Kiállítást rendezett festményeiből.

"A jövő baloldalának a színe a mély meggyvörös"Szanyi Tibor meglepő, ritkán látott oldalát mutatta meg – ezt nem sejtette az ISZOMM elnökéről

Egészen új oldalát mutatta meg a nagyvilágnak Szanyi Tibor (64), aki ezúttal nem hentesként, hanem festőként debütált.

Az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltjének óriási megtiszteltetésben volt része, hiszen egy 2014-es alkotását kiállították az ausztriai Halbturn-kastélyban. A „Prominens Fejek Víziói” című tárlat látogatói Szanyi mellett olyan hírességek festményeit tekinthetik meg, mint Nigel Farage (56), a Brexit „atyja”, Isaac Friedman (90) Nobel-díjas fizikus, Václav Klaus (79) volt cseh államfő és Mark Spitz (70) sokszoros olimpiai bajnok úszó.

Első, de még második ránézésre is nehéz megállapítani, hogy pontosan mit ábrázol Szanyi festménye, leginkább talán egy eddig ismeretlen fafajtának tűnik. Épp ezért megkérdeztük, mire gondolt az alkotó: a volt európai parlamenti képviselő szerint a remekmű témája, hogy „alternatívák nélkül nincs élhető jövő”. – Már akkor ráéreztem, hogy a jövő baloldalának a színe a mély meggyvörös – jegyezte meg mosolyogva Szanyi.

"A jövő baloldalának a színe a mély meggyvörös"Szanyi Tibor meglepő, ritkán látott oldalát mutatta meg – ezt nem sejtette az ISZOMM elnökéről

Az osztrák uralkodók egykori nyári rezidenciáján a kiállítás szeptember 30-ig tekinthető meg.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Valószínűleg nem láttuk nyilvánosan ittasan, otthon festette.
SystemError
Azért ki lehet jönni jól is egy ilyen képpel, ha az ember beszarásig issza magát. Ecset sem kell, de fontos összetevő egy egész csokis meggyes torta elfogyasztása a kannás bor előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.