A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a kiskorú edzőjeként a sértett védekezésre képtelen állapotát szexuális cselekményre használta fel, arról fotókat készített.

A vádirat szerint a férfi 2019. július 16-án, az esti edzést követően felajánlotta a sértettnek, hogy aludjon nála, ahol majd beszélgetnek a sportolói karrierjéről. A vádlott házában a férfi rábeszélésére a kiskorú szeszes italt fogyasztott, amelytől ittas állapotba került. A vádlott a sértett kérését, amely szerint külön szobában szeretett volna aludni, elutasította, így az éjszakát egy szobában töltötték.

A vádlott a sértett alvó, védekezésre képtelen állapotát szexuális cselekményre használta fel, arról mobiltelefonjával fényképeket készített.

A kiskorú ezt észlelve a terheltre kiáltott, követelte, hogy törölje a fotókat, majd távozott a vádlottól.

A főügyészség vádiratában a terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint foglalkozástól eltiltást indítványozott.

Forrás: Feol.hu, Index

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Érdekes történet. A sértett be volt kómálva a szesztől, majd amikor megtudta, hogy képek is készültek a szexről, rögvest kijózanodott, követelte a képek törlését. Mivel ez nem történt meg, azonnal távozott a vádlottól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Nyírfa: Szerinted milyen az olyan edző morálja, aki a kiskorú gyereket, akit egyébként tanít - felviszi a lakására és hagyja, hogy igyon?
Lehet azon vitázni, hogy hány éves kortól lehet felnőttnek tekinteni egy gyereket, de a törvény egyértelmű. És az edző törvényt szegett. Ahelyett, hogy rendre utasította volna a gyereket és helyrerakja. Ha már a szülei nem teszik.
Pont.
Nyírfa
@görbetükör: Az edzőnek a gyereket haza kellett volna vinnie. Vagy küldenie. És akkor ez az egész nem történik meg, bár, még nem tudjuk , hogy mi az, ami megtörtént vagy nem történt meg.
görbetükör
@Nyírfa: Nézd, ha fotók is készültek, nem kell sokat töprengeni, hogy mi történt meg...
Nyírfa
@görbetükör: Így van. Ha készültek.
lampa laz
@SystemError: Ja, amikor nem a szexhirdetéseiket nyomatják itt orrba-szájba, akkor a propinak írnak zagyvaságokat, meg nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.