Az általános szabályok változatlanok: továbbra is viselni kell a maszkot az üzletekben, a tömegközlekedésben és továbbra sem tartható 500 fő feletti zenés, táncos rendezvény.

21 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4526 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elmúlt napokban nem volt halálos áldozat, de szombatra elhunyt egy 50 éves krónikus beteg férfi, így az elhunytak száma 597 főre emelkedett, 3364-en pedig már meggyógyultak.

Koronavírus: 21 fővel nőtt az új fertőzöttek száma

Az aktív fertőzöttek száma 565 fő. Az aktív fertőzöttek 35, az elhunytak 60, és a gyógyultak 45 százaléka budapesti. 73 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Cikk- és címlapkép: AFP

(koronavirus.gov.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"73 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen." magyarul...ennyi ember miatt van a cirkusz!!! .." 4526 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma." tehát 4447 ember még kezelésre sincs szüksége ...most akkor miről beszélünk???
Pálinkás Pál
Még hozzáfűzném...jelezze már itt valaki,ha közeli,távoli ismerősei körében,valaki találkozott már a fertőzéssel!!!bár a fentebb említett arányoknál ez erősen kétséges!!!
simmering73
1 rendezvény, 36 fertőzött, 127 ember karanténban. Ma reggeli hír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.