A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a kiskorú edzőjeként a sértett védekezésre képtelen állapotát szexuális cselekményre használta fel, arról fotókat készített.

A vádirat szerint a férfi 2019. július 16-án, az esti edzést követően felajánlotta a sértettnek, hogy aludjon nála, ahol majd beszélgetnek a sportolói karrierjéről. A vádlott házában a férfi rábeszélésére a kiskorú szeszes italt fogyasztott, amelytől ittas állapotba került. A vádlott a sértett kérését, amely szerint külön szobában szeretett volna aludni, elutasította, így az éjszakát egy szobában töltötték.

A vádlott a sértett alvó, védekezésre képtelen állapotát szexuális cselekményre használta fel, arról mobiltelefonjával fényképeket készített.

A kiskorú ezt észlelve a terheltre kiáltott, követelte, hogy törölje a fotókat, majd távozott a vádlottól.

A főügyészség vádiratában a terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint foglalkozástól eltiltást indítványozott.

Forrás: Feol.hu, Index

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Érdekes történet. A sértett be volt kómálva a szesztől, majd amikor megtudta, hogy képek is készültek a szexről, rögvest kijózanodott, követelte a képek törlését. Mivel ez nem történt meg, azonnal távozott a vádlottól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Érdekes történet. A sértett be volt kómálva a szesztől, majd amikor megtudta, hogy képek is készültek a szexről, rögvest kijózanodott, követelte a képek törlését. Mivel ez nem történt meg, azonnal távozott a vádlottól.
lampa laz
@simmering73: propis cikk, biztos sikari írta.
Tény, h zagyva fogalmazás, de a cselekmény ha megtörtént akkor elég durva.
jesz
...nemsokára azt olvashatjuk, hogy a sportoló lány erőszakkal felment az edző lakásába, ott vad furulyába kezdett, majd magáévá tette a védekezésre képtelen, rémült edzőt...

...-lyenek ezek a mai fiatalok tisztelt bírónő, nagyon veszélyes a munkám. ...kérem az erőszakos sportoló példás büntetését.
...-az eset után hónapokig jártam piszológushoz is, ezt is szíveskedjen figyelembe venni.
Nyírfa
@simmering73: Hát ez az. Valaki piszok nagyot lódít.
Egyáltalán, kivizsgálták az ügyet, vagy bemondásra ítélkeztek?
görbetükör
@jesz: @Nyírfa: Nem, ez nem jött be!
Kiskorúról van szó és az még ha önként fel is ajánlkozott, az edzőnek nem lett volna szabad ebbe belemennie.
A lakására vitte és ott képeket is készített, ha esetleg nem is erőszakkal itatta, de hagyta inni a kiskorút, a pedofília nem tagadható, nem bemondásra, hanem tények alapján lehet és kell ítélkezni!
volvós
@SystemError: 15:30
kizárt dolog, Málna egy 100 kilós rég elfelejtett nyugger, neki csak a Fidesz !!!
SystemError
@volvós: Ês Shikari nem lehet ennek mágnesnek a másik pólusa? :) Amúgy miért ne szerethetné a hormonzavaros kisfiúkat, mint Csicskari.
bencemacska
@Horizont: ma, 16:10
Köszönöm a javítást!
Tényleg az agyamra ment a hőség. Még az elolvasás után sem vettem észre!
Tanulság: Nem szabad megöregedni
Nyírfa
@görbetükör: A történet több ponton is megbicsaklik, ezeket simmering73 felsorolta, jesz pedig készített belőle egy remek paródiát, ami nekem bejött.
Őszintén szólva nem értem, hogy, amikor 12 éves gyerekeket rabosíthatnak, akkor miért tekinthető áldozatnak egy olyan fiatal lány, aki cselekvő- és belátóképességének tudatában teszi ki magát egy nyilvánvaló kísértésnek.
Jelen esetben nem derül ki sem a kora, sem a pontos részletek, miért nem ment haza, keresték-e a szülei és még számtalan kérdés. És jogosan kérem számon az alapos vizsgálatot, mert, ha mindig fel lesz mentve a a felelősség alól az áldozatnak tekintett fél, akkor ezzel precedenst teremtenek a joggal való visszaélésnek.
A kifogásaim nem mentik fel az edző cselekedetét - ha megtörtént. De, azt tudni kell, hogy valójában mi és hogyan, utána lehet ítélkezni.
bencemacska
@Nyírfa: ma, 19:09
Én még annyit sem tudtam megállapítani, hogy lány volt, vagy fiú!
De hogy a szülei nem figyeltek rá - és nem is nevelték jól - az biztos!
jesz
@Nyírfa: köszönöm, de a paródia alapja a közéletünk itélkezési része...
Nyírfa
@bencemacska: Látod, erre fel sem figyeltem. Következetesen kiskorúként hivatkoznak rá, egyszer sem említik meg a nemét. Újra olvastam a cikket , és fenn is akadtam egy momentumon: " A vádirat szerint a férfi 2019. július 16-án, az esti edzést követően felajánlotta a sértettnek, hogy aludjon nála, ahol majd beszélgetnek a sportolói karrierjéről. "
Beszélgetnek a sportolói karrierről...ez olyan fiús , férfias fíling. Nem?
Aztán lehet, hogy ezt már csak bebeszélem magamnak.
görbetükör
@Nyírfa: Szerinted milyen az olyan edző morálja, aki a kiskorú gyereket, akit egyébként tanít - felviszi a lakására és hagyja, hogy igyon?
Lehet azon vitázni, hogy hány éves kortól lehet felnőttnek tekinteni egy gyereket, de a törvény egyértelmű. És az edző törvényt szegett. Ahelyett, hogy rendre utasította volna a gyereket és helyrerakja. Ha már a szülei nem teszik.
Pont.
Nyírfa
@görbetükör: Az edzőnek a gyereket haza kellett volna vinnie. Vagy küldenie. És akkor ez az egész nem történik meg, bár, még nem tudjuk , hogy mi az, ami megtörtént vagy nem történt meg.
görbetükör
@Nyírfa: Nézd, ha fotók is készültek, nem kell sokat töprengeni, hogy mi történt meg...
Nyírfa
@görbetükör: Így van. Ha készültek.
lampa laz
@SystemError: Ja, amikor nem a szexhirdetéseiket nyomatják itt orrba-szájba, akkor a propinak írnak zagyvaságokat, meg nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.