Mesebeli országban élünk. Nálunk minden megtörténhet. Különösen a Mátrában, ahol már megestek csodálatos dolgok. Régebben öreg nénével és az ő őzikéjével, most magyar állammal és az ő Lőrinckéjével. Hiszen egy kacsalábon forgó kastély, jobban mondva egy kissé elhasználódott erőmű működik ott. Mármint Mátra alján, falu szélén…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem volt Nemzeti Konzultáció arról, hogy kérjük-e a Mátrai Erőművet Mészáros Lőrinctől, vagy sem. Megvesszük és kész, hiszen Orbán strómanja bajba került, ezért ki kell segíteni. A hírekbe a súlyos szennyezés miatt bekerült erőmű veszteséget termelt az utóbbi időben, ezért az eladását már jó ideje pedzegették a különböző hazai lapok. Az, hogy az állam végül bejelentkezett az erőműért, nem volt meglepő, mégis felháborító ez a módszer. Mészáros mindenre ráteszi a kezét és meg is tart mindent, ami pénzt fial számára. Az erőművel azonban melléfogtak, hiszen a szén-dioxid kvóta drágulása miatt az többé már nem volt nyereséges. Mészáros – tekintve, hogy Orbán strómanja – azt tesz és azt vásárol fel, amit a főnök kiad parancsba. Ha a Balatont kell megvenni, akkor azt veszi meg, de ha egy erőművet kell megkaparintania, akkor sem kérdez, csak vásárol. Mi mindannyian 17,4 milliárd forintot fizettünk Mészáros Lőrincnek azért, hogy megkaphassuk a veszteséges Mátrai Erőművet. Hát nem nagyszerű? Orbán strómanja lepasszolta azt, amire már nem volt szüksége, az állam pedig kifizette a mi pénzünkből, mint ahogy azt már megszokhattuk. Tiborcz után is mi álltuk a számlát, a kutya sem kérdezte meg, hogy kívánunk-e milliárdokkal hozzájárulni Orbán vejének vagy strómanjának meggazdagodásához. Fizetjük és kész.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103995171_174072634135372_3028260246008809715_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AIWsCa_G5sUAX-_wUsd&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=95cfd0a2d8641628a4385d388f282dce&oe=5F39D447
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@ómió: Te még fitymaszosnak is barom vagy.
Clavigo
@ómió: Te még fitymaszosnak is barom vagy.
ómió
@Clavigo: Nem elég a bolsi-szindróma, még a tű is fennakadt szarkupacságodnál?!
ómió
@Eladott Ország: Mikor is emelték nálunk utoljára, gyökérfi?! Hazudd ide az "épületest"! Egy Athina link is "megteszi"!
advocat
És hova tűnt a felvett 11 milliárd? Mert az osztalék volt. Mit osztottak? Lőrincem? Nem illene megszólalni?
SystemError
Ez az egyik első ügy lesz Polt után. Az államellenes vagy a költségvetési csalásokkal összefüggő bűncselekmények soha nem évülnek!!!:)

Remélem Orbán már nagy izgalommal követi nyomon Lukasenka sorstársa utolsó pillanatait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.