A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. Zs. 19 éves nyíregyházi lakos, valamint egy 16 és két 14 éves nyíregyházi társa ellen.

A rendőrség honlapján azt írják, a nyomás adatai szerint a négyfős társaság tagjai 2020. augusztus 1-jén éjjel Nyíregyházán megtámadtak egy egyedül, gyalog közlekedő férfit.

Az áldozatukat mindannyian ütötték-rúgták, verték puszta kézzel és egy kerítésléccel. A társaság egyetlen nő tagja eközben a férfitól elvett egy mobiltelefont, egy tabletet, valamint több tízezer forint készpénzt.

A rendőrség a bejelentést követően haladéktalanul megkezdte az ismeretlen elkövetők beazonosítását, felkutatását, és néhány órán belül lakhelyeiken elfogták őket.

Összevertek egy járókelőt, a velük lévő nő vette el az értékeit

A nyomozók az elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Az erőszakkal megszerzett műszaki cikkeket a rendőrök az egyik gyanúsított lakóhelyén elrejtve megtalálták és lefoglalták.

(MTI)

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...és még mondja valaki, hogy nincs CIGÁNYBŰNÖZÉS hazánkban...Felfegyverkezve, csoportosan, a 4 tagú banda 19-16-14-14 ( összéletkoruk 63 (!) év ...) ha van tökös Ügyész, letöltendő életfogytiglant ad nekik, hogy életük végéig " élvezzék " a buzi cellatársk meleg szeretetét !!!
Gyütt Mönt
@volvós: mindjárt a negyedik csapással kéne kezdeni.
jesz
@volvós: nem lesz ilyen...

(ezek ott sem vótak, amit a kiccsalád mind a hetven tagja igazol)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.