Közleményben tudatta Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, hogy megvan az új ember.

Megvan az Index új főszerkesztő-helyettese

„A mai nappal csatlakozik a korábbi Indexes Tevan Imre, aki korábban már több mint hat éven át töltötte be ezt a posztot. Tevan Imre, a korábbi munkakörében főszerkesztő-helyettesként kezdi meg a munkát. Feladata, hogy az elmúlt heti szerkesztőségi felmondási hullámot követően támogassa a lap zavartalan működését és a szerkesztőség újraépítését.”

- idéz a közleményből a 444.hu.

A portál hozzáteszi, Tevannak nem szokatlan, hogy azután vállal feladatot egy szerkesztőségnél, hogy a főszerkesztő leváltása miatt a szerkesztőség nagy része felmond.

2014-ben azután lett felelős szerkesztő az Origónál, hogy Vaszily Miklós vezérigazgató – azóta már az Index körüli cégek tulajdonosa – politikai okokból kirúgta a főszerkesztőt 2014-ben. Két évvel később a VS.hu-nál tűnt fel, miután a lap újságírói csoportosan felmondtak az eltitkolt jegybanki finanszírozás miatt.

Bodolai szerint Tevan Imre "akárcsak az Index vezetősége, elkötelezett a független újságírás iránt, így megállapodásunk fontos pontja, hogy amennyiben bármilyen oldalról nyomást érez újságírói munkájában, úgy ezzel a nyilvánossághoz fordulhat, ezen a területen nem köti majd szerződésben rögzített titoktartás. A vezetőség legfontosabb szempontja a továbbra is a független, objektív szellemiség megőrzése és a cég pénzügyi stabilitásának megtartása, ennek érdekében szeretnénk mielőbb minden munkajogi kérdést lezárni és a kizárólag az újság jövőjével foglalkozni.”

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Indextől origohoz. Már ez egy laza kanyar volt.
Aztán origotól az ÚJ (fidesz)indexhez. És ez is egy, de már közel sem olyan érthetetlen. Csak megvalósul a kiképzett és bevált káder megfelelő pozícióba juttatása.
Nyírfa
Micsoda duma...Kíváncsi vagyok, a szerkesztőség erre hogyan reagál.
F_Viktor
@namihami: Írod:
"Aztán origotól az ÚJ (fidesz)indexhez. És ez is egy, de már közel sem olyan érthetetlen"

S közben őt nevezi bodolai, mint "elkötelezett a független újságírás iránt"... Hahaha... :-)))
tudode
Azok/ezek után a kérdés, hogy melyik orgánum nem tetszik őféleségének, mivel öt már megvót,
.
------ 5 országos lap, amit tönkretett a Fidesz
.
ezalenyeg.hu/kozugy/5-orszagos-lap-amit-tonkretett-a-fidesz-6458
.
A rendszerváltás reménységének FALkában van az ereje, egyedül egy magányos senki a zemberek között, beszólásokkal, méla undor között
.
----- A magánember
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
.
!!!
SystemError
"2011-ben bocsátották el az Indexből, majd 2014-ben került az Origo gazdasági rovatába azután, hogy politikai nyomásra felmondtak Sáling Gergő egykori főszerkesztőnek, és a szerkesztőség nagy része is felmondott."

Haha...
SystemError
Index főcím 2022:

"Soros, migráns, Brüsszel és Gyurcsány ál az ellenzék mögött írja V4NA"
SystemError
Hajrá index szerkesztőség, ne nézzetek hátra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.