A kormány nem vesz részt a baloldali pártok által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen a brüsszeli költségvetési megállapodással kapcsolatban – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Dömötör Csaba kifejtette, a kabinet már részletes tájékoztatást adott arról, hogy a miniszterelnök 3 milliárd euró, azaz ezermilliárd forintos nagyságrendű plusz támogatást harcolt ki Magyarország számára.

Emellett sikerült megakadályozni, hogy egy politikai zsarolási lehetőséget biztosító eljárást vezessenek be az uniós forrásokkal kapcsolatban

- tette hozzá.

A kormány képviselője aláhúzta, továbbra is küzdenek azért, hogy az átláthatatlanul működő, az egyes tagországok politikai életébe mindenféle demokratikus felhatalmazás nélkül beavatkozó aktivistacsoportok ne kaphassanak támogatást az uniós költségvetésből.

"Sajnáljuk, és végtelenül szomorúnak találjuk, hogy a baloldali ellenzéki pártok a költségvetési vita során mindvégig az ország érdekei ellen politizáltak, és ugyanolyan lejárató kampányt folytattak, mint a járvány elleni védekezés legnehezebb heteiben" – fogalmazott Dömötör Csaba, majd hozzátette, "már csak ezért sem tartjuk indokoltnak, hogy az általuk kezdeményezett parlamenti színjátékban részt vegyünk."

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Dömötör: a kormány nem vesz részt a baloldal parlamenti színjátékában"

Akkor vonuljatok ki a parlamentből. A fidesznek már úgyis van ebben gyakorlata.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Aki nem végzi el a dolgát, annak nem jár jövedelem !

Az ' ilyen ' strucc-távolmaradás a nép ( minden választó ) elleni merénylet, mivel a sztrájk nem megoldása egy ország kormányzásának !!!
Eladott Ország
@relatív: ma, 11:36 ♦ Orbán: "Ingyen pénz nincs!"
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104006491_175893713890428_6721956026125092811_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=a0qwuPatbecAX8-S1jJ&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=206ac409b536e12a23f2f52048bf5d5a&oe=5F2D55A2
Fideszes berkekben igazán tudják, mekkora kincset jelent a termőföld, hiszen mintegy 10 éve tartanak törvényesített földrablást, és tömik ki uniós pénzzel (is) az oligarcháik zsebét. Csak Csányi Sándor tavaly több mint négymilliárd forint (4.000.000.000 Ft) uniós agrártámogatást kapott, a második legtöbbet Orbán haverja, Mészáros Lőrinc zsebelte be.
Az uniós agrártámogatások alapja egyébként a területalapú támogatás, jelenleg minden hektár után 70 ezer forintot kapnak a gazdák függetlenül attól, hogy mit vetnek. Lévai Anikó is milliókat zsebel be évente.
ómió
@Eladott Ország: Ez még a Bajai Video Zrt., vagy már az Athina Művek "alkotása"? Mert "efftársibb" tán már nem is lehetne!
ómió
@Eladott Ország: Amit ti lenyultatok, bolsijózsi, azt már az Athinátok se találja meg soha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok