Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, az átkelőhely előtt Ausztria felé közel 2 km-es a kilépésre várakozó kocsisor hossza. Legalább fél órás a menetidő-többlet.

Vasárnap délután van, mégis a Balaton felé zsúfolt az M7-es

Az Utinform nem sokkal 13 óra után kiadott jelentése szerint az M7-es autópályán sokan autóznak a Balaton felé, ezért Törökbálint és Martonvásár között lassabb a haladás. Az érdi felhajtónál, a 18-as km-nél, a korábbi baleset helyszínén már nincs korlátozás, ennek ellenére továbbra is csak araszolnak a járművek.

A Kőröshegyi völgyhídon még tegnap kiégett egy kamion. A Letenye felé vezető oldalon, a hídon a 121-es km-nél lezárták a külső sávot.

Letenyénél, a horvát átkelőnél is torlódás alakult ki, közel egy órás a várakozási idő.

(utinform)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Szerintem ez az ország egyszerűen nem képes önmagától az életre. Évekig "csinálgatott" M0-ást még évekig kell zárva tartani, mert szerintük a felújítás előtti hibáról van szó, amit a kibaszott hosszú felújításkor nem vették észre? Mikor teljesen lebontották a futófelületet. Ki a szar hiszi ezt el?
Nem lesz itt soha sem rend . A ner azt csinál amit akar, az autósok meg rohadhatnak a dugókban évtizedekig az ilyen rohadt szar emberek miatt. 100 kilométert nem lehet egyhuzamban leatózni úgy, hogy ne legyen valami kamu útfelújításnak álcázott pénzlopás. Kibaszott egy szar ez! Is.

A kurva anyjukat mindnek!!! Rohadjanak meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.