Ezresével lakoltatja ki a kormány a cserbenhagyott embereket, miközben az MSZP és más köztársaságpárti vezette településeken szociális bérlakás-programokat indítanak a vezetők – erről beszélt dr. Szakács László, az MSZP elnökhelyettese szerda este, az ATV Egyenes beszéd című műsorában.   Gátlástalanul folytatja a kormány a nehéz helyzetbe került emberek, például a Mátrai Erőmű dolgozóinak kisemmizését, és […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Senkit nem hagynak az útszélén! A kormány mindenkinek segít! Elvesztetted a munkád, nem sikerült három hónap alatt elhelyezkedni? Így jártál! " Biztos nem is akarsz dolgozni!" Nem tudtad fizetni a számlákat, a tb-t? Igy jártál! "Biztos cigire, meg piára költötted a nem létező tartalékodat"! Olyan álságosak az óriás plakátokkal, a népnemzeti "konzultációval", a napi glória fényesítésükkel, a haveri körnek osztogatott milliárdokkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Senkit nem hagynak az útszélén! A kormány mindenkinek segít! Elvesztetted a munkád, nem sikerült három hónap alatt elhelyezkedni? Így jártál! " Biztos nem is akarsz dolgozni!" Nem tudtad fizetni a számlákat, a tb-t? Igy jártál! "Biztos cigire, meg piára költötted a nem létező tartalékodat"! Olyan álságosak az óriás plakátokkal, a népnemzeti "konzultációval", a napi glória fényesítésükkel, a haveri körnek osztogatott milliárdokkal.
namihami
@Nessy: Nem lehet mindenki felcsúti gázszerelő és gyerekkori barát.
Az devalválná a fenti érdemek erejét.
Nessy
@namihami: Hja kérem, kinek Isten, akarom mondani Orbán a barátja, könnyen üdvözül!
kereső
@Nessy: A frissen munkanélkülivé váltak közül 176 ezer ember egyáltalán nem jogosult álláskeresési járadékra . Esetlegesen megkapják a havi 22.800.-Ft-ot. Miközben a "gazdaságvédelmi alapba" becsatornázott levont munkanélküli járulékokat is!! átcsoportositotta a kormány egyházi, turisztikai, határon kivüli támogatásokra. Ez a kormány -és orbán az embertelen!- nem ismeri azt a szót,hogy "szolidaritás", ha az ország bajba került állampolgárairól van szó. Az csak a köztörvényes külföldi barátoknak van fenntartva.(gruevski...).
Nessy
@kereső: És mindez az "ezeréves mély kereszténység" nevében!
Málna
Hát igen...Nincs ingyen szállás, ezt tudomásul kell venni.
kereső
@Málna: Akkor ha ez igy van, miért kapnak ingyen ellátást a határon túliak, ingyen utazásra jogositó igazolványt? Csak a magyarországi magyaroknak nincs "ingyen ebéd"?Hogy is van ez? Azt mondták- nincs kétféle állampolgárság! Magyarázd meg légy szives!

Nincs ingyen szállás- akkor miért is kerül egy magáncég tulajdonába a közpénzen felépitett stadion, miközben a fenntartása is a közt terheli. Nincs ingyen ebéd, és nincs ingyen szállás! De tudjátok mondani! a qrva életbe már. Miért csak mindig abba kell belerúgni, akinek nem olyan "sikeres" az élete, mint a tiétek?
görbetükör
Senkit nem hagynak az út szélén - aki az ő kutyájuk kölyke.
A többi mehet a levesbe. :(
Nessy
@kereső: mert könnyebb a gyengébe belerúgni. Az erősebb hamar visszaüthet.
1magyar
Mikor lesz már igazi magyar kormánya a népnek? Az ellenzék a nyugati milliárdosok zsebeit tömte,tömné, ránk szabadítaná a muszlim és egyéb ellenségeinket , eltartatná velünk, míg az európai őslakosok ki nem halnak - a gyerekeink,unokáink, a a mostani meg a határon túli magyaroknak és egyéb az érdekeiknek megfelelően szórják el a pénzünket.
Mi meg akik megkerestük anno az ő felneveléseikhez szükség alapokat - nyomorgunk.
Málna
@kereső: Nem tudom, mit kapnak a határon túliak. Én csak annyit mondtam, hogy nincs ingyen szállás, ingyen lakhatás. Nekik sem. És ne is legyen. Vagy ha igen, akkor mindenkinek legyen. Mert az baromira nem járja, hogy míg az egyik - a sikeres - agyondolgozza magát, hogy legyen tető a feje fölött, addig a másiknak ez alanyi jogon jár. Csak mert ő nem olyan sikeres. Vagy mert nem nagyon szeret dolgozni.
kereső
@Málna: Ritka dolog , de némely mondatoddal most egyet értek. Sok-sok ember van ma Magyarországon-aki nem azért szegény, mert nem szeret dolgozni- hanem mert, ha dolgozik is a munkájával épp csak annyit keres, ami futja a mindennapi betevőt. Mert azt a munkát is el kell végezni valakinek.Ma Magyarországon senkinek nem jár alanyi jogon tető a feje fölé- sőt, nagyon könnyen az is elvesziti, akinek ma még van.Mert nem kell, csak egy csődbe ment cég, egy betegség és kész a baj, és erre senki fel nem tud készülni.A jövedelmek annyira alacsonyak, hogy kevés embernek jut tartalékra.
1magyar
@kereső: Én egy életet dolgoztam a lakásomért míg más ugyanezt megkapta az önkormányzattól.
Ez igazságos?
Aki Én
@Málna: Csak ingyen milliárdok a haveroknak?
Ezt tudod? Van ezekről bármi fogalmad? És ez csak egy sztori az elmúlt évek ezreiből.

m.blog.hu/k/k/image/k-m.png

k.blog.hu/2020/07/27/morzsanak_tunnek_a_panziotamogatasok_meszaros_ner_hoteljeihez_kepest
Nessy
@1magyar: Van egy rossz hírem! A multiknak ez a kormány ad pénzt, kedvezményt, csak ide jöjjön. Jó pénzért, kötvényért bárki jöhetett kis hazánkba, amit természetesen mi fizetünk vissza nekik, jó kamattal.
Nessy
@Aki Én: Ne fáraszd olvasással, sőt szövegértéssel ilyen melegben!
Egyébként is ha leírod, hogy kutya meleg van, számára az is "efftársi hazudozás".
Málna
@Nessy: Összekeversz ómióval, Nessy. Ezt elnézem - a korod miatt. A pofátlanságodat viszont nem, hiszen már többször is kisegítettelek, amikor nem értetted, hogy miről szól az adott cikk.
Málna
@Aki Én: A propi mellett még szennylapokat is olvassak? Na nem...
Nessy
@Málna: Az utolsó mondat valóban tévedés.Ezért bocsánat!
Viszont a pl. bedőlt hitelek nagyon sok esetben nem a hitelfelvevő munka kerüléséből adódnak. Ez a szlogen, hogy aki akar, az talál munkát, jól hangzik, csak nem mindig műxik.
Málna
@1magyar: 11:02 Sokak szerint igen. Mert más szerencsétlen, te meg nem vagy az. És amiért nem vagy az, ezért azt érdemled, hogy mindenért keményen meg kell dolgoznod. Ezért aztán ha nem vagy szerencsétlen, akkor is jobban jársz, ha úgy teszel, mintha az lennél.
creativehun
@Málna: Látom Te tipikusan azt a fajta gondolkodást képviseled amely a csóró nincstelentől sajnál 100 forintot de egy degusztációs menüsort feltálaló pincérnek szvesen ad 2000 ft borravalót. Miért??? Mert az egyik ember egy elesett,nincstelen akibe bele tudsz rugni..a másik meg leszarja,hogy mit csinálsz...nem azon a szinten van,hogy befolyásolná az a pár forint. Így van ez kérem. A csóró ,esetleg önhibáhján kívül munkanélkülivé vált..az ne kapjon támogatást..mert nincs ingyen ebéd...de Mészáros Lölő naponta gazdagodjon pár száz millióval amiért...minden épeszű ember tudja..semmit nem tett. Ez ellen nem is felemelted a szavad?? Mert áttételesen de Lölő gazdagodásást is Te..Mi fizetjük..és az...hidd el nekem sokkal de sokkal többe fáj ..mint ha pár ezer nincstelennek adnál fedelet a feje fölé!
Málna
@Nessy: Nálunk mindig "műxik". Körülöttem mindig így volt, mindig ezt tapasztaltam. Aláírom, most, pár hónapja valóban speciális a helyzet, én magam is elvesztettem a főállásomat.
Málna
@creativehun: Azoktól sajnálom a pénzt, akik semmit nem tesznek a boldogulásukért, csak sírnak. Rosszul vagyok az ilyen emberektől.
Mészárossal kapcsolatban: ha bárki bebizonyítja, hogy bűncselekmény történik, akkor elhiszem, addig viszont jóhiszemű vagyok. Azt, hogy az éppen hatalmon lévő párt körei gyarapodnak, tendereket nyernek, természetesnek tartom. Én is igyekeznék a saját szimpatizánsaimat segíteni, nem azokat, akik ellenem dolgoznak.
Aki Én
@Málna: 12:24 Na, ezért tartalak buta, tájékozatlan embernek.
Málna
@Aki Én: Tudom. Mindenkit annak tartasz, aki másképp gondolkodik, mint te. Én meg ezért tartalak butának. Meg persze rögeszmésnek, a rengeteg butázásért.:-)
RonaGyuri
@Málna: Igazad van! Ha valaki egy ilyen buta, lusta semmit sem érő tróger mint te, legalább nyald Orbán seggét! =))
Málna
@RonaGyuri: Most jól megmondtad, Gyuri bácsi!:-) De honnan veszed, hogy lusta vagyok? Ez miből jött le?
Chao ragazza
@Nessy: Tudod a múlt évben egy ismerősöm 1 milláért ment Izlandra sarki fény nézni.Most meg szidja Orbánt .De a másik is szidja és ő meg Amerikába ment egy hétre turistáskodni.Aztán kérdem bankkölcsönt vettél fel rá ?Nem volt rá pénzem ! Puff !Én meg nem találok napi 12 000 Ft-rt segédmunkást aki betont keverne ,szóval magam dolgozom el és keverem kényszerból.Szóval ne Grimmet olvasgass mester.
Chao ragazza
@Málna: A sok butával megnézetném a Miss Sloana cimú filmet hogy rájöjjön erre Abban vannak tippek hogy kell igazából törvényesen lopni ! De példa Clinton elnök meg Blair angol minelnők .Még hivatali idejükben olyan szerződésük volt egyetemekkel ,hogy elfogadásokat tartanak miután lejár elnökségük ! Aztán egy órai " elö adásért " 160 000 dolláros dijat kaptak !Marh nagy tudást oszthattak szét ennyi pénzért !De Schröder volt német kancellár sem kapott pénzt, hogy az évszázad üzletéhez segítette a GAZPROM társaságot.Majd Moszkvába költözött,a Gazprom bizottságának lett az örökös tagja amig él ! Gondolom nem havi 100 rubelért !
Chao ragazza
@kereső: Agyhalott !Gruevszkij életveszélyben volt !Soros fizetett párt nyert Macedoniában és az utolsó pillanatban tudott megszökni !Fingod nincs mi lenne ,ha Soros kegyeltjei győznének Magyarországon !
Aki Én
@Málna: ...megint túlzol, hogy távolról úgy tűnjön igazad van. Nem azért tartalak butának, mert más a véleményed, hanem azért, ami a véleményed, ahogy előadod, ahogy te magad elismered naponta, hogy tájékozatlan vagy. Ez mondjuk anélkül is elég látványos.
Sokszor bizonyítod, ezért sokszor közlöm.
Aki Én
@Chao ragazza: ...helyesbítek. Még csak nem is törvényes. Valódi demokratikus jogállamokban ez 15-20 év fegyház.
Chao ragazza
@Aki Én: 444 ,hát az annyira hiteles mint a Guardian ,New York Times vagy CNN. Soros zsebében vannak.De most komolyan, ha DK lenne hatalmon, a Fidesz közeli cégek oda sem szagolhatnának.Tudod ez baxa Gyurcsányék csőrét ,egyre erősebbek a Fidesz közeli cégek és amíg a MSZP volt hatalmon a pénzt elvitték New Yorkba meg Tel Avivba !A hazai cégek meg itthon fektetik be. Ezért fenyegetődzik a büdös kommunistája.Nyugodj le neked sem jutna egy Ft sem ha ujra ök kerülnének hatalomba !Söt az eddig az országra költött pénzt ,arabokra meg niggerekre költenék hagymázas EUSA tervük miatt.
Chao ragazza
@creativehun: Nick neved mást sugall !Ha tudnád hogy mennyire vattába vannak még csomagolva a magyarok és például mennyi szociális juttatások vannak ,ami a Lajtán túl ISMERETLEN !Nincs viszonyítási alapotok, nem beszélnek sokan idegen nyelveket és csak turistaként voltak Madridban !Megdöbbenek menyien lijkolják Gyurcsányt, Dobrevet ,Donáth Annát,csupán azért, mert kevés a nyugdíja ,valahol Kabátfalván közmunkás, vagy éppen 18 éves és 3 "gyerekes " anyuka aki életében nem dolgozott !Vagy a másik kedvencek a fingreszelő és büfészakot szakot végzett ELTE diplomás aki nyavajog.
Aki Én
@Chao ragazza: ...na, az igen hatékony, de főleg hiteles, mikor mások lopásaival feded a mai lopásokat. Ennyit még Gyurcsányék sem loptak, pedig nem voltak kispályások.
Ugye még te sem vetemedsz arra, hogy a 2010-ben önerőből csőd szélén álló Mészárost zseninek tartod.
Apropó, tegnap láttam Veszprémnél egy vadi új, fekete Ferrariban.
Ez az ,,itthon fektetik be" egy akkora parasztvakítás, hogy magad sem hiszed el.
Kivesz 1,8 milliárd osztalékot, majd a következő héten kap ajándékba 1,5 milliárdot az adónkból.
Egyébként akkor is munkahelyeket hoz létre egy vállalkozás, hotel, kemping..., ha azt nem Mészárorbán birtokolja.
Hogy mit hordanak külföldre, mibe fektetik ,kint, milyen számlák, offshore cégek, céghálók, szállodaláncok, yachtok.. vannak kint, arról meg fingod nincs.
Aki Én
@Chao ragazza: ...ja ,ez nem hiteles?

m.blog.hu/k/k/image/k-m.png
Akkor hogy van? Mindig csak a levegőbe beszéltek, pedig százával veszíti a propagandamédia a pereket. Ezt egy jó Sorosozással akarod leplezni? Bravó :)
Na, erre mondja a statisztika, hogy a fideszes nem eszes.
Chao ragazza
@Aki Én: Még mindig nem érted amit írok .Mivel 30 évet éltem több nyugati országban ( Hollandiában mentem nyugdíjba ) jól ,látom a helyzetet.Ha a Fidesz lop még mindig a kisebbik rossz ,mint amit a Momentum vagy DK tenne velünk ! Ami nem lopás hiszen az Uniónak érdeke hogy ne legyen Magyarország konkurencia ! Tehát Merkel sem látott semmi korrupciót és Tavares ,Sargentini is Soros ügynökeként működtek de ők sem találtak konkrét lopást .Amire te nem gondolsz mindig a nyertes párt közeli cégek nyernek a pályázatokon.
Aki Én
@Chao ragazza: ...marhaság. Te tényleg nem látod mi folyik itt? Aki Hollandiába megy nyugdíjba, az jól látja, ez az érv?
Soha senki ennyit nem lopott, hazudott. Csak Mészáros publikus vagyona felfoghatatlan. És még a többi, meg a rejtett vagyon...
Ha Gyurcsány lopott, ha a Momentum lopna, had lopjon inkább orbán. Beszarás :(
A legnagyobb baromság, a legkártékonyabb hozzáállás, hogy magad keresed a felmentést a bűnökre, hazaárulásra.
KÖSZÖNJÜK!!!
Chao ragazza
@Aki Én: Ember te azon síkitól, ha egy veder takonyban egy hajszálat találsz ?Fogalmad sincs milyen veszélyes már sok nyugati ország nagyvárosa, a vallás károsult analfabéták miatt ! A 8 kerületi cigányok tanuló gyermekek hozzájuk képest .Megnyugtatlak ,ha uralomra jutnak nem érdekli se a Fidesz se a demokrácia vagy a TE életed simán kidobnak a lakásodból és elviszik a lányodat ingyen !Ha okoskodsz megolnek és senki nem véd meg !A Koránt ideje lenne elolvasnod !
Aki Én
@Chao ragazza: ...ennyire nem lehetsz buta. Ez mind elkerül minket, ha orbán lophat tovább?
Jesszus ember...
Chao ragazza
@Aki Én: Kitől lop és mit ?Ha te tudsz valamit, nem csak jogod ,de KÖTELESSÉGED jelenteni az OLAF-k.Magyar nyelven is megteheted-Ennyi energiával akár engem is megvádolhatsz !Kelet Európa hála neki, ellenáll a muszlim hordának ami igen nagy bajok okozója lesz 10 éven belül.Nem viccből írtam hogy Holandiában ez már ma óriási gond és az itt született muszlimok leszarják a demokráciát meg minden pártot !Ha egy utcába török vagy marokkói költözik, fél év alatt kicserélődik az utca .Mint amikor cigány költözik a szomszédságodba Borsodba, rögtön devalválódik a lakásod ára a felére!
Aki Én
@Chao ragazza: ...na, ne fárassz. Nem, nem lop senki :)
jesszus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.