Emlékeznek még, amikor a vírusőrület dandárján Orbán Viktor dagadó mellel jelentette, hogy maszk-ügyben no para, kedves magyarok, hiszen a börtönökben ráálltak a gyártására, meg van mentve a haza. A Büntetés végrehajtás országos parancsnoka végül bevallotta, hogy a behazudott havi 2,8 millió, azaz összesen 9 millió maszk helyett április óta összesen csak tizedét, 890 ezret (!!) sikerült legyártani a kínai maszk gyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kereső: Tévedni emberi dolog! Egy nullával tévedtek, na bummm! Majd vesznek még kilenc gépsort, és meglesz az ígért mennyiség!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nyugi - az eredeti cél szerint - vannak olyanok, akik ezen is gennyesre keresték magukat! =))
kereső
Az nem lehetséges, hogy ez a gépsor ennyit tud? Csak éppen hazudni kellett, hogy az alkotmányos kőccség busásan kijöjjön? Már kezdem érteni, hova lett a háromszáz milliárd.
Málna
Mekkora szélhámos ez a Hadházy...Még azt is félremagyarázza, amit egyértelműen látunk a videóban.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tényleg nézőpont kérdése

Igencsak felemás – hogy mást ne mondjak – a viszonyunk a kínaiakkal való együttműködésben

Manapság sorjáznak a hírek a különféle kínai üzletekkel kapcsolatban. Szép számmal akadnak köztük meglehetősen kétes értékű „üzletek”-el. Kezdve a soha meg nem térülő belgrádi vasúttól a különféle, nagy számban használhatatlan vírus-ügyletekig.
Egy érdekes hír látott napvilágot az orbáni csodaüzletről: „A Büntetés végrehajtás országos parancsnoka végül bevallotta, hogy a behazudott havi 2,8 millió, azaz összesen 9 millió maszk helyett április óta összesen csak tizedét, 890 ezret (!!) sikerült legyártani a kínai maszk gyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban”! Lenne mit elmélkedni a dolgon, de minek.
Azonban ezekről az „üzletekről” nekem egy valamiért – többszörös próbálkozás ellenére – merev elzárkózást kiváltó kínai beruházás ugrott be.
A legutóbbi pár éve: A kínai CRRC (a világ egyik legnagyobb valódi gyorsvasútjairól híres állami cég) tett ajánlatot - koncessziós formában hozná létre a vonalat, majd meghatározott ideig üzemeltetné - a Liszt Ferenc repülőtér és a Keleti pályaudvar közötti összeköttetés elkészítésére.
Valamiért – persze tippem van az okokra =)) – ettől mereven elzárkózunk!!!
Csizmás Kond
...gondolom ha napi tízmilliót gyártanának le akkor az lenne a baj...
Nessy
@kereső: Tévedni emberi dolog! Egy nullával tévedtek, na bummm! Majd vesznek még kilenc gépsort, és meglesz az ígért mennyiség!
Giovanni Alba
@Málna: Te melyik videót nézted? Egyébként nem kell egyedül a hallásodra hagyatkoznod, ott van az szépen feliratozva is
Béla333
De legalább biztosan aranyárban gyártották. A kínai csodagépen...
SystemError
De hát csak a homlokos csirkeszar 73 milliót hozott. Most akkor az sincs és 3 hónap alatt 890 ezret sikerült legyártani... Ezek még az anyjuk pénztárcájából is kilopnák az utolsó ezrest
vitriol
Lassan már annak is örülne a magyar, ha ez a kormány az igéreteinek legalább 10%-át betartaná.
silber13
Elképzelhető, hogy ez az állítólagos csudamasina valóban csak ennyire képes. -ez essetben a gép beszerzőjét ivartalaníani kellene. De mi van akkor a ezt a jelentősen kevesebb mennyiséget előre eltervezték?? Ami bizony elképzelető. Ezek mindenre képesek.
kereső
2008. "Szociális népszavazás: "az egészség nem üzlet!" harsogta orbán, toporzék kakadu, rogán, répássy. navracsics.
Nem, ha az a háziorvosnak, kórháznak jelentett "üzletet". 2007-ben átlagosan 1866 ezer Ft-al nőtt a háziorvosok bevétele a vizitdij miatt. És az ott maradt náluk.Most meg???,Fizetsz harminc ezret, ha haza jössz "horváth"--ból, a nyaralásból. Az vajh kinek a zsebét gazdagitja? Ja, ez ellen nem lázad senki, hogy de hát fizetem a járulékot, miért fizessek kétszer? bezzeg a 300 Ft, az igen. Hülyék.
Sámannus
Ez olyan, mint a merjünk nagyot álmodni, pohos mondás.Hát a gyártáshoz gyakorlat is kéne és munkakedv, ráadásul alapanyag, és egyebek. Mondjuk a disznóólakhoz is érteni kell,de az egy másik műfaj pohoskám, menj inkább oda vissza.

@kereső: Csak mostanában aki kezelést akar, év végére kap sorszámot, vagy lenyom 30-40-80 ezer forintot. Ez a szarjankó csak szétszórja a vagyont, és semmit sem tesz.
A dolog pontosan úgy volt ahogyan leírtad, csak a fideszpártiak verték ellene a cinket, meg a húgyagyú orvosi kamara. az emberek többsége ezért maradt távol, a népszavazás a magyar államiság létét tette tönkre, vele együtt a polgárok elemi érdekei ellen kormányozzák ezt az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.