Bodolai László nem alkalmas arra, hogy egy médiacég vezetője legyen, ráadásul a felhatalmazása is csak arra szólt, hogy az Index szerkesztőségének függetlenségét reprezentálja – erről beszélt Uj Péter, a portál egyik alapítója és volt főszerkesztője a Köttöttfogásban.

A Magyar Hang Kötöttfogás című online műsorának vendége volt Uj Péter, a műsorban érintették az Index ügyét is.

Az indexesek felállása meglepő és nagyon bátor gesztus volt. Ha többen viselkedtek volna így, akkor nem itt tartana a magyar média

– jegyezte meg Uj, aki 2000 és 2011 között a portál főszerkesztője volt, mielőtt onnan távozott, és megalapította a 444.hu-t

Beszélt Bodolai Lászlóról, az Index tulajdonosi jogait gyakorló elnökről is, akit régóta ismer, és valaha baráti kapcsolatban voltak.

Ha végre is kellett hajtania ezt a feladatot, megtehette volna úgy, hogy nem viselkedik ennyire aljasul. Annyira mérhetetlenül szemét dolog volt, amit művelt, amire semmiféle felkentsége nem volt

– mondta vele kapcsolatban. Bodolai olyan paneleket dobott be, amiket Uj szerint nem maga talált ki, hanem kívülről kapott.

Amit itt alakított, az minden szinten felháborító

– mondta az Index korábbi, a 444.hu mostani főszerkesztője.

Uj Péter szerint Bodolai László nem alkalmas a feladatra semmilyen téren, az egyetlen legitimációs alapja az volt, hogy a szerkesztőség megbízott benne.

A 444.hu főszerkesztője arra számít, hogy az Indexből nem csinálnak Origo-típusú propagandakiadványt, hanem annál kevésbé szembetűnően kormányhű tartalmat gyártanak majd, inkább az ATV-hez vagy a Népszavához hasonlóan bizonyos témákat kerül majd a felálló új szerkesztőség.

Címlapkép: YouTube/Magyar Hang – A Túlélő Magazin

(hang.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Még tőle is aljasabb, az LMP, Marisunk fia pártja, akik ellenzékinek titulálják magukat, miközben mocskos hazudozó szarbángeci párt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Szeparepa2: és utána az a Tevan Imre és Szombathy Pál nevek jönnek elő, akik már pont ugyanilyen helyzetben ott voltak már ha kellett... Ül a dolog, amit írsz, de de mégis az emberismeretem azt mondja, hogy Dull alkatilag nem képes erre, persze már megtanultam, hogy a pénz és a hatalom a legtöbb emberből képes kihozni bármit, de mégis Dullnál igen csalódnék..
ómió
@Sziszifusz: Bodolai efftárs a "Zorbán efftársa" lett volna? Netán önmagát szídatni szokott efftársakat béreltetni? Neked a vírus ártott meg, vagy eleve ABDS-sel (Acquired Brain Defficiency Syndrome) - röveden, agybaj - születtél?
Sziszifusz
@ómió: 14:39
" Netán szidatni szokott efftársakat béreltetni ? "
Igen, ez a lehetőség nagyon is életszerű.
Lásd, a Németh Sándor által megszerzett , ATV egyes politikai műsorait.
Például, az "Egyenes beszéd" című esti műsorban, sorban megszólalnak kormánykritikus ellenzékiek, annak ellenére, hogy a tulajdonos Németh Sándor (HIT Gyülekezete), hithű Fidesz nyalonc.
Így mutatják meg a világnak, hogy Magyarországon milyen nagy a szólásszabadság. Elhallgatva azt, hogy ezen a lehetőségen kívül nincs más lehetőség ellenzékiként képernyőre kerülni.
A közszolgálati médiákban pláne nincs.
ZOO-rbán és zsoldosai, a trükközés és a megtévesztés mesterei, ezt el kell ismerni .
ómió
@Sziszifusz: Nem gondolod, hogy súlyosbodott az üldözési mániád? Pedig nagyon úgy néz ki! Vagy inkább mégis ABDS?
Sámannus
Te is eladod a gatyádat is. Most csak hadoválni tudsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.