Bodolai László nem alkalmas arra, hogy egy médiacég vezetője legyen, ráadásul a felhatalmazása is csak arra szólt, hogy az Index szerkesztőségének függetlenségét reprezentálja – erről beszélt Uj Péter, a portál egyik alapítója és volt főszerkesztője a Köttöttfogásban.

A Magyar Hang Kötöttfogás című online műsorának vendége volt Uj Péter, a műsorban érintették az Index ügyét is.

Az indexesek felállása meglepő és nagyon bátor gesztus volt. Ha többen viselkedtek volna így, akkor nem itt tartana a magyar média

– jegyezte meg Uj, aki 2000 és 2011 között a portál főszerkesztője volt, mielőtt onnan távozott, és megalapította a 444.hu-t

Beszélt Bodolai Lászlóról, az Index tulajdonosi jogait gyakorló elnökről is, akit régóta ismer, és valaha baráti kapcsolatban voltak.

Ha végre is kellett hajtania ezt a feladatot, megtehette volna úgy, hogy nem viselkedik ennyire aljasul. Annyira mérhetetlenül szemét dolog volt, amit művelt, amire semmiféle felkentsége nem volt

– mondta vele kapcsolatban. Bodolai olyan paneleket dobott be, amiket Uj szerint nem maga talált ki, hanem kívülről kapott.

Amit itt alakított, az minden szinten felháborító

– mondta az Index korábbi, a 444.hu mostani főszerkesztője.

Uj Péter szerint Bodolai László nem alkalmas a feladatra semmilyen téren, az egyetlen legitimációs alapja az volt, hogy a szerkesztőség megbízott benne.

A 444.hu főszerkesztője arra számít, hogy az Indexből nem csinálnak Origo-típusú propagandakiadványt, hanem annál kevésbé szembetűnően kormányhű tartalmat gyártanak majd, inkább az ATV-hez vagy a Népszavához hasonlóan bizonyos témákat kerül majd a felálló új szerkesztőség.

Címlapkép: YouTube/Magyar Hang – A Túlélő Magazin

(hang.hu)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@justhpeter: a mór megtette kötelességét... Lapozzunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Minden szavával egyetértek.
Amit azóta is művel ez a Bodolai, rémálom.
Peller Anikó
@Horizont: Így van, Mérhetetlenül aljas, szemét dolog, amit vicuska művelt az Indexszel, velünk, Magyarországgal.
Horizont
@Peller Anikó: Persze tudjuk a puhos a tettes, csak nem adja a nevét hozzá, megvehető csicska nyalonc cseléd mindig akakd aki elvégzi helyette a piszkos melót, a Rogán HabonyTakony csapat meg adja hozzá a kommunikációt.
Mi nem még az övé???
Sámannus
Még tőle is aljasabb, az LMP, Marisunk fia pártja, akik ellenzékinek titulálják magukat, miközben mocskos hazudozó szarbángeci párt.
justhpeter
Bodolait a hite lehetetlenítette el. Azt itte jót csinál és hálásak lesznek neki. Megcsináltatták vele a piszkos munkát aztán elálltak a háta mögül. Így vált eggyé a felbujtóival..
Gyütt Mönt
@justhpeter: a mór megtette kötelességét... Lapozzunk.
human
@justhpeter: így lehetett. Csakhogy miután meglepődve látta hogy a szerkesztőség komolyabb fenyegetést lát és inkább felmondanak erre a legrosszabb választ adta , amolyan NER félét. A másik hiteltelenítését.
ómió
Akkor mégse a "Zorbán"? Egy efftársi "tüntire" azért jó volt!
Sziszifusz
@ómió: 13.37
Mégse ZOOrbán ? Ő nem, csak egy egy "efftársa" !
Szeparepa2
Bodolai NAGYON jó barátja volt Dullnak, csak itt az Indexnél, menet közben megromlott a kapcsolat, a bizalom elszállt, és már titoknyilatkozatokat írogattatott alá vele... Bodika a kis barikája volt Dull-színeácskának... Nem sántít itt valami, tessék mondani? Mert én egy nagy lólábat látok itt kilógni, hasonló lófasszal a seggbe... AZ ORIGÓT IS BODOLAI BASZTA SZÉT, és hogy-hogynem épp ott is Szabika volt a főszerkesztő... és AKKOR MÉG BARÁTOK VOLTAK::!!! Akkor most tessék mondani hogy is van ez? Együtt szétbaszták az Origót hazaáruló náci csicska trollportállá tették... majd felvették a szarbángeci maffiától a jutit, és léptek tovább az Indexhez ezt újra megcsinálni, de már túl feltűnő lett volna hogy ismét két jóbarát rombolja le a független sajtó utolsó bástyájának egyikét... inkább biztos, ami biztos, összevesztek... na és persze Dullszínea durcin nem mondja el azért sem,, hogy mik is a titkok, mert hát ő becsületes ugyebár, ő tartja magát a nyilatkozathoz, és hát nyilván szegénykém pert sem akar nyakába... szánalmasan átlátszó az egész...
bencemacska
@Sámannus: ma, 08:58
Ők "intézték" 2014-es és 2018-as kétharmadot is a fityesznek!!!
Ezért nem tudok hinni a Szélnek sem!
SystemError
@Szeparepa2: és utána az a Tevan Imre és Szombathy Pál nevek jönnek elő, akik már pont ugyanilyen helyzetben ott voltak már ha kellett... Ül a dolog, amit írsz, de de mégis az emberismeretem azt mondja, hogy Dull alkatilag nem képes erre, persze már megtanultam, hogy a pénz és a hatalom a legtöbb emberből képes kihozni bármit, de mégis Dullnál igen csalódnék..
ómió
@Sziszifusz: Bodolai efftárs a "Zorbán efftársa" lett volna? Netán önmagát szídatni szokott efftársakat béreltetni? Neked a vírus ártott meg, vagy eleve ABDS-sel (Acquired Brain Defficiency Syndrome) - röveden, agybaj - születtél?
bencemacska
@Szeparepa2: ma,14:04
Javaslom hallgasd meg! Két külső beszélgető!!
https://hvg.hu/itthon/20200801_Az_Indexrol_a_...
Sziszifusz
@ómió: 14:39
" Netán szidatni szokott efftársakat béreltetni ? "
Igen, ez a lehetőség nagyon is életszerű.
Lásd, a Németh Sándor által megszerzett , ATV egyes politikai műsorait.
Például, az "Egyenes beszéd" című esti műsorban, sorban megszólalnak kormánykritikus ellenzékiek, annak ellenére, hogy a tulajdonos Németh Sándor (HIT Gyülekezete), hithű Fidesz nyalonc.
Így mutatják meg a világnak, hogy Magyarországon milyen nagy a szólásszabadság. Elhallgatva azt, hogy ezen a lehetőségen kívül nincs más lehetőség ellenzékiként képernyőre kerülni.
A közszolgálati médiákban pláne nincs.
ZOO-rbán és zsoldosai, a trükközés és a megtévesztés mesterei, ezt el kell ismerni .
ómió
@Sziszifusz: Nem gondolod, hogy súlyosbodott az üldözési mániád? Pedig nagyon úgy néz ki! Vagy inkább mégis ABDS?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok