bántanak egy gyermeket csak azért, mert oda született, ahová?
Szeparepa2
Ki fogsz dögleni kínhalállal, az összes korcs fattyoddal együtt... írmagod sem marad te mocskos náci hazaáruló rablógyilkos patkánydiktátor a kurva anyád...
Rockxy
és igen!
azt mondja egy személy, hogy igen!
a nagy világ két részre osztható.
az első két sor közül az egyikben vannak az orbángyűlölő idióták.
a másik sorban a gyurcsánygyűlölő idióták.
az összes többi enber azzal van elfoglalva, hogy a saját életét építti-szépitti, glancolja, dukkózza, csiszolja, parkettáza, lambériázza, és ginalollobrigidázza.
Nyírfa
@Szeparepa2: Ha már nácizol, nem kellene őket utánoznod.
Szeparepa2
@Nyírfa: Másból ezek nem értenek. Egy kutyának hiába nyávogsz... ugatni muszáj neki vissza... ennyi
Nyírfa
@Szeparepa2: Te nem ugatsz, hanem harapsz. Jobb lenne, ha gondolkodnál, mielőtt lemész kutyába.
Szeparepa2
@Nyírfa: Teljesen mindegy. Tiszta szívvel őszintén "harapok", mert ahogy én is, úgy te is tudod, hogy IGAZAM VAN... ennyi... ha pedig tényszerűen bizonyosan tudod hogy igazad van, hogy a jó oldalon állsz, akkor szégyen és gyávaság, ha nem harapsz...
Nyírfa
@Szeparepa2: Őszintén, tiszta szívvel harapsz: ezt nevezik logikai bukfencnek. Zárjuk is rövidre: amit 21.28-kor írtál, az borzalmas, és erről nem nyitok vitát. Ha ezt tényleg komolyan gondolod, akkor semminemű közösségem nincs veled.
Szeparepa2
@Nyírfa: Engem ez nem zavar, bennem Petőfi és József Attila haragja tombol, akik bármeddig elmentek a szabadságért... akármeddig tiszta szívvel... nekem ez a példa és mindenki mást, már megbocsáss de leszarok...
Szeparepa2
@Szeparepa2: Mellesleg egy diktátor családját nem azért irtanám ki, hogy csak úgy passzióból bosszút álljak és tényleg eltűnjön a genomja, nehogy újra megjelenjen egy ilyen féreg... hanem A SZEME ELŐTT KÍNOZNÁM HALÁLRA AZ ÖSSZES PEREPUTTYÁT ÉS MÉG AZ SEM LENNE ELÉGSÉGES ÉS ARÁNYOS BÜNTETÉS NEKI A SAJÁT KÍNHALÁLA ELŐTT, AZÉRT AMIT AZ ORSZÁG ÉS A NEMZET ELLEN ELKÖVETETT... De legalább talán megközelítené a szenvedése, a magyar népéét, amit ő okozott... Ahogy őt sem izgatja, hogy naponta százával döglenek a magyarok MIATTA, úgy én is telibeszarom a mocskos mutáns korcs patkányait...
division
@Szeparepa2: Neked közöd nincs Petőfihez vagy József Atttilához, te egyszerűen csak egy alja ember vagy ha mindezt komolyan is gondolod, és remélem, hogy te leszel a koronavírus 2. hullámának a legelső áldozata. Ámbár azt gondolom, te sem vagy egyéb, mint egy megkeseredett nyugdíjas, aki szerint minden bajáért másokat hibáztat, és itt virtuálisan kiéli magát a végletekig. Belőletek vannak itt a propin a legtöbben, akiket úgy neveznek, fotelforradalmárok.
division
@Nyírfa: Erős feltűnési viszketegségben szenvednek azok, akik folyton mindenkit csak megölnének, családokat, gyerekeket irtanának ki. Ezek csak ugatnak hidd el, nem harapnak. Viszont most képzeld el, ha ezek kapnának hatalmat a kezükbe. Azért örülök annak, hogy ezt te is így látod, és lehet, nem egyezik a legtöbbször a véleményünk, de Orbán helyett jönnének ezek...Tényleg jobb lenne?
Szeparepa2
@division: Hiába próbálod a szerecsent mosdatni te nyomorult szolgalelkű seggnyaló... A tömeggyilkos népirtó országromboló rablógyilkos diktátorokat nem lehet sehogy sem megfelelően büntetni, csak ez az egyetlen mód, hogy végignézze, hogy a szerettei akiknek rabolt TÖMEGHALÁL ÉS SZENVEDÉS ÁRÁN, AZOK KÍNHALÁLT HALJANAK A SZEME ELŐTT... ez az egyetlen egy arányos büntetés, ilyen szintű bűnökért... neked ehhez persze nincs értelmed láthatóan... tömeggyilkos tömegnyomorító országkirabló diktátorok márpedig egy normális társadalomban nincsenek, így hát ilyen vad szankcióra nincs szükség többé ha ezt az anyabaszó náci patkányt elintéztük... kutyaharapást szőrivel, nácit náci módszerekkel, ez van, ez arányos, hogy te hülye vagy hozzá, arról nem tehetek...
Nyírfa
@Szeparepa2: Benned nem Petőfi vagy József Attila haragja tombol, hanem az őrület. A kirohanásaiddal belőtted magad a mi hazánk szintjére, sőt, alá. Az nem érdekel, hogy leszarod a tiedével nem egyező véleményt - valahonnan milyen ismerős, csak nem a fidesz felől? - az viszont igen, hogy időzített bombaként veszélyeztetsz életeket. Te olyan echte náci tempót diktálsz, amire a Gestapo is büszke lenne.
De legalább kiderült.
Szeparepa2
@Nyírfa: Az utolsó mondatom van érvényben. Hogy te hülye vagy hozzá, arról én nem tehetek... amit ezek műveltek velünk felfogni nem bírod, mert haszonélvezője vagy, arról tán nem tehetsz, de ha NEM AKAROD, felfogni akkor te is a tömeggyilkos rabló patkányfalka cinkosa vagy, egyenlően bűnös, minimum halált érdemelsz... te ugatsz nekem morális papolást, miközben éppen a halálom kívántad Covid fertőzéssel, SEMMIVEL SEM VAGY KÜLÖNB TE NYOMORULT...!!!
Szeparepa2
@Szeparepa2: Ja már keverlek kettőtöket, de mindegy... :D
Nyírfa
@division: 22.,52

Értelmes ember el tudja választani az ocsút a búzától, nem két rossz közül választ, és elkerüli az általánosítást.
division
@Szeparepa2: Sosem voltam haszonélvezője egyetlen pártnak sem, a saját magam ura voltam mindig is, különben nem csinálnám már több mint 25 éve. Igazából nem kívánnám én a halálod, csak ez a tömeggyilkos szösszeneted kihozta belőlem, talán érthető valamennyire.
Málna
@division: Szerintem csak szimplán elmebeteg ez az ember. Kár érte, mert egyébként értelmesnek tűnik.
csak úgy....
@division: ezt miért kell neked naponta említeni? lassan kezdek kételkedni benned...,
te messziröl gyütt ember?
division
@csak úgy...: Kételkedni azt lehet, ne hidd hogy zavar. Egyébként meg úgy gondolom, nem igazán engem kellett volna megtalálnod ennél a cikknél, de te inkább velem szeretsz kötekedni, mint a saját párttársaidnak beszólni.
division
@Málna: Olykor tényleg az, lehet értelmesen is vele beszélgetni, de néha elkapja a gépszíj.
Szeparepa2
@Málna: Aki egy ilyen társadalmi pokolba nem őrül bele, az NEM EMBER... ezt ízlelgessétek... de ha kell segítek, elhanyagolt kórházakban kiszenvedett nyomorult emberek, lakásukban halálra fagyott idős emberek, sorsukra hagyott települések szegénynegyedeiben senyvedő emberek fotóival... öngyilkos kicsinált vállalkozó és sok egyéb hulla fotójával (csupáncsak egymillió magyar ember 10 év alatt), akik a szarbángeci rendszer halálos áldozatai... de az élő áldozatoknak sem jobb, sőt... Legalább 6 millió ember életét tették őrületes pokollá, amit ép ésszel nem lehet bírni... elég kimenni a Népligetbe és megnézni a sok fetrengő drogost, biztos nem azért vannak kész, mert olyan kurva boldogok szarbángeci náci zsarnoksága alatt... ez a patkány geci már rég átlépte a józan ész és az emberség Rubikonját, ennek megfelelően kell lépni is ellene... ez történelmi IGAZSÁG... hogy az Izaurán szocializált csökött értelmi szinteteknek ez sok, az csak szánalom tárgya... semmi jelentősége...
Málna
@Szeparepa2: Mindig másokkal jössz te is - persze nagy általánosságokban - hogy miért rossz nekik. Azt mondd el, hogy konkrétan veled mit tett Orbán, mert gondolom nem mások miatt gyűlölöd ennyire.
Azt hiszem, mégiscsak Divisionnak van igaza veled kapcsolatban...
division
@Szeparepa2: Nagyon eltúlzod már a dolgokat, a drogosok is azért drogosok, mert Orbán, a piások is azért piások, mert Orbán, stb. Továbbra is az az érzésem, hogy téged valami nagyon nagy sérelem érhetett a Fidesz által, és ez okozott nálad egy végtelennek tűnő gyűlöletet mindenki iránt, aki éppen nem nyomortanyán él, hanem képes boldogan, gondtalanul élni az életét, nem folyton másokra mutogatva szitkozódni.
Szeparepa2
@Málna: Én nem személyeskedő troll vagyok mint itt ti a legtöbben ÉN A TÁRSADALOMRÓL ÉRTEKEZEK. Bármily nehéz felfognod, a társadalom SOK EMBER összessége, mások akikről értelemszerűen szólok és róluk általánosságokban lehet csak szólni... ha neked is ez magas, arról én nem tehetek. A társadalom pokollá tétele társadalmi őrülethez vezet bizony, ez szükségszerű... és a társadalmi őrület, amit itt is szarbángeci tömeggyilkos tolvaj hazug csaló hazaáruló patkány maffiakormányzása, AZ HÁBORÚHOZ VEZET!!! Erről szól a történelem! Ha kirabol egy elvetemült anyagyilkos társadalomellenes bűnöző egy társadalmat, ráadásul újra és újra, aljas patkány pofátlan geci módon, akkor előbb-utóbb FELTÁMAD A TENGER... és akkor barátom, lehet itt nyálaskodni, meg segget nyalni és meg is lehet dögleni, mert az A HALÁL IDEJE LESZ... akkor gyerekek fognak kibelezve heverve szanaszét, és minden halál, ha úgy alakul a saját kretén korcs családja kiirtása IS CSAKIS SZARBÁNGECI BŰNE, csakis azért aki az egész poklot létrehozta... így volt ez és lesz ez minden diktátorral... a szánalmas álszent képmutató süketelésetekkel semmire nem mentek, sem akkor, sem most... csak a saját korlátolt és szánalmas, vesztes, beteg elméteket tárjátok fel...
Szeparepa2
@division: Egymillió halott magyar, már közel egymillió elmenekült emigrált magyar, az lehet hogy neked nem elég, de nekem több mint ok sérelem a NER-SSevik náci hazaáruló tömeggyilkos maffiától... engem érdeklenek a honfitársaim bármily fura neked lelketlen parazitának... hogy a felfogásod képtelen ezt érteni, az ha elmebeteg agy, akkor nem szégyen, de ha tudatos, akkor undorító seggnyaló propagandista pribék vagy te is...
division
@Szeparepa2: Oké, gyűlölködj csak tovább, ezen nem segít semmi ahogy elnézem. Én mindenesetre teszem a dolgom mint eddig is, és ha hiszed, ha nem, továbbra is segítem a beteg gyereket, állatmenhelyeket, én, aki egy szívtelen parazita vagyok. Kíváncsi lennék, te mit tettél eddig honfitársaidért azon kívül, hogy itt szapulsz másokat, meg mártírként szólalsz fel olykor. Azt meg ne felejtsd el, hogy a rendszerváltáskor már megindult a nyugat felé nyitás, érdekes, akkor ez nem jelentett gondot senki számára.
Málna
@Szeparepa2: A társadalom is egyénekből áll, az egyéneknek pedig megvan a saját történetük. Te viszont csak általánosságban beszélsz, gyakorlatilag az ellenzéki propagandát fújod. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, mert teljesen másképp látom a dolgokat.
Szeparepa2
@Málna: Hát persze persze, ellenzéki propaganda te szánalmas hazug idióta... rohadj meg mielőbb...
division
@Szeparepa2: Kicsit helyesbítenék: Mindenkire kíváncsi lennék, akik itt szidnak mindenkit, megnézném, mennyit segítettek eddig különböző helyeken, gyerekeken, kórházi felszerelések adományozásával, stb. stb. Csinálnék erről szívesen egy felmérést, mert szidalmazni, gyűlölködni, lázadozni mindenki tud, de a tettek azok, amelyek megmaradnak. Lehet itt nagy általánosságban utálni a gazdagokat, kormányokat, rájuk hárítani mindent, de olykor jó lenne, ha ezen egyének kicsit magukba is néznének olykor.
csak úgy....
mindenkit elítélek akik egy tehetetlen és még évekig gondolkodásra képtelen csecsemön töltik ki a bosszút! pld. a dobrev sem tehet arról,hogy ki volt az öregapja és a toroczkai sem.
ómió
@simmering73: És? A családtagoknak is szoktak gratulálni!
Rockxy
a tömegek előtt teljesen ismeretlen a nem-panaszkodás titka.
Nyírfa
@csak úgy...: Tegnap néztem a családi fotójukat, és kimondottan szépnek láttam Sárát. Egy finom arc, egy, állítólag a testvérétől merőben különböző szolid természet. Arra gondoltam, hogy ez a kisfiú talán azért született hozzá, hogy a család negatív karmáját ellensúlyozva valódi értékeket éljen meg, olyan szeretetet, amilyenben a nagypapájának soha nem volt része, s amelynek forrását magában nem is kereste.
Békességet kívánok ennek az országnak és igazi belső békét Sárának, a társának, a gyermekeiknek.
Aki Én
@Málna: ...már eleve az ,,ellenzéki propaganda" mint olyan, érdekes fogalom. Különösen egy kormánypropagandát gondolkodás nélkül fogadótól, ami nem mellékesen évente több százmilliárdba kerül.
Te tényleg nem használod az eszed.
verőce21
A Jóisten áldja meg az egész családot és Magyarországot velük!
SystemError
@Szeparepa2: 00:26 Az is egy lesújtó kép, hogy mi is az a tömeg ami "uralja az országot. 2.5 millió fideszu szavazóról beszélünk. 2010-2015 időszakban 650e kettősállapolgárral bővül a fidesz szavazótábor. Mint tudjuk statisztikai adat, hogy a fidesz hazai szavazóbázisának 60% mondjuk ki suttyó. Igazából nem akarok jönni ezzel a szakmunkás dologgal, mert nem ettől lesz suttyó valaki, de ezek azok. Szóval most jön a lesújtó matek. 2.5 millióból vonjuk ki a tisztán kamu kettős állampolgár szavazatokat. Marad 1.8 és annak vegyük a 60%, ami durván 1.1 millió. Ezek ügye a elmaradott, tanulatlan réteg..

Tehát a 2.5 millióból 1.8 millió az nettó hülye vagy nem is itt él...Ezek uralkodnak a többség felett a választási törvények átszabásával együtt. Én sem gondolom, hogy sokáig marad ez a felállás népharag nélkül. Viszont hányattatott nép vagyunk, kicsi is elég a boldogsághoz. Ezért a gyógyszerfüggő geci úgy is lop az EU-tól, hogy egy század maradjon is a népnek. Sajnos ez működik, hogy magyar a környező országok EU-s forrásainak tizedétől is boldog. Ez a vár akkor fog megbomlani, ha a patkány kiskirályait már csak konkrétan a nép zsebéből lopott pénzzel tudja etetni. Ha az EU rámegy arra, hogy idővel direkt nyújtja a forrásokat, akkor nyilván azt is el akarják majd venni a helyi embertől, de akkor már érezni fogják helyben, hogy lehetett volna pénz.. Ez lesz az a pont, amikor Patkány Viktor be fog ülni Lölő katonai terepjárójába és minden gyógyszert bedobál, amit talál...:)
Sámannus
Azt kívánom csak neki, hogy ő legyen a legboldogabb putri lakó, aminek még ajtaja is vászonzsákból van, azért az egyért .csak, mert még van ilyen.
SystemError
@verőce21: Gyermekeink és a jövő generációi számára mutat ő nekünk egyenes és tisztességes jövőképet. Dr. Miniszterelnök Úr sportszerű és példamutató történelmi tettei legyenek az érettségi, de leginkább a szakmunkás vizsga kötelező elemei. Minden magyar cserebogár első fontos meghatározó lépésénél példamutató irányt nyújtsanak királyunk történelmi tettei a könnyebb vagy nehezebb út bölcs megválasztásánál!

Éljen Dr. Orbán1Géniusz Miniszterelnök Úr! Áldásos egészségben bővüljön családja!

Szeretlek Viktor!
Szeparepa2
@SystemError: NEM FOG TUDNI LELÉPNI, LEVADÁSSZUK BÁRHOL A VILÁGBAN A FÖLD ALATT DE MÉG AZ ŰRBEN IS... EGY NÉPIRTÓ ORSZÁGROMBOLÓ HITLER SZINTŰ NEMZETELLENES ÉS EMBERISÉGELLENES BŰNÖZŐ NEM FOGJA MEGÚSZNI ÉS EGYETLEN IVADÉKA, VALAMINT EGYETLEN BŰNTÁRSA SEM..!!! MINDENKI FELELŐSSÉGRE LESZ VONVA, ÉS MEGBŰNHŐDIK ARÁNYOSAN!!! Már most kezdhetnek imádkozni, mert ha a népharag ill népítélet dönt, mindannyian a lincselés után a beleikre lesznek felaggatva...
SystemError
@Szeparepa2: Ha itt a korona második hullám végleg kiruga az emberek másik lábát is, akkor bizony érdekes Nemzethy Madmax alakulhat ki a gyógyszerfüggő körül. Nem véletlenül gyakorolgatja az élethű terepasztalkáján és a mélygarázsban, hogy mi lesz, ha jön a nép. De nem szabad hagyni, hogy gyorsan túl legyen rajta. Meg kell majd állítani az éhes és kisemmizett népet, mert én inkább hosszú éveket szánok nekik egy szarszagú, csótányos, sikitozós cellában. Természetesen Viktortól megvonva az idegnyugtatóit. Nem hiszek a halálbüntetésben, de egy polgárháborús önvédelmi reakció persze már megint egészen másik helyzet lenne. Ott pedig minden ér, ezt ne felejtse soha Patkány Viktor, hogy ha valóban megszűnik a demokrácia, annak bizony két éle van rájuk nézve is. Szóval buziskodhat még egy darabig a féldiktatúrájában, mert pontosan tudja, hogy hosszútávon ez megy. Viszont most a korona elvitte a showt és pontosan tudjuk, hogy a nagyvárosokat leszámítva, de amúgy ott is kezdenek beindulni az éhezés feltétlen állati reflexei, ami Magyarország esetén nagyon veszélyes, mert 4 millió létminimum alatt vagy közeli emberről beszélünk "nyugalmi helyzetben" is... Kurva nagy bomba van a társadalomban és ezek fejlenyomos erőszakkal akarják majd megoldani, de ezen a ponton egy óriás fasz fogja őket arcon találni!
Szeparepa2
@SystemError: Hadházy már többször is burkoltan meghirdette a forradalmat. Azt mondta legutóbb, ha nem pár ezren mennek oda a (náci hazaáruló - ezt én fűzöm hozzá) hazug MTV székházhoz, hanem százezrek, akkor lesz a jó... és teljesen igaza is van...
volvós
@Horizont: Hol lehetne ??? Szolnokon az intenzíven a sebészetin, kapott a "férjétől " na nem babakelengyét
SystemError
@Szeparepa2: Szerintem a második hullám után jön el az idő. Szijjártó csirkeszar már most ilyeneket nyomat, hogy nem fogják eltartani a munkanélkülieket, ami bizony a közteherviselés állammal kötött viszonyát is érdekes oldalról közelíti meg. A luxusnak vannak szintjei, de az éhezés bizony más reflexeket indít be.
Gazella
@Horizont: Kecskeméten a sebészeten :D
verőce21
@SystemError: Te nettó hülye lettél már. :)
Bediliztél a saját "okosságaidba".
Gazella
@volvós: 21.40 Szerintem Kecskeméten van :D
SystemError
@verőce21: A "dr. Miniszter úr" bugyrokat azért nehéz megközelíteni, de próbálkozom. Lehet több vadhajtást kéne olvasnom, hogy több "okosság" ragadjon rám.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.