Napok óta egy budapesti klinikán fekszik a zenész.

Az Omega billentyűse néhány évvel ezelőtt küzdött meg a rákkal, úgy tűnt, sikerült felülkerekednie a betegségen. Nemrégiben belső vérzéssel újra kórházba kellett mennie. Akkor arra gyanakodott, hogy a sok gyógyszer közül valamelyik, esetleg a rossz adagolás okozhatta a problémát. Most újra orvosok kezelik és ezúttal súlyosabbnak tűnik a helyzet: zenésztársai közül többen már azt kérik a rajongóktól, imádkozzanak azért, hogy Benkő felépüljön. Kóbor János, a zenekar énekese a Borsnak mesélt arról, mit tud barátja állapotáról.

Szegénykém nagyon rossz állapotban van, nemrégiben újra kórházba került, és azóta állandó felügyelet és kezelés alatt áll. Bevizesedett a tüdeje, válságos az állapota, az orvosok azonban mindent megtesznek az életben maradásáért

– mondta Kóbor.

Ma ünnepli 77. születésnapját a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Benkő László. Melyik a kedvenc Omega-dalod? (Fotó: ORIGO)

Közzétette: ORIGO – 2020. június 11., csütörtök

Utoljára Ciki (Debreczeni Fe­renc, az Omega dobosa) volt bent nála a kórházban, de sajnos nem igazán tudott Lacival kommunikálni. Nagyon le vagy gyengülve, és alig hallja, amit mondunk neki. Jelen helyzetben mi sem tudunk annál többet tenni, minthogy lélekben mellette vagyunk, és sok erőt, kitartást kívánunk neki

– tette hozzá. 

Benkő fia, Balázs is megerősítette a lap információit:

Egyik intézményből viszem a másikba, s most jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik. Természetesen rendszeresen látogatom, s igyekszem minden pillanatban mellette lenni, az elmúlt napokban azonban sajnos én is megbetegedtem, belázasodtam, így most nekem sem ajánlott látogatnom őt.

Címlapkép: Facebook/ORIGO

(borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.