Elég kemény kijelentéseket tett a lelkész Orbán Viktorról.

Iványi: Orbán a dőzsölés szimbólumában él, miközben tömegek éheznek MagyarországonIványi:

A keresztelést sem bántam meg egy pillanatra sem, ma is ugyanúgy megtenném

– mondja Iványi Gábor,a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító lelkésze a HVG-ben, amikor arról kérdezik, mit gondol ma arról, hogy ő keresztelte meg Orbán Viktor gyermekeit. A cikket a 24.hu idézi.)

A karmelita kolostor felszenteléséről azt mondja:

Én ezt nem tettem volna meg. Ugyanis miközben látható tömegek éheznek, Orbán Viktor a dőzsölés szimbólumában tölti mindennapjait, és nem akar tudomást venni ezekről az emberekről. Ez ugyanolyan képmutatás, mint az, hogy kereszténydemokráciának hívja, amiben élünk.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: Jártál te már vidéken, keleti határszélen például? Nincs munka, nincs lehetőség, nincs segítség.
Ti, a nagy kereszténydemokraták igen könnyen hibáztattok mindig mást, csak a szeretett vezető nem felelős soha semmiért.
Ha nem költözött volna a várba százmilliárdokért, ha nem lopnának el mindent, talán lehetne ezen változtatni.
@ómió: Lehet hátramutogatni, de 10 év nem volt elég pl. a nyugdíj visszaépítésére? Egyébként a fidesz is megszavazta anno.
Már ő is bolsi, mert joggal kritizálja a gazdátokat?
Undorító, ostoba emberek vagytok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Pont annyi szociális érzékenysége van orbánnak,mint egy marék molylepkének.Arra is rettenetesen büszke,hogy ennyi meg annyi pénzt harcolt ki Brüsszelben,pedig semennyit sem kellett harcolnia,mert a legszegényebb országok automatikusan kaptak X összeget pluszban.Erre igazán büszke lehet,hogy a zsákszámra ideömlesztett EU-s pénzből csupán néhány embert sikerül felmutatnia,akik elképesztő módon meggazdagodtak,(a haveri/rokoni köréből természetesen),és magát az országot Európa utolsó előtti helyére züllesztette.Lepusztult oktatás,egészségügy,a jogállamisság hiánya,és demokrácia csak nyomokban lelhető fel.Egy ember,orbán kezében összpontosul minden.Éhező gyerekek?Ugyan kérem! Hol érdeklik orbánt az ilyen dolgok?
Málna
@csipetke: Nincsenek nálunk éhező gyerekek, csak olyanok vannak, akiket elhanyagolnak a szülei.
Rockxy
a szimbólum!
szin! bólumn!
aza hibás, a szimból um!
az meg a képmutatás, hogy ez a pap úgy nyillatkoz, mintha nemtudná, hogy a zorbánnak vannak gazdái.
ómió
"Tömegek éheznek", Iványi efftárs? A "jólét" meg nyilván "attól dőlt rájuk", amikor elloptatok tőlük egy havi fizut meg 1-2 havi nyugdíjat - hogy a "bolsi világosság fényeskedjék neked"!
Aki Én
@Málna: Jártál te már vidéken, keleti határszélen például? Nincs munka, nincs lehetőség, nincs segítség.
Ti, a nagy kereszténydemokraták igen könnyen hibáztattok mindig mást, csak a szeretett vezető nem felelős soha semmiért.
Ha nem költözött volna a várba százmilliárdokért, ha nem lopnának el mindent, talán lehetne ezen változtatni.
@ómió: Lehet hátramutogatni, de 10 év nem volt elég pl. a nyugdíj visszaépítésére? Egyébként a fidesz is megszavazta anno.
Már ő is bolsi, mert joggal kritizálja a gazdátokat?
Undorító, ostoba emberek vagytok.
csipetke
@csipetke: Végülis nemcsak a gyerekekről szól a dolog,hanem a lakosság nagyrészéről,akik ugyan nem éheznek,csak baromi rosszul élnek.Itt vannak mindjárt a nyugdíjasok,akik nem tehetnek róla,hogy egész életükben "szaré-húgyé" dolgoztak,és a zömük 80,és 100 ezer ft körüli összegből él. El kell dönteniük,hogy rezsit fizetnek,gyógyszert váltanak ki,vagy esznek,mert a három együtt nem mindíg megy.A mostani dolgozók bére is nagyon messze van az európai bérektől,viszont az árak már igencsak ott vannak,sőt...De orbánnak hiába mondják,hogy svájci indexálású nyugdíjszámítás, pont lesz@rja,mert az állam azzal nem járna jól.Matolcsit is hagyja garázdálkodni a forinttal,mert az elit így jár jól Nagyon-nagyon szomorú,és elkeserítő,ami ebben az országban folyik.Ezeket az embereket is eltűntetné orbán a statisztikából,mert igen rosszul mutat,mint ahogy a hajléktalanokat is igyekeztek eltűntetni,mert amit nem látunk,az nincs is
Nessy
@Shikari: Tényleg sokkal elegánsabb, amikor teljes ornátusban valamelyik püspök hirdeti a szószékről a kormánypropagandát, sőt egyszerűbb, ha valamelyik státusz keresztény politikus megy föl a szószékre kormányinfót tartani! Kapnak annyi milliárdot, amennyiért megéri Isten szolgái helyett Orbán szolgáivá válniuk!
Aki Én
@Shikari: ...na, valahogy így vagyunk mi veled, buta hazaáruló uszítóval. Rajtad keresztül pontosan látszik a fideszes hitelesség, hazaszeretet, észjárás...
Kellesz kontrasztnak.
picike1
mennyi ember kell hogy benneteket eltartson még ? gyalázatos népség
SystemError
Orbán egy köpönyegforgató szar ember. Szar apa, aki bemocskolja gyerekeit és családját. Nem keresztény ez, hanem egy gyilkos patkány féreg, aki idővel el fogja büntetését. Lehet ez még évekig tart, de ha egyszer vége, akkor nem úgy lesz vége. Ezt ő is tudja. Patkány gecit a népe fogja eltemetni, ha így folytatja
Gyütt Mönt
El ne felejtsük: Orbán személyes bosszúja miatt nem kapott egyházi státuszt a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség. Iványi tiszteletes pert nyert a magyar állammal szemben az Európai Bíróságon. A bírósági ítélet szerint vissza kellett volna venni őket egyházi státuszba, továbbá az elszenvedett sérelemért kártérítés járt volna részükre. Mondanom sem kell, hogy az Európai Bíróság ítéletét nem hajtottuk végre.
kokopelli
A "hitgyülekezet" az igazi "fityisz-1ház"!? (;-((
Málna
@Aki Én: A keleti határszélen születtem, ott éltem, rokonaim ma is ott élnek. Soha, egyetlen éhező emberrel nem találkoztam, olyat sem ismerek, aki ne dolgozna. Apukámat nyugdíj mellett is mindig megtalálta a munka.
Szóval nekem magyarázhattok...
csipetke
@Shikari: 11:19 Mégis jó volt ez a szekta orbánnak? Mivelhogy az orbán gyerekeket Iványi keresztelte meg. Csak mikor látta, hogy orbán milyen rossz felé sodródik, távoltartotta magát az orbán maffiától.
SystemError
@Shikari: Nem gondolod , hogy önmagában is ellentmondásos a bérelt szöveged Csingling ? Amúgy miért ne utálhatnám ezt gyilkos patkány, tolvaj hazaáruló gecit.
Aki Én
@Málna: Azt tudom elképzelni, hogy valamelyik fideszes kamu portálnál ,,dolgozol". Mint pl az Origo.
Mindenesetre megnyugtató, hogy ha te nem találkozol szegényekkel, akkor azok nincsenek is.
Anyámmal sem találkoztál még, kezdhetek aggódni, hogy tényleg a gólya hozott?
SystemError
@Aki Én: inkább valamelyik csaja, amelyik ott dolgozik... Ne értékeld túl a képességeit, viszont jól kihasználja az adódó lehetőségeket az látszik a stílusán, hogy ebből él.. Szerinted melyik nyomi csaja lehet, aki ide rakta, hogy dolgozzon valamit végre?:)
Aki Én
@Shikari: 12:30 ,, a deviánsok gyerekeit köröm szakadtig védik és etetnék, míg a tisztes szegénységben élő magyarok gyerekeinek vágyai teljesen hidegen hagyják őket! "
Ezt megint szépen összehoztad, beteg.
Te nevezed deviánsnak a szegényeket, a többiek éppen védik őket, nem tagadják létezésüket.
Ha valaki fordítva ül a lovon, az te vagy, lúzer. Annyira, hogy már ki sem látszol a valagából.
simmering73
@Shikari: Itt az ideje, hogy bevedd a déli gyógyszered, mert megbasz a guta, bozgor.
namihami
De szép is lenne, ha a hazai egyházak emberei mindnyájan ilyenek lennének.
Addig, amíg az orbáni se.. fontosabb, mint a lelkek szolgálata, addig jót ne is várjunk tőlük. Számukra a Fidesz-akólból kiebrudalt hitsorsosaik ekézése fontosabb, mint a ""jézusi szolidaritás"".
Mammon közelebbi hittestvér, mint az egyháziak. És maholnap már minden felekezet valamelyik vezetőjében megtalálják az egymáshoz vezető utat.
Málna
@Aki Én: Te jöttél példának a keleti határszéllel - bebuktad. De ha ismersz éhező gyereket, kielemezhetjük, hogy ki vagy mi az oka annak, hogy nem kap eleget enni. Volt már ez többször téma, de mindig mindenki eltűnt, amikor konkrét példát kértem. Mintha nem csak én, hanem más sem ismerne éhező gyereket.
Málna
@Shikari: Nem szívesen hozom ezt a példát, csak ez jutott eszembe: www.szeretlekmagyarorszag.hu/ebeddel-tartott-hazafele-a-14-eves-kislany-akit-biciklizes-kozben-halalra-gazolt-egy-traktor-tiszakanyaron/
Nem hiszem, hogy a roma kislány tanszünetben étteremből vitte volna az ebédet a családnak. Esélyesebb, hogy az önkormányzattók kapták.
Aki Én
@Málna: ...bebuktad...???
Mit, hogy megint kiderült mekkora lúzer vagy? Hogy amit nem látsz, vagy nem ismersz el, az szerinted nincs? Nem én mondom, hogy van szegénység, sokan éheznek te szellemi mélyszegény, hanem a fideszeseken kívül mindenki.
Szerinted miért állnak tömegek az ételosztásoknál?
Abszolút érthetetlen ez a tömény önelégültség, ez az alaptalan nagymellény egy olyan buta embertől, mint te.
Az már kiderült, hogy a testvérednek is több esze van, mint neked. Olyan buta vagy, hogy erről magad számoltál be.
Na, ezt bebuktad.
Aki Én
@Málna: ...és nini, mit találok kettő perccel később:

,,Az egészségügy problémái első helyen aggasztják a magyarokat, de hasonló súllyal jelenik meg a kimutatásban a korrupció és a szegénység is. "

..ami ugyebár nincs.
Aki Én
@Shikari: Egyszer valaki ráül a fejedre, és úgy teleszarja, hogy rögtön a helyedre kerülsz hazaáruló féreg :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Málna
@Aki Én: Te sem látod. Nem hoztál példát. Nem ismersz egyetlen éhező gyereket sem, ugye?
Aki Én
@Málna:
Viszont baszki nem ismerek űrhajóst sem, na, akkor nincs?
A lakosság nagy része is kamuból tartja problémának a korrupciót és a szegénységet, mi?
Botrányosan buta vagy :(
Málna
@Aki Én: Azért nem ismersz űrhajóst, mert nálunk az sincs.:-)
A lakosság egy része a propagandát fújja - ahogy te is. Nincs semmi alapja.
Aki Én
@Málna: ,,A lakosság egy része a propagandát fújja - ahogy te is. Nincs semmi alapja."
Mondja ezt egy propagandista fidesz troll
Komolyan mondom, hogy te elmebeteg vagy. Erre nehéz bármi egyebet mondani.
Málna
@Aki Én: Hát ha elfogytak az érvek, akkor inkább ne is mondj semmit. Bár eddig is inkább a személyeskedés volt rád jellemző.
Buta, buta, buta...:-)
Chao ragazza
@Aki Én: Sárospatakon,Tokajban ,Szerencsem voltam, ma éppen.Mindenki dolgozott ahogy láttam. Miskolcon élek amúgy ott viszont látható a cigányok nagy tömege aki még a 8 osztályt sem végezte el, ott ténfereg vagy rabolják ki csoportosan az időseket.A lányok meg 13 évesen szülnek !
Aki Én
@Málna: Az az érv, hogy tagadod a tényeket? Parádés :)
Aki Én
@Chao ragazza: Végig mész egy falun, és látod, hogy mindenki dolgozik, nincs szegénység? Ez szép teljesítmény.
Egyébként nem a tolvaj, bűnöző cigányokról beszélünk, hanem a létező szegénységről. Ti miért mossátok össze állandóan? A szegénység annyira valós, hogy a szebb propaganda adatok miatt megváltoztatták a számítás módját is.
Málna
@Aki Én: A tényeket? Egy konkrét példát sem tudtál mondani. Ezek a tények...
Málna
@Aki Én: Senki nem mondta, hogy nincs szegénység. Én annyit állítottam, hogy éhező gyerek nincs, legfeljebb olyan, akit elhanyagolnak a szülei.
Chao ragazza
@Aki Én: Nem értem aki tanult egy szakmát, jogosítványt szerzett miért nyomorogna?Ha meg erre lusta volt akkor ne rinyáljon !De ki vagy te hogy másokért aggódj ?Talán Kalkuttai Teréz anya reinkarnációja?Nem esik meg a szivem ezeken hiszen 50 évet dogoztam mint ács, sofőr,kőműves ,majd nyugdíjba mentem.Nem kötelező Kabátfalván élni el is lehet onnan menjen nagyobb városba, netán külföldön szerencsét próbálni ! A rinyát meg hagyd Gyurcsányra !
Nessy
@Chao ragazza: Próbálj meg egy Kabátfalvai ház árából "nagyobb városba" lakást vásárolni! Viszont még ha lenne is állás egy nagyobb településen, csak éppen közlekedés nincs. Napi két busz pár alkalmatlan időre munkába járni. Ha orvoshoz kell menni a városba, az egész napos procedúra. A reggeli busszal elmegy, és majd a késő délutánival haza. Tudod, valamikor valóban kabátfalváról is a városba utaztak dolgozni. Volt munkás szállás, meg voltak a "fekete vonatok"!
A másik probléma, hogy a jelenlegi szakképzés pár évtizeddel el van maradva a mai igényektől! Ma már lényeges az informatikai tudás, és az angol nyelv, mert nagyon sok panel angolul kommunikál. Aztán hiába írja ki, hogy mi a leállás oka, ha még elolvasni sem tudja a delikvens, nem hogy megérteni. Nehéz elfogadni, de bizony az elmúlt évtizedekben nagyot fejlődött a technika. És ma már a rutin sok esetben kevés!
SystemError
@Shikari: A te csajod ez a szerencsétlen mi? :) Rá fog menni a kapcsolat a közös munkahelyre!
Chao ragazza
@Nessy: Nálatok ez a házvásárlás valami mánia ?Kőbe van vésve hogy bizony sajátban kell élnie?Nem, nagy tévedésben vagy !A világ nagy részén BÉRELI a lakást vagy szobát, de Angliában divat az ágybérlés ,ahol éjszaka más alszik benne.Tehát ha otthagyja a Kabátfalvi házat ,sem akkora gond ,kint idénymunkával megkeresi az árát egy nyáron ! Mert ha ott marad az csak vegetálás és a gyerekeinek is ezt a sorsot szánja !Ez a szakképzés is necces ,mert bizony felnőttként is lehet tanulni kölcsönt vesz fel 500 000 Ft egy ács vagy más tanfolyam és egy év után lesz munkája dögivel .Én 61 évesen még tanultam, szakmáim mellé .Végül is megmaradtak a jogosítványaim nehéz gépre ,mivel 66 ,6 évesen attól a cégtől mentem nyugdíjba min ács !Nyelvet angolul az 1980-s években tanultam, tanár nélkül könyvből ,majd a sors német területre vetett és ezt is megtanultam !Tehát ne a kabátot keresd a gombhoz ,hanem képezd magadat. Nyugdíjam több országból kapom a magyar mellé ( sokat dolgoztam magyar cégekkel külföldön ) de most sem lennék megijedve ha külföldön kellene élnem.60 000 magyar ingázik napjainkban is Ausztria ,Németországba és családja itthon él ! De ismertem 3 gyerekes anyát aki gyerekeivel Angliában kezdett uj életet ,alkoholista férjére nem számíthatott ! Egy konténerben élt gyerekeivel fél évig ! Ha tudnád ,kint milliók élnek társbérletben,konténerben hajón, és soha nem lesz saját házuk !
csipetke
@Málna: Tegnap 14:02 Nem feltétlen éhező gyerekekről van szó,hanem éhező tömegekről,és ez bizony így van.Még csak a határszélre se kell menni érte.Az agglomerációban lakunk,Pesttől pár km-re,de itt is vannak sokan,akik nyomorognak a negyvenegynéhány ledolgozott év után kapott 100ezer alatti nyugdíjukból.Most,hogy elszálltak az árak,pláne.Hiába mondták orbánnak,hogy a nyugdíjasoknak is kellene segítség,a járvány miatt kialakult mizéria miatt,de sokkal fontosabb neki,hogy pénztáros lölő,a nemzeti töklámpás vejkó,és a többi haver legyen megtámogatva sok-sok milliárddal,a mi közpénzünkből. A lölő-féle szálloda 77 milliót kapott felújításra szobánként,közpénzből.Ennyiért nem kis házat épít az ember.Lölő miért is kapott közpénzt a saját szállodáira?Mi közünk nekünk hozzá?Na erre megy el itt a lóvé,a haverokra,az urizálásra,a sok felesleges stadionra,stb,és minden más le van sz@rva.
Chao ragazza
@Horizont: Nos én a kint keresett pénzem. nem ittam el, nem bagóztam ,saját házam van és újra cserélem a mostani autómat ,amit szintén újonnan vettem.Lehet nem tudod, de ha az Unixban dolgoztál, a nyugdíj jár onnan is és Magyarországra is utalják !
Chao ragazza
@csipetke: 100 000 Ft ,nos akkor aki ennyit kap ennyit ért a munkája .Tudatosulni kéne már végre,nem a munkahelyen eltöltött évek a lényeg, hanem mit ért a munkája.Nekem sem azért fizetnek havi 300 000 Ft nyugdíjat ,mert 50 évet dolgoztam mint ács !Az abszurdum lenne egy takarító nő is annyit kapna mint egy szakmunkás !Ezzel nem kicsinylem a takaritó munkáját de neki semmit nem kellett tanulni hogy felmossa a padlót.De tudod mit hívj vízszerelő helyett egy 6 osztályost hogy kicserélje a bojleredet.
Aki Én
@Chao ragazza: Hát, nagyon bölcs vagy. Te itt eldöntöd az emberi sorsokat, mindjárt ítéletet is mondasz, végig mész a falun és mindenkiről mindent tudsz...
Nem arról van szó, hogy aki akar az tud-e dolgozni, vagy, hogy miért nincs jogosítványa. A kérdés az, van -e szegénység Magyarországon.
Ez a te véleményedtől és világi tapasztalataidtól független. Ezt bizony nem a propaganda meg a vak hitetek dönti el.
De egy jó kis Gyurcsányozás szerencsére belefért, mint ütős érv.
Ez mindent el is árult rólad, meg a hitelességedről, gratulálok.
Málna
@Nessy: 19:34 Azt látom a legnagyobb bajnak - különösen a te generációdnál - hogy soha nem a probléma megoldására fókuszáltok, hanem a kifogások keresésére. Így valóban nehéz ma boldogulni. Lehet ám lakást bérelni is, és lehet önszorgalomból képezni magunkat, akár angolul is tanulni. Persze ez sokkal nehezebb, mint várni a sült galambot, közben panaszkodni és felelőst keresni a nyomorunkért.
Málna
@csipetke: Akkor ne gyerekéhezésről beszélj. Azt elhiszem, hogy sok nyugdíjas nehezen él, de az meg a helyi önkormányzat dolga, hogy olcsón meleg ételhez juttassa őket.
Chao ragazza
@Horizont: Nyilván te sem hagytad abba a tanulást 14 évesen és képezted magadat.Második opció ,nem becsületes munkából ész meg !De bizony hogy a pénzről szól az élet !Mit szólnál ha a munkádért cserébe egy Petőfi kötetet kapnál naponta ,vagy egy hangszórót Egri Jánostól ?
Chao ragazza
@Málna: 67 éves múltam nyugdijas vagyojk fél éve ,most éppen törött ujjam miatt nem tudok dolgozni. Kelet Magyarországon élek .Igaz csak magamnak dolgozom ( házam hőszigetelem ,festem ) de mehetnék máshova volna munkám ! Tehát aki nem él jól ,SAJÁT MAGA tehet róla nem Orbán vagy az MSZP !
kokopelli
@Horizont:(08:06) ...pedig egyre több magyar szót hallani a Bécsi-út másik végétől nyugatra,ahol a gyerkőcök
fordítanak az üzletek polcai előtt a szülőknek! Biztos hogy a család nem politikai menekült,és a picik az idegen
nyelvet nem egy magyar falu ovijában sajátították el,már csak a kiváló helyi dialektusuk miatt sem! (;-))
SystemError
@Shikari: @Málna: Te ezt élvezed? Nem égő ezzel a tourette szindrómás parádézó kis majommal emberek közé menni? :)
kokopelli
@Aki Én: Nyugaton már évtizedekkel ezelőtt hosszú vita után belátták,hogy a Kereszténydemokrata szó
egy "oximoron",és mégis használják akár a Semmilyen Zsóti féle csuhások is.Okay a Zsóti biztos nem tudja!
Sámannus
Sokáig feszengtem még rájöttem, mi a "libernyák" igazi jelentése? Nem akarok senkit megtéveszteni. Vegyük alapul ugye a liberális értelmezését, ami ugye a szóhasználatunk során az egyenlőség egyik jelzője. A jobboldali megmondók szerint ez inkább kommunista/komononista jelző. Ha azt vesszük alapul, hogy a liberális eszmeiség gyakorlatilag változatlan, a libernyák, valamilyen megváltozott tulajdonságot takar. Az én értelmezésem szerint a libernyák egy hitehagyott szószegő élősködő aki visszaél valamennyi olyan hatalommal, amelyet liberálisként megszerzett.
Igen, a mi miniszterelnökünk és pöffeszkedő uram-bátyái mind libernyákok. A nemzet söpredéke, szószegő aljas mocska, vagyis libernyák.
kokopelli
@Sámannus: nálam az olyan,mint a nyögvegyártott liberálfasiszta! Akik ezt használják,azok annyit is érnek!
A "nemzetveszejtő" is volt már minden,csak még melós nem!Pedig egy kis kényszermunka jót tenne neki!
Egy lustább cica két nap alatt kerülné meg!...és még ő akart focizni,a tükörtojásával!Biztos tagja a " Felcsúti
Tükörtojás Klub"-nak!
Nessy
@kokopelli: A "liberálfasiszta" kb. annyira értelmezhető szó, mint a "szűzqrva"!
kokopelli
@Nessy: és a használója még büszke is rá! (;-))
SystemError
@Shikari: Valami fideszes azt mondta, hogy sok pénzt kapok, ha felveszem a magyar állampolgárságot és a fideszre szavazok.
Clavigo
@Shikari: Nagyon hülye vagy román...meg bunkó is,
kokopelli
@SystemError: Mozdonyozott,és a "sü...sü...sü...sü..." rajtamaradt ?! (;-))))) (;-))))) (;-))))))
Eriksson
Demagóg duma ez Iványitól. Most mindenki dőljön a kardjába aki éppen nem éhezik?
A Karmelita kolostor pedig nemzeti kincs, felújítása szép gesztus. Száz év múlva is a helyén lesz.
kokopelli
@Nessy: Mit mondott a Hofi?... "Magyarországon nincs analfaféta...összeírva!" (;-))
szaboria1
Orbán mára már elfelejtett, hogy Ő is egy vályogházba lakott születésétől Alcsútdobozon és nem Felcsúton. Szegények voltak de az akkori rendszernek köszönhette, hogy tovább tanulhatott. De úgy látszik inkább szívesen elfelejti azt az időt.
kokopelli
@szaboria1: A végén úgyis a Lőlő viszi el a balhét,mert a Zorbán letagadja a külföldőn tartogatott milliárdjait!
Azért bunkerolja a sok lóvét,mert nem felejtette el azt a csóró gyerekkorát! "...soha többé szegénység!" Jó az a
Schweiz,mert ott nem kérdeznek!...még a kölköktől sem!
advocat
@kokopelli: Svájcban már kérdeznek. De Dubajban és környékén nem. Miért is jártak arra Ráchelék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.