Videót adott ki a rendőrség az érdi benzinkútnál összecsapó bandákról. Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt sérüléseibe, 12 ember kórházba került.

Ahogy azt korábban megírtuk, elfogtak 13 embert azon két társaság tagjai közül, akik még csütörtök este Érden csaptak össze egy elfajult vita miatt.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy Érden, az Iparos úton két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, és tizenketten kórházba kerültek.

A legfrissebb információk szerint a két társaság tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal és késekkel válogatás nélkül támadták egymást, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta. Nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, ami azonban személyi sérülést nem okozott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít.

A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi és kezdeményezi letartóztatásukat. Emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak le a további eljárást – áll a közleményben.

A Blikknek a helyiek és a rokonok elmondták, hogy Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi incidenst megbosszuljon.

Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, és ekkor vette kezdetét az autós üldözés.

Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből – írja a Blikk

A rendőrség videót adott ki a balhéról:

Forrás: Blikk, MTI, police.hu

Címlapkép és videó: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
szerintem tül korán értek ki a zsaruk. várni kelett volna egy kicsit!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
szerintem tül korán értek ki a zsaruk. várni kelett volna egy kicsit!!!
VESZ-ÉSZ
@Kapanyél: Fa meg fím,a fát eltüzelik,a vasat leadják,tehát márt a szerszámokat is lopják.
solidedge
A balhé akkor kezdődött amikor az egyik csoport kijelentette hogy nem ért egyet Heisenberg atommodell elméletével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.