Az iskola igazgatója a kerület parlamenti képviselőjéhez fordult segítségért, ő pedig Kásler Miklóshoz. A minisztérium vizsgálja a lehetőségeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mit vizsgálnak ezen?
Ja, hogy focipályára, sportlétesítményre, sportszállóra, kisvasútra számolatlanul mennek a milliárdok.
Akadálymentesítésre már nem futja.
Hányinger!
Nyírfa
Kedves gyermekek, legyetek megértőek, hiszen jól tudjátok, hogy ez egy nagyon család- és gyermekbarát kormány, de ki kell fizetni az oligarchákat, a kínaiakat, az oroszokat, a határon túliakat, a propagandát, a Lázárt, hogy nyugton maradjon, a Mészárost, hogy továbbra is okosabb legyen mint Zuckerberg , fő is szegény miniszterelnök úr feje , hogy mi lesz, ha a Brüsszel nem jópofizik vele tovább, szóval, türelem, az iskolát magánúton is el lehet végezni, a szülőknek is lehetne ennyi eszük, hogy nem ötletelnek itt az állam kárára, jól is nézünk ki, majd egy kölök miatt szétszedetjük a bejáratot, amikor örülünk, hogy legalább az van az iskolában. Kedves gyermekek, mint láthatjátok, mi a párbeszéd híveiként értetek és veletek vagyunk, Ti vagytok a jövő, mi a kormány, és '22-.ben is az akarunk maradni, szavazzatok ránk, csak a fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.