Felháborító esetről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Mentők: vérlázító választ adott a diszpécsernek a bejelentő
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

A Facebook-bejegyzés szerint egy férfihez kérte a hét elején a mentők segítségét az az autós, aki az egyik forgalmas fővárosi úton haladva látta, hogy egy alak fekszik mozdulatlanul a földön.

A diszpécser próbálta ugyan rábeszélni a bejelentőt, hogy menjen oda és tájékozódjon a beteg állapotáról, de esélye sem volt a párbeszédre.

“Nem gondolja, hogy még most én forduljak vissza?!Jöjjenek ide és nézzék meg, az is lehet, hogy meghalt.”

- mondta a felnőtt férfi, majd letette a telefont. Visszahívni sem tudta a mentésirányító mert a bejelentő kikapcsolta a telefonját.

A mentők időközben megérkeztek a helyszínre, de csak egy békésen pihenő diákot találtak. A srác egy fa alá dőlt le a fűben, hogy táskáját feje alá téve pihenjen az árnyékban egy kicsit.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@division: Mondjuk ha előtte tájékozódik a fiatal állapotáról, akkor nem kellett volna feleslegesen kimennie az amúgyis túlterhel mentősöknek!Valahol meg valódi a baj és ezek a tróger emberek miatt késnek a mentősök!Azért 2-3 perc késés egy emberéletbe kerül(het)!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Giovanni Alba: Ezt e járdás sztorit hallottam már. Sok helyen tényleg nem elkerítik a kitaposott füves részt, hanem leburkolják az igényeknek megfelelően.
Justitia
@Pálinkás Pál: MIndent odateszek. Miről van szó?
Justitia
@Pálinkás Pál: tegnap 06:09 Flór Ferenc kórház, kötelező a maszk, szigorú a látogatási idő, ezért várni kell, másodpercre pontosan 3 óráig.
2 omsz-s vidáman csacsogva MASZK NÉLKÜL sétál át a maszkban várakozó hozzátartozók között a büfébe! "
Mit csacsogsz itt nekem:"Az újabban publikált és nemzetközileg elismert cikkek ..." hülyeségről?
Tán eltévesztetted a címzettett?
Pálinkás Pál
@Justitia: Te miről beszélsz??? mondtam már ,ha félsz emberek közé menni,akkor maradj otthon...az olyanok miatt mint te,mindenki járjon szkafanderben,nem??? nem kéne semmiféle cirkusz.. aki fosik,otthon marad, nem fertőződik,ennyi...
Justitia
@Pálinkás Pál: Nem félek emberek közé menni, te barom! De látogatni be kell mennem a kórházba, és azt írtam le amit láttam, te idióta! Miért cirkusz az, ha nekem szkafanderbe lehet csak bemenni a kórházba, a mentősön meg semmi? Hülye vagy?
Pálinkás Pál
@Justitia: te vagy a hülye...mert szkafanderben akarsz kórházba menni!!! gondolod te ökör ,hogy a sebészmaszk bármitől megvéd??? nézem az embereket...ujjam vígan beférne a maszk meg a bőrük között...gondolom te sem ragasztod a fejedre!!! a maszk,ha nem légmentesen zár...akkor kb annyi értelme van,mint veled vitatkozni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.