KÁR HOGY A LÉNYEG KIMARADT!!! =)) A politikus közölte: a „botrányos videó” azért keltette fel a Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) érdeklődését, mert a gyanú szerint a baloldal uniós pénzekkel is visszaélt az anyag készítése során. A videó egyik készítője – aki a Népszabadság volt újságírója – ugyanis uniós pénzből fizetett alkalmazott: az MSZP és Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense – …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kár hogy a lényeg kimaradt

Tényleg olvasásértés és fogalmazás kérdése lenne minden?

A párt központi napilapja „Hollik István: Az OLAF is vizsgálódik a baloldal kamuvideója ügyében” címmel számol be egy MTI-s közleményről, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati sajtótájékoztatóján elhangzottakról.
A sajtáj olyan volt mint a többi, legfőbb erénye a nem zárható ki, ergo úgy történt híresztelés cunamija. Külön pikantériát ad a dolognak, hogy mindezt azt követően adja elő, hogy toporzékol az elhíresült mentős kamu-videó ügy kapcsán.
A dologban a legszebb, ahogy a cím is mutatja: az OLAF vizsgálódik, illetve felkeltette az OLAF figyelmét, mert nem zárható ki, hogy EU-s pénzek is lehetnek az ügyben.
Aminek érdekessége, hogy pont ő volt, aki majd egy hónapja számolt be róla, hogy az OLAF-hoz fordult az Emberi Erőforrások Minisztériuma az MSZP Facebook-oldalára felkerült videó okán!!! =))
dr. prédikátor
hollik te buzi köcsög!!! A te fejedbe kellene vizsgálódni az agykurkásznak!!!
verőce21
Olyan embert szinte képtelenség találni, aki bármilyen eredeti politikai cselekvést vagy gondolatot fel tud idézni az MSZP-től az elmúlt tíz évből. Az utolsó sikeres politikai gondolatuk az volt: a 2006-os választások előtt levitték az adókat, hogy utána újra felemeljék.
Persze nem ez volt az eredeti gondolat..., hanem az, hogy komolyan azt hitték, ezt is megúszhatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.