Előkerültek kövek, botok, vasvilla, sőt még gázpisztollyal is próbálták egymás vérét ontani a bandatagok.

Nem válogattak a harci eszközökben annak a két bandának a tagjai, akik vérre menő harcba kezdtek csütörtök éjszaka Érden. Egy ember meghalt, öten súlyosan, heten könnyebben sérültek. Az M7-es autópálya felhajtójánál lévő benzinkúton fajultak el a dolgok a két csapat között, ám ez már csak a folytatása volt egy korábbi szóváltásnak, amely néhány kilométerrel odébb, egy másik kúton zajlott.

A két banda autós üldözésbe kezdett, a kocsikkal koccantak is, majd a fentebbi töltőállomásnál félreálltak. A helyszínen lévő rokonság szerint az üldözők meg sem várták, hogy kiszálljon az autóból az ellenfél, mészárlásba kezdtek.

Leszámolni jöttek, egyértelmű. Odaléptek az autóhoz, s rögtön szúrtak

– mondták a családtagok a Blikknek.

Az ötvenéves férfi állapotát a mentők a helyszínen stabilizálták, de később belehalt a szúrt sebekbe. A lap Iinformációi szerint az elhunyt férfi tehetős építőipari vállalkozó volt, épp ezért ismerősei először azt hitték, üzleti vita volt a balhé. Később ezt egy arra járó rokon cáfolta lapunknak.

A fiát, Renátót támadták be korábban az enyingiek. A közösségi oldalon üzengettek egymásnak a fiatalok. Józsi csak a fiát védte, de sajnos ő húzta a rövidebbet. Nem volt itt semmilyen üzleti vita

– állította a családtag. Azt mondja, a fiatal fiú az édesapjával együtt dolgozott az építőiparban, csak a környéken legalább 100 házat építettek. Emellett pedig luxusautókkal is kereskedtek.

A véres összecsapás előtt néhány órával az enyingiek egy live videóval üzentek az érdieknek a Facebookon: „gyertek, üssünk egyet, kutyák!” – provokálták ellenfeleiket.

A rendőrség 13 embert fogott el a halálos bandaháború után, egy 36 éves férfit emberöléssel, a többieket csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítják.

Címlapkép: YouTube/oliceHungary

(blikk.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Horizont: senki nem ír arról, hogy ki viseli az állami beavatkozás költségeit? A polgárok védelme, a sér9ültek ellátása, a helyszínelés marhasok pénzbe van...

Akik az ország másik felén laknak, azok is fizetik a buli kőccségeit? Az adójukból mindenképp.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
division
@Eladott Ország: Buta vagy nagyon, ugye tudod? Nem a sikeres emberek miatt döglik meg egy ország, ők viszik előre. Ne keverd a sikerest a bűnözőkkel ha lehet.
Chao ragazza
@vacsi: A fickónak 100 építkezése volt ! Mondjuk kilöknek becsületes vállalkozásokat is olcsó áraikkal.Akkor döbben le az építtető amikor porlik fel a járda, vagy kezd dőlni kis szögben a fal egy év múlva ,később meg le kell bontani .
Chao ragazza
@Eladott Ország: Csak 42 év ?Én 1969-2019 -g dolgoztam !Ez 50 év !Amúgy még fél évet kellett volna dolgoznom Hollandiában ,mivel ott 67 év volt akkor a korhatár ( így csak fél évvel később utaltak a holland nyugdíjamat az osztrák meg magyar mellé ) ,most 67,6 év !Férfinak nőnek egyaránt !
Chao ragazza
@Eladott Ország: Te bekattantál kis nyomorult világodba és nyomorodat sikítod ide ! Die Presse meg Reuters ,New York Times és a többi Soros hoax press SOHA nem tud bizonyíték mutatni, amit jelentene az OLAF-k ! Mert hidd el megtenné ha volna !Így viszont nagyobb káoszt csinál a te féléd nyomorára alapozva hazugságot terjesztve !Valamit feledsz de nagyon. Amíg az ország törekvő dolgozói tele tudják venni a hűtőt, és a kocsiját tele tudja tankolni nem fogja vissza tapsolni a kaméleon Gyurcsány csipet csapatát ! Neked meg ajánlom ha nyomorogsz, mond vissza a nyugdíjadat és menj vissza dolgozni !Kimégy külföldre és simán megkeresed a nyugdíjad 3 X ha segédmunkás vagy.Szakmunkásként meg a nyugdíjad 5 X .Dolgoztam 72 éves kőművessel is Hollandiában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.